Acum este 15 Iul 2026, 22:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 38  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei
MesajScris: 06 Sep 2013, 10:35 
Neconectat

Nume forum:1
O domnisoara se prezinta la examen si privindu-l gales pe profesor ii spune:
- Domn profesor, pentru a lua examenul, sunt gata de orice.
- De orice?
- De orice!
- Bine. Atunci mergi si invata!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2013, 12:41 
Neconectat

Ancheta psihologica amanuntita la stilist

Am fost sa ma tund. Am ajuns la locul in care fac acest lucru de obicei, am intrat si m-am pus pe scaun. Doamna stilista (ca nu este frizerita, ca eu ma tund la salon, ca am bani) a inceput sa ma tunda.

La un moment dat mi-a zis ca a observat ca mi se rareste parul si ca am scalpul uscat. Am intrebat-o de la ce se intampla asta si atunci a inceput ancheta psihologica:
- Pe o scara de 1 la 10, unde 1 ar fi 'ma doare-n cur de viata' si 10 ar fi 'ma trezesc din ora-n ora in fiecare noapte ca sa fumez', cat de stresat esti?
Ma uit la ea si ii zic:
- 5.

Noteaza pe o foaie si continua:
- Cum v-ati carcateriza regimul alimentar:
a) mai vegetarian decat o vaca
b) dieta Dukan
c) saorma, mici si maioneza
d) Oana Roman
I-am spus ca mananc oarecum echilibrat si ca nu fac excese. Se uita lung la mine, da din cap si scrie iarasi ceva pe hartia aia.

- Duceti o viata implinita din punct de vedere sexual?
Mi s-a parut cam deplasata intrebarea, dar am zis sa ii cer totusi variantele de raspuns. Ele erau
a) ca masina de cusut
b) eu nu am viata sexuala, am viata amoroasa deoarece eu nu fac sex, eu fac dragoste
c) sexul in afara casatoriei este un pacat
d) manutza
I-am spus, zambind:
- B

A dat din cap dezaprobator, a scris iarasi ceva pe foaie dupa care a reinceput sa ma tunda. 10 minute nu a scos nici un cuvant, dupa care s-a uitat spre mine si a spus:
- O ultima intrebare. Ce parere aveti despre religie?
- Nu am nimic cu religia, nu sunt ateu, cred intr-o forta superioara care a facut Pamantul si oamenii, dar am o problema cu institutia bisericii. Consider ca profita pe baza prostiei unora si nu mi se pare corect acest lucru, ba mai mult, opinez ca ar trebui sa fie pedepsita prin lege. Plus ca mai sunt si violurile unor preoti, dar asta e o discutie mult prea lunga si complexa pentru acest cadru si acest moment, i-am raspuns.

M-a privit in ochi, s-a oprit din tuns si mi-a zis:
- Este de la sampon!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Oct 2013, 10:31 
Neconectat

Ieri mi s-a stricat net-ul si a trebuit sa stau cateva ore cu familia. Par a fi oameni de treaba.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Oct 2013, 17:15 
Neconectat
Site Admin

La un seminar al femeilor, pe tema "Cum să trăieşti într-o atmosferă de dragoste cu soţul tău", participantele au fost întrebate dacă îşi iubesc soţii. Toate au ridicat mâna, aprobator. Atunci au fost întrebate când le-au spus, ultima dată, soţilor, că îi iubesc. Unele au răspuns că azi, altele că ieri, altele că nu-şi amintesc. Atunci au fost rugate să le expedieze soţilor un SMS, cu textul "te iubesc, scumpule" iar apoi să citească răspunsurile primite. Iată cateva:
1. Cine eşti?
2. Te simţi bine?
3. Te iubesc.
4. Ce mai e acum? Ceva cu maşina?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Oct 2013, 06:18 
Neconectat

1,2,4 sunt raspunsuri de te dau pe spate. Amuzant!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 16:34 
Neconectat

Într-o cofetărie intră Bulişor, un băieţel de vreo 8-9 ani, cu o hârtie în mână.
- Tanti, aş vrea 300 g. caramele a 25 lei kilogramul, 500 g. biscuiţi a 9 lei kilogramul.
- Atât? întrebă vânzătoarea.
- Ar mai trebui 280 g bomboane fondante a 35 lei kilogramul şi 400 g fursecuri a 31 lei kilogramul.
Vânzătoarea cântăreşte atent cele spuse de băieţel şi-i spune suma ce-o are de plătit.
- Ei, ţi-a dat mămica ta destui bani ca să cumperi toate astea?
- Tanti, mama nu mi-a dat nici un leu, dar am venit la matale pentru că nu ştiam să-mi fac problema la aritmetică.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 22:32 
Neconectat

Admin scrie:
La un seminar al femeilor, pe tema "Cum să trăieşti într-o atmosferă de dragoste cu soţul tău", participantele au fost întrebate dacă îşi iubesc soţii. Toate au ridicat mâna, aprobator. Atunci au fost întrebate când le-au spus, ultima dată, soţilor, că îi iubesc. Unele au răspuns că azi, altele că ieri, altele că nu-şi amintesc. Atunci au fost rugate să le expedieze soţilor un SMS, cu textul "te iubesc, scumpule" iar apoi să citească răspunsurile primite. Iată cateva:
1. Cine eşti?
2. Te simţi bine?
3. Te iubesc.
4. Ce mai e acum? Ceva cu maşina?

Ce tare! Al doilea raspuns e al meu. Hi! Hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Oct 2013, 19:15 
Neconectat

In spital:
- Doctore, mutati-l va rog pe vecinul meu in alta camera, ca se crede motocicleta.
- Va deranjeaza zgomotul pe care il face?
- Nu, gazele scoase pe teava de esapament.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:09 
Neconectat

O tipa cu Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste politia si ii zice:
- Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora?
- Pai, daca asa scrie pe indicatoare! A19! raspunde tipa.
- Pai, nu, aia este autostrada, A de la autostrada si 19 de la numarul autostrazii.
- A! Gata, am inteles.
- Dar domnisoara din dreapta, de ce este asa galbena la fata?
- Habar n-am. Asa este de cand am iesit de pe A320.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Oct 2013, 21:36 
Neconectat

Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi, iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel:
- Doamne eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pentru o zi.
Amin!

Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.

Dimineata urmatoare, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pentru partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pentru scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria..

A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pentru copii si s-a ocupat de ei pentru ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pentru salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare.

La ora 9 era deja extenuata datorita treburilor din timpul zilei, dar pentru ea ziua nu s-a terminat inca… Era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.

A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis:
- Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele Am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua. Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram!
Amin!

Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat:
- Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi, dar vezi tu… va trebui sa astepti 9 luni. Noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 38  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: