Acum este 28 Iun 2026, 17:59

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 16 Ian 2014, 09:19 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.
Ieri am avut parte de o surpriza foarte frumoasa care mi-a umplut sufletul de bucurie si am fost emotionata pana la lacrimi.
Nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut noul avatar superb, de care eu sunt foarte mandra.
Monica, TTT, gargarite dragi, pe aceasta cale tin sa va mai multumesc inca o data ca mi-ati oferit sansa sa ma alatur voua si sa fac parte din aceasta minunata gradina.
Ieri am avut o zi plina de bucurii, datorita voua, o data si a doua ca am primit vesti bune si in privinta socrului meu, care se simte mai bine.
Draga mea Helen, ma bucur pentru tine, iar numele ti se potriveste de minune.
Leana, felicitari si tie, am punctat si eu la alegerea numelui tau.
Eu acuma va las un ceai si sa stiti ca o zi buna incepe cu un zambet.
Zambiti acum ca sa va simtiti bine pentru tot restul zilei.
Va pup.

Gigik, asa cum ii spuneam si lui Helen, iti doresc o zi la fel de minunata ca cea de ieri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 09:27 
Neconectat

Buna dimineata, Monica!
Buna dimineata, dragi gargarite!

Astazi nu mai am drumuri de facut, asa ca m-am trezit cu gandul sa prepar micul dejun.
Am venit fuga in cafenea pentru ca stiu ca aici o sa gasesc multa buna dispozitie, pilde, povete si incurajari.
O sa zbor putin prin cafenea si apoi ma apuc de curatenie prin casuta. De la Craciun a ramas lasat totul balta, mai am ornamente de strans si haine nu mai spun, m-au invadat din toate partile.
Helen, Leana, bucuria vostra ma face sa vibrez si sa retraiesc emotia pe care am avut-o cand am primit avatarul, numele, topicul si mai ales cand am fost acceptata in aceasta minunata gradina.

Monica, abia astept sa vad filmul The Letter Writer. Cred cu tarie ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, numai ca uneori suntem prea mandri sa privim in jos sau in jurul nostru. In aceste zile de grea incercare pentru noi am intalnit foarte multe astfel de situatii. Desi am inaltmea de 1,52 m tot ma uit sub nivelul meu. Cand ai 1,80 si ai fost invatat sa privesti numai la nivelul tau sau mai sus este greu sa iti cobori privirea pentru a gasi un semn de la Dumnezeu. Ma doare cand vad ca se risipesc aceste semne care ne-ar aduce alinare, ne-ar face mai buni, mai linistiti sufleteste.
Voi sunteti leac pentru durerea mea.

Va multumesc in fiecare clipa ca imi sunteti prietene si va imbratisez cu mult drag.

Rodi, pentru ca am dorinta de a-mi simplifica viata, am un logo ce ma ajuta mult: Ignora pe cei care te trag in jos. Asa vad mult mai usor ingerii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 11:43 
Neconectat

Buna, dragele mele!
Am ramas uimita cand am vazut micul dejun imparatesc de aici.
Va multumesc frumos. Eu am gustat cate putin din toate chiar daca am venit ceva mai tarziu.
Va doresc o zi buna si sa aveti grija de voi.
P. S. Nu uitati sa zambiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 11:49 
Neconectat

Dragele mele, intrucat este nevoie de o gustare intre micul dejun si pranz, aduc repede ceva pe placul vostru:

Oksanna, pentru gargarite este imposibil sa uite sa zambeasca pentru ca ele o au pe Laura care le-a invatat ca nu au voie sa uite acest lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 12:38 
Neconectat

Monica, iti multumesc din suflet. Mi-ai intarit convingerile.

Oksanna, zambesc alaturi de tine.

Zoica, iti multumesc pentru capsunile delicioase.

Sa aveti o zi buna in continuare!
Va multumesc in fiecare clipa ca imi sunteti prietene si va imbratisez cu mult drag.

Rodi, te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 13:32 
Neconectat

Draga Monica, iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Intr-adevar Dumnezeu lucreaza prin oameni, nu este prima oara cand observ asta si da, minuni se intampla in jurul nostru mereu si eu am avut parte de ele. Iti multumesc mult si pentru recomandarea de film, de-abia astept sa ma uit la el. As vrea si eu sa recomand un film, tie si tuturor gargaritelor, in cazul in care nu l-ati vazut deja. Filmul se numeste "The Secret" (http://filmehd.net/the-secret-2006-filme-online.html). Sper sa va placa, mie mi-a placut foarte mult.
Va doresc o zi minunata tuturor, in ciuda vremii posomorate de afara.

Leana, eu cred ca m-am nascut stiind acest secret si uite un alt motiv pentru a face din cuvantul multumesc o rugaciune zilnica.

P.S. Filmul l-am vazut cu multi ani in urma. Iti multumesc ca mi l-ai reamintit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 21:46 
Neconectat

Monica, dragi gargarite, va doresc un somn usor si o noapte linistita.

Rodi,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2014, 02:04 
Neconectat

Dragi gargarite, am venit sa va urez noapte buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2014, 08:41 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, fetelor.
M-am trezit cu gandul de a coase cateva ate inainte sa se trezeasca Maria, dar am zis ca mai bine dau o fuguta sa vad ce mai faceti, cum sunteti si ce ati mai trabaluit.
Eu sunt un pic racita, cu injectii, asa ca astazi beau doar ceai fierbinte.
Va trimit o calda imbratisare si va doresc spor in toate.

Iar eu, Simona, il trimit pe ingerul Rafael la tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2014, 15:25 
Neconectat

Buna ziua, Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.
Printre treburile care le am de facut (mancare si rufe), am decis la o ora, doua sa zbor fuguta si prin gradina. Asta pentru ca am ramas in urma cu colectiile voastre si pentru a ma incarca de energie si ganduri bune.
Aseara am reusit sa si lucrez putin la Pofticioasa.
Am prea multe lucruri in cap si nu pot face un singur lucru, plus ca vecinul de azi dimineta gaureste cu bormasina si in afara de gandurile mele si-a facut loc si o durere enervanta. Imi revin eu si ma organizez de o sa raman si cu timp liber. Hi, hi,hi!
Va astept la ceaiul si celor care sunt inca la servici vi-l trimit cu mare drag.

Rodi, pentru bormasina vecinului posteaza pe vestitul site de anunturi ca vrei si tu o bormasina. Hi, hi, hi!
Ai noroc ca nu ai un vecin ca al meu ce bricoleaza cu o placere nebuna, nu conteaza la ce ora. Are o satisfactie deosebita de a lucra mai ales in weekend dis-de-dimineata. Imi reamintesc zicala cu gradina Domnului, cea cu poarta deschisa si-mi incep ziua gandidu-ma la vestita raclama de la TV.

P.S. Iti multumesc mult pentru ceremonia ceaiului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: