Acum este 28 Iun 2026, 16:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 12 Ian 2014, 23:48 
Neconectat

Nume forum:1
Vin si eu cu ceaiul. Cam tarziu, dar am venit.
Sa aveti o noapte linistita!

Monica, multumesc pentru filmulet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 08:07 
Neconectat

Buna dimineata!
Cum e inceput de saptamana, eu va invit la o cafea tare:

Monica, iti multumesc pentru melodia ingerilor. Sa raman in aceeasi nota, trimit si eu o melodie de suflet:

Eu va doresc o saptamana frumoasa, cu zambete si bucurii.

Onuta, let me beach far beyond the Yellow Sea, from Peru to Cebu hear the power of Babylon, sail away!
Iti multumesc din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 08:28 
Neconectat

Neata buna, dragele mele.
Neata buna, draga Monica.

Eu am cam lipsit in weekend, fiind acasa, nu prea am timp de stat pe calculator, copiii ma solicita mult prea mult, in schimb la munca timpul imi permite sa stau mai mult in prezenta voastra.
Si prin urmare, iata-ma, am venit sa beau si eu o cafeluta alaturi de voi.
Ma bucur ca sunteti bine si ati profitat de vremea mult prea calduroasa din acest weekend si ati iesit la o plimbare cu copiii, ceea ce am facut si eu.
Sunt constienta ca aceste fenomene nu sunt deloc bune, dar tot m-am bucurat impreuna cu piticii mei si am profitat din plin.
Va doresc sa incepeti saptamana aceasta cu zambetul pe buze si sa va bucurati de orice lucru marunt pe care vi-l ofera viata de zi cu zi.
Va pup si va las si eu o cafea si un mic dejun sanatos.

Gigik, imi imaginez ca ai inca zambet pe buze dupa asa plimbare cu puii tai, ieri.
Sa stii ca profit de micul dejun sanatos si iti doresc sa ai aceeasi pofta de viata in fiecare zi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 08:43 
Neconectat

Buna dimineata, Monica, gargarite.
Adresez si la cafenea o multumire pentru modelul cu Sfantul Arsenie.
Pana acum cativa ani, aproape patru, mai precis, nu stiam cine este. Am facut un drum pana la mormantul Parintelui impreuna cu nasul si familia lui. Atunci nu am simtit ceea ce trebuia, deoarece nu stiam povestea, minunile si toate cele. La al doilea drum facut, dupa o sarcina pierduta si disperarea de a nu reusi sa raman insarcinata, lacrimile m-au cuprins incontrolabil. In mine s-a schimbat ceva si rugaciunile mi-au fost ascultate. Astazi simt un dor de nedescris de a ajunge la mormantul parintelui cu fetita mea, sa ii multumesc, asa cum i-am promis.
Bucuria de a avea sansa sa il cos este mai presus de cuvinte.
Multumesc.

Simona, nu esti unicat la capitolul Arsenie Boca. Am insa o corectura de facut: parintele nu si-a dorit sa fie canonizat, motiv pentru care a a cerut sa nu fie exhumat. Insa in inima multora, el ramane un sfant si, posibil, asa se explica pelerinajul la mormantul lui, locul numit de credinciosi Meca romanilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 10:26 
Neconectat

Buna dimineata Monica, gargarite si gargarei!
Dupa o noapte de insomnie si cu scobitorile la purtator ma pregatesc de o noua saptamana.
Monica, asa ma tratez si eu de laringita. Astazi cred ca am sa trec pe medicamente.

Multumesc pentru cafea si melodie, este superba Onuta.
Eu va servesc un mic dejun si suplimentez portia de cafea.

Va pupacesc si sa aveti o saptama asa cum va doriti.

Rralluca, nu stiu ce are insomnia cu mine, ca ma viziteaza si pe mine ades. Numai ca o face sporadic si de aceea nu sunt pregatita. Inainte foloseam ceai de roinita preventiv, dar l-am abandonat pentru a nu deveni dependenta de el.
Portia ta de cafea mi-a smuls un zambet maaareee.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 10:38 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Va multumesc tuturor pentru ceiutul, cafeaua si micul dejun oferite si pe care le-am savurat cu mare placere.
Draga Monica, weekendul acesta chiar am respectat postarea ta de pe prima pagina a cafenelei. Am petrecut un weekend frumos (cam scurt ce-i drept), cu o iesire la film si un pranz in familie, la parintii mei.

Va doresc tuturor o zi minunata, cu soare in suflet si spor in tot cee ce faceti.
Va pup.

Abriela, si eu am fost ieri in ton cu promisiunea facuta inimii mele, mai ales ca a fost duminica, dar si zi de primavara si, in plus, i-am avut ca un dar nesperat si pe cei dragi in jurul meu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 16:07 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Am venit doar sa va salut si sa va doresc o zi cat se poate de frumoasa. Week-end-ul a fost foarte aglomerat, ziua de astazi si mai aglomerata. Dar macar am reusit sa intru putin in gradina si sa va las o sarutare de roua.

Elza, iti multumesc pentru sarutarea de roua si te anunt ca este perfect sa avem zile aglomerate. Asta inseamna ca avem de lucru. Cati nu si-ar dori sa fie in locul nostru!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2014, 22:56 
Neconectat

Buna seara, dragile mele.
Eu astazi nu prea am reusit sa va trec sa va salut deoarece de dimineata am fost rapid in oras, iar cand m-am intors m-am pus cu burta pe carte si toate sursele posibile ca sa invat germana mai intensiv, nu asa cum am facut-o pana acum. Abia spre seara am luat goblenul in mana si am mai cusut un pic. Nu puteam sa ma culc fara sa trec macar un pic pe aici.
Simona, povestioara ta mi-a dat fiori si ma bucur pentru tine ca ai acum asa o minunatie.
Noapte buna si un somn linistit!
In aceasta saptamana sa faceti tot ce v-ati propus.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Ian 2014, 08:19 
Neconectat

Buna dimineata, Monica, gargarite si gargarei.
Astazi sunt mai odihnita, somnul s-a lipit si de mine.
Monica, nu am incercat ceaiul de roinita, inca. De obicei eu am o relatie fooarte buna cu Mos Somn, dar ne mai suparam si noi cateodata. Si atunci, sa te tii de scobitori.

Oksanna, sa ai spor la invatat. Stiu ca germana este o limba destul de dificil de invatat.

Am pregatit micul dejun.

Si va asteptam sa goblenam.

Va pupacesc si sa aveti o zi asa cum va doriti.

Draga mea, Rralluca, si eu ma inteleg bine cu Mos Ene, ca vine de obicei usor pe la gene, dar uneori ma tradeaza, mai ales cand am zile cu activitati super stresante.
Iti multumesc pentru invitatia in gradina cu lavanda. Nu mai plec de acolo!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Ian 2014, 09:09 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite!
Buna dimineata, Monica!

Semnez si eu condica cu un pic de intarziere. Baietii au plecat la treaba, afara ploua si e vant, deci eu in casa si in compania voastra, pana cand vine ora cand pot sa fac zgomot in casa.
Rralluca, multumesc de tratatie, cu asa o priveliste este mai mare dregul sa iei micul dejun. Si sa stii ca vin si la claca, fara indoiala.
Oksanna, cand m-am angajat si eu la Bacau, imi cereau si mie limba germana sa o invat, dar nu am reusit in nici un chip, tot timpul imi veneau in minte cuvintele tot in engleza. Sunt sigura ca auzind-o insa zi de zi, situatia se schimba si este mult mai usor, asa cum am invatat italiana aici (cu toate ca nu se compara ca si limba).
Anca, sa stii ca si eu eram pe punctul de a nu o recunoaste pe Claudia, ce schimbare frumoasa a avut. Sa fie fericita si un an plin de realizari pe toate planurile.
Ieri nu prea am reusit sa cos, am stat la taclale cu mama in Romania si dimineata, si dupa-amiaza. Sper ca astazi sa fie mai cu spor pentru mine caci am impresia ca intra zilele in sac.
Va doresc o zi cu soare in suflet si cu spor in ceea ce doriti sa realizati.

Draga mea, Ralu, zilele intra in sac cu folos.
Cu multi ani in urma mergeam cu mami a mea la crang, impreuna cu pruncii. Acum imi aduc aminte cu atata bucurie de acele clipe, dar si cu o stragere de inima. Sanatatea mamei nu-i mai permite sa mearga pe acele meleaguri si nici pruncii nu se mai pot degreva de obligatiile zilnice, ca sa ne insoteasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: