|
Acum este 15 Iul 2026, 08:09
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 21 Feb 2010, 16:24 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Daniela, sanatate printesei tale si sper sa revii cu vesti bune in zilele urmatoare. Pupici si pentru bebe si tie putere sa treci cu bine peste zilele acestea mai grele. Abia astept sa vad un nou episod din Cina ta.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 22 Feb 2010, 16:19 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Pupici lui Iusti si insanatosire grabnica.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 23 Feb 2010, 17:27 |
|
|
|
Daniela, cum se mai simte Iusti? Este tot la spital? Multa sanatate ii doresc.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 23 Feb 2010, 17:34 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Multumim de grija. Sonia, multumesc pentru rugaciune. Mona, fata a venit aseara din spital cu o foame nebuna dar, saraca este pe regim. Imi este cam greu sa ii fac de mancare acum, dar ma descurc. Acum sunt bine amandoi,dar imi este si frica sa mai ies afara sau sa tin usa sau geamul deschis. Am inceput sa le dau Vitamina C la amandoi. Nimanui nu i-as dori sa treaca prin ce am trecut eu si prin ce trec in continuare. Fata, iar este alintata si in loc sa ceara ce vrea, tipa si tipa de te dor urechile. Multumim de grija si cum o sa mai am ceva timp o sa fac o fotografie si la goblen sa vedeti cat am mai lucrat. Toate bune.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 24 Feb 2010, 10:07 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Daniela, sper sa treaca mai repede perioada asta dificila si sa te poti bucura de un pic de liniste, atat cat se poate spune (stiu ce inseamna linistea cand ai doi copii mici in casa). Putere si aripioare la acusor atunci cand te prinde vremea. Pupici pentru tine si copii
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 27 Feb 2010, 17:29 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Daniela, ce mai faceti? Imi cer scuze ca nu am mai vorbit pe mess zilele acestea, dar nu stiu ce are yahoo de nu mai vrea sa se logheze. Cum mai sunt puiutii? Sper sa rezolv cat mai repede problema ca mi-e dor sa stam de vorba. Va pupam si va imbratisam.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 04 Mar 2010, 00:50 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Sper sa reusesc sa postez cat mai repede, ce am mai lucrat. Am vazut ultima postare a goblenului si am lucrat destul de mult de atunci. Si va rog sa ma ajutati caci am o mare dilema: nu stiu ce sa fac cu nuanta de alb. O lucrez si pe ea sau o las la sfarsit? Tot ceea ce am lucrat am rulat si oricum cu siguranta la sfarsit trebuie spalat goblenul, deoarece in stilul acesta de lucru o sa il termin poate intr-un an si se va murdarii. Cum o sa postez o noua imagine, cum o sa va arat si cum lucrez.
Ace cu motorase turbo va doresc si o primavara plina de caldura sufleteasca.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 04 Mar 2010, 08:31 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Daniela, sper din tot sufletul ca cei mici sunt mai bine acum. Abia astept sa vii cu o noua fotografie sa vedem cum inainteaza Cina ta. Desi este un model destul de dificil (prin marimea lui) cred ca este o adevarata incantare sa lucrezi la el.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 04 Mar 2010, 09:11 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Daniela, te felicit. In ciuda tuturor problemelor, reusesti sa mai pui si cate o ata la proiectul vietii noastre. Pupici dulci pentru toti si sper sa rezolv cat mai curand problema messului ca sa putem vorbi.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
COSTICA GABRIELA
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Daniela Scris: 04 Mar 2010, 14:57 |
|
Membru din: 01 Feb 2008, 22:10 Mesaje: 199 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Buna, Daniela
Nu am mai intrat de mult pe forum si de cele mai multe ori aflu tot ce se intampla mai tarziu, dar in legatura cu problema pe care o intampini cu Cina, cred ca pot sa te ajut.
Eu am inceput de la o vreme sa cos tot ce se afla pe o plansa inclusiv culoarea alba, daca aceasta este prezenta (pana acum coseam pe culori tot modelul, lasand culorile deschise la urma), iar in momentul in care termin de lucrat o plansa sau scot modelul de pe gherghef si imbrac partea lucrata cu folie alimentara (stii tu, aceea subtire) si apoi intind iarasi panza pe gherghef, cu ocazia asta, pentru ca stii si tu ca in timpul lucrului aceasta se mai slabeste, si continui lucrul. Repet acest procedeu de cate ori este necesar, in funtie si de marimea modelului.
Va pupic pe toti si sper ca ceea ce am scris mai sus sa iti fie de ajutor.
_________________ Gabriela - Gargarita-Pastel-de-Toamna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|