|
Acum este 21 Apr 2026, 13:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 06 Ian 2014, 17:34 |
|
|
|
Felicitari, Dalina! Ai un finut foarte frumos.
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 06 Ian 2014, 20:33 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragi zanute TTT, mare bucurie mi-ati facut acum la inceput de an. Crin Alb, iti multumesc din suflet. Lenuta iti multumesc pentru moderare. Eli, floare gingasa de nufar, nu fii suparata. Gargaritele mele dragi va multumesc pentru participare si pentru felicitari. Pentru ca nu am avut acces la internet nu am stiut pana la amiaza, cand un ingeras m-a sunat sa-mi spuna vestea si sa ma felicite. Ingerasule, iti multumesc din suflet. Este un model deosebit de frumos si cu o incarcatura spirituala deosebita. Pentru mine are o semnificatie aparte. Poate am sa va povestesc intr-o buna zi de ce nu ma incantau sarbatorile de iarna. De 7 ani, totul s-a schimbat si astept cu narabdare Nasterea Domnului. Dupa cum stiti pe bebelinul meu il cheama Emanuel care inseamna Dumnezeu este cu noi si se sarbatoreste in aceasta minunata zi a Nasterii Domnului sau Craciunul. Sper din tot sufletul ca timpul sa fie ingaduitor cu mine si ziua sa-si mareasca orele ca sa-l pot aduce in curand in serial, sa nu va fac sa asteptati prea mult. Cand a venit sotul acasa m-a gasit toata o veselie si un zambet de a crezut ca am castigat la Loto. Dar nu jucasem. Imi venea sa ma pup singura in oglinda. Radeti, ca este de ras. Si ca sa va amuzati putin, cred ca nimic nu este intamplator, la sfarsit si inceput de an m-am capatuit si cu doua mielusele albe pentru copii si ei nu m-au lasat sa le duc la stana si uite asa gargarita Dalina invata cum se cresc oile la batranete. Hi, hi, hi! Pana la primavara mi-au spus copii sa-mi iau gandul sa le duc de acasa.
Va multumesc din suflet si va trimit o imbratisare calda de la munte.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 06 Ian 2014, 21:57 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Dalina, cum sa nu te bucuri cand ai primit un asemenea cadou si bine ca ai inceput asa anul, sa fie macar asa pana la sfarsit. Se simte energia pozitiva chiar si din mesaj. Sa stii ca tot primind atatea imbratisari de la munte, numele tau automat se asociaza cu aerul, frumusetea si vesnicia muntelui. Inca o data felicitari si cat mai multe momente de asa fel.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 06 Ian 2014, 22:02 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Dalina, felicitari!
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 06 Ian 2014, 22:16 |
|
|
|
Dalina, felicitari pentru finutul superb! Iti doresc sa-l cosi sanatoasa si sa te bucuri de el.
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 06 Ian 2014, 22:21 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Crin Alb! Felicitari, Dalina! Sa-l cosi cu placere si spor.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 07 Ian 2014, 01:21 |
|
|
|
Felicitari, Crin Alb! Dalina, te felicit din tot sufletul pentru inspiratie. Numele se potriveste perfect cu lumina calauzitoare redata de stea, cat si cu mesajul pe care il transmite modelul. Cu drag,
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Starciuc Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 07 Ian 2014, 01:41 |
|
Membru din: 29 Oct 2013, 00:11 Mesaje: 965 Locatie: Londra Nume forum:1
|
|
Dalina, felicitari pentru finut. Te pup.
_________________ Anecika - Gargarita-Londoneza
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 07 Ian 2014, 19:24 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dalina! Scuza-ma draga mea, dar nu sunt suparata pe tine, dar cand am intrat in topic si am vazut ca numele ales e unul pe care stiam ca l-am dat si eu, am atentionat-o pe Lenuta si practic, am uitat sa te felicit. Imi cer scuze. Eu nu am nici un motiv de suparare. Sa-ti lucrezi cu placere finutul. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Steaua sus rasare, ca o taina mare... Scris: 07 Ian 2014, 21:44 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dalina, te felicit si eu pentru frumosul finut. Uite asa iti mai alini supararea. Spune-i ingerasului, sa revina in gradina, caci ii simtim lipsa. Iar tie, iti doresc timp din belsug, caci ai multa treaba de aici inainte.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|