Acum este 28 Iun 2026, 22:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 27 Ian 2014, 10:24 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Ce imagini frumoase Dalina, Sorina, Rodi! Si la noi este la fel.
Lasand la o parte problemele pe care le creeaza zapada avem o iarna de vis asa cum mi-ar fi placut sa fie de sarbatori si sa-l vad pe Mos Craciun pe sania lui printre fulgii de zapada.
Dalina, ma bucur tare mult pentru tine. Aceeasi senzatie am avut-o eu la Manastirea Cernica, dar nu la slujba ci afara in curte. Am simtit o liniste pe care nu o pot descrie in cuvinte. Stiu doar ca parca as fi ramas acolo.
Rodi, am luat si eu o gurita din cafeluta ta caci tare mi-a facut cu ochiul, dar aduc si eu provizii.
Arina, multumesc pentru un mic dejun asa de delicios.
Elza, inseamna ca ai sa ai spor toata saptamana la cusut, nu?
Acum las o cafeluta si un ceai si ma duc sa ma plimb un picut prin topice.

P.S. Monica, la voi cum este vremea? Din ce s-a dat la televizor pare tare rea.

Va imbratisez cu mult drag si va doresc o zi frumoasa, sa va bucurati de aceasta iarna de vis.

Helen, pe cat ma bucur eu de frumusetea zapezii, pe atat sunt de suparati colegii nostri de la intretinere ce se lupta inca de dimineata cu troienele de peste 3 metri din curte.
Nici pe strada noastra lucrurile nu arata mai bine. Am fost nevoie sa facem curat si acolo pentru parcarea masinilor.
Iti doresc sa ramai suflet fulg si sa te bucuri de iarna aceasta generoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2014, 11:05 
Neconectat

Buna ziua dragi Gargarite.
Buna ziua draga Monica.

Dragile mele, va multumesc pentru cafelute, dar si pentru imaginile de vis.
Am fost si eu putin astazi la scoala, desi s-a anuntat ca nu se fac ore. Am inotat prin munti de zapada, noroc ca este aproape. Copii nu au fost, dar am mai rezolvat din hartii. Sa vedem ce va fi maine ca am ore in afara orasului.
Va doresc o zi frumoasa.

Citat:
Sa vedem ce va fi maine ca am ore in afara orasului.
Nico, mi-ai amintit de mine in iernile grele cand faceam naveta. Iti doresc sa-ti fie picioarele fulg ca sa treci usor peste asa un drum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2014, 11:18 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.
Va multumesc pentru micul dejun cu gargarite, pentru cafea si pentru zapada care o aduceti in fotografii. As vrea si eu macar o clipa sa fiu acolo unde este asternut aceasta plapuma pufoasa si alba. O sa ma multumesc cu o calatorie imaginara si poate Domnul ne aduce si noua macar un pic.
Va doresc un inceput de saptamana reusit, sa va bucurati de zapada, sa aveti grija de voi si sa nu uitati sa zambiti.
Va imbratisez cu drag si va trimit un buchetel de flori chiar daca sunteti in troiene.

Oksanna, in aceasta mare de alb ce ne inconjoara, florile noastre, alaturi de florile de la tine ne incalzesc privirea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2014, 11:30 
Neconectat

Buna dimineata, Monica, gargarite harnicute!
Arina, multumesc pentru micul dejun.
Helen, multumesc pentru cafea si ceai.
Monica, cum este vremea si cum va descurcati cu nametile? La stiri vestile nu sunt prea imbucuratoare.

Suplimentez si eu portia de cafea si ceai.

Imi i-au un pic zborul prin topice si apoi plec la servici.

Va doresc o zi frumoasa si cu mult spor in tot ce v-ati propus.

Rralluca, iti multumesc pentru ceremonia ceiului (culorile mi-au tonificat inima instantaneu).
Cum este la noi, am scris mai sus. Adaug ceata de nemultumiti din firma noastra. Sunt cei 4 imblaniti. Cei mici, suparati ca nu mai pot iesi in gradinita lor de la nuc, iar cei mari, mahniti ca arealul lor este format doar din doua partii inguste. Deh, fiecare cu problemele lui! Hi, hi, hi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2014, 12:00 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Pot spune ca va invidiez pentru zapada pe care o aveti? Eu de 9 ani de zile nu mai stiu ce este aia zapada sau iarna asa cum se cuvine. Pana si Dario ma intreaba cand vine zapada si la noi. Am urmarit tot weekend-ul la Antena 3 stirile cu toate problemele aparute, ca de obicei nimeni nu este pregatit de iarna niciodata.
Eu am pus la foc condimentul pentru mancare si este aproape gata (de data asta am pus si dovleac, sigur e si mai bun). Il recomand tuturor, mai ales mamicilor pentru puii lor.
Ma bucur ca sunteti bine si sanatoase si va doresc o zi superba, cu soare in suflet si zapada la fereastra.

Ralu, vezi cum se vede totul diferit? Tu iti doresti zapada, in timp ce colegul nostru ce a ajuns pe jos la servici (si asta numai pentru ca a trecut SMURD-ul cu o vola in fata, iar el a mers pe urmele lasate de acestea) o detesta deja.

Ma gandesc ca daca iti doresti atat de mult este posibil ca dorinta sa se implineasca. Asa sa fie!

P.S. Si mie imi place dovlecelul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2014, 15:05 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele si Monica.
E frumoasa zapada, dar sa stam in casa, la caldurica.
Ii cred pe cei nemultumiti, care trebuie sa ajunga la servici si apoi sa se intoarca acasa, pe acelasi drum troienit, am trecut si eu prin asa ceva.
Eu va aduc un pic de soare si o cafea, este ora perfecta.

Va doresc o saptamana frumoasa si cu spor in ceea ce faceti.
Va pup si va imbratisez.

Iar eu, Lenuta iti multumesc pentru crengutele de coronita (cum li se spune la noi crengutelor albe), dar si pentru ingeras.
Fie ca si tu sa ai o saptamana binecuvantata de bucurii si imbratisari calde.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Ian 2014, 18:13 
Neconectat

Monica, noua romanilor ne lipseste spiritul civic. Chestia cu partia, am experimentat-o si noi ieri. Nu este posibil ca intr-un bloc in care locuiesc atatea familii, sa nu fie decat 2 personae preocupate de acest lucru, sotul meu si vecina noastra de la parter. Nici macar la ghena, nu au facut partie, ca sa putem duce gunoiul. In timp ce sotul meu si doamna dadeau la lopata de zor, unul dintre vecini a trecut pe langa ei si i-a ignorant cu desavrasire, nici macar nu a salutat. Pentru noi este prima iarna in acest bloc.

Ralu, despre ce condiment vorbesti? Mi-a scapat ceva din postarile tale din urma?

Elza, ma faci sa rad. Acesta este un deja-vu. Cine crezi ca va face maine dimineata partie in fata scarii de la blocul meu? Daca se va intampla altfel decat cred eu acum, te tin la curent. Cat m-as bucura!
Totusi, nu stiu de ce, am un presentiment bun ca ne vom schimba mentalitatea.

P.S. Banuiesc ca Ralu a amestecat limbile. Cred ca a vrut sa spuna ingredient, dar mi-a fost teama sa corectez cand i-am citit mesajul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2014, 06:17 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute, Monica!
Aduc cafeluta:

Sper ca iarna sa nu va dea prea multe dureri de cap si singurul of sa fie cel legat de partia din fata casei.
Va pup si va doresc o zi cu soare-n suflet.

Onuta, noua ne da suficiente batai de cap, in sensul ca nici posta si nici curieratul nu functioneaza in regim normal. Sigur vor aparea intarzieri si sigur vor exista nemultumiri din partea clientelor.
Cu speranta ca lucrurile se vor indrepta, primesc soarele-n inima si iti zambesc cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2014, 08:13 
Neconectat

Buna dimineata Monica, gargarite harnicute!
Elza, cam asa este peste tot, fiecare pentru el sau lasa ca face vecinul. Din pacate nu se vrea.
Onuta, matinala ca de obicei, multumesc pentru cafea.

Va servesc si eu cu un mic dejun, sa avem energie pentru noua zi.

Va pup si sa aveti o zi asa cum va doriti.

Rralluca, iti multumesc pentru fructe. O cafea urmata de fructe este idealul oricarei dimineti pentru mine.
Iti doresc o zi binecuvantata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Ian 2014, 09:42 
Neconectat

Buna dmineata dragi gargarite!
Elza nu fi suparata va veni si momentul cand mentalitatea romanilor se va schimba dar e un lucru de durata. Eu cred ca romanii sunt pe drumul cel bun.
Ieri, in orasul de unde sunt eu, Babadag, 13 tineri si doi copii au mers in oras si au dezapezit trotoarele din centrul orasului, alaturi de oamenii de la primarie. Eu am fost foarte mandra de ei si de intitiativa lor.
Acesta a fost postarea primariei:
Multumim grupului de tineri care dand dovada de simt civic au fost astazi prezenti la curatirea trotoarelor din zona centrala.

Mi-au demonstrat ca se poate. Si ca schimabarea va veni si la noi, incet dar va veni.
O zi buna sa aveti!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: