Acum este 20 Apr 2026, 11:42

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 12 Feb 2014, 12:00 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Irela, draga Elza, dragi gargarite, as vrea sa va spun ca si eu m-am gandit sa confectionez martisoare pentru gargaritele TTT, asa ca daca aflati sau stiti deja cate sunt, va rog sa-mi spuneti si mie.
Ideea Irelei mi se pare geniala, deoarece anuntand-o pe forum va crea o miscare de masa, care va impulsiona gargaritele sa realizeze si sa trimita la firma TTT martisoare si felicitari, astfel incat in aceasta primavara nu vor mai fi doar cateva cazuri razlete de dovezi de multumire trimise, ca pana acum.
Dar, ca si Elza, cred ca NU trebuie sa fie vorba despre nici-un concurs.
Ci doar sa realizam si sa trimitem acesti vestitori ai primaverii, intr-un gest comun de multumire pentru toata munca depusa de gargaritele de la firma TTT.
Ce parere aveti?
Numai bine si o zi frumoasa tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 13:55 
Neconectat

Ma bucur ca dintr-o idee, se nasc idei, ce ne tin in primul rand unite.
Nici eu nu as limita creativitatea noastra, doar la martisoare, putem crea orice pentru zanutele noastre dragi.
Voi reveni, numai ca astazi orice fac, este in contratimp.
Sper ca pe seara, sa am un moment de ragaz, sa imi pot asterne toate gandurile aici.
Nico, idea ta mi se pare buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 14:42 
Neconectat

Irela, ma gandesc ca este mult mai simplu sa stabilim o data limita in care rezultatele finale sa fie trimise direct catre firma, iar la Nico doar fotografiile pe care sa le posteze peste o saptamana pe forum (de exemplu 1 martie termenul maxim pentru trimis imaginile si depus surpriza la posta; 8 martie afisarea pozelor pe site). Surpriza este acceasi si daca le primesc separat sau intr-un singur colet si este mai simplu pentru Nico ca o scutim de mai multe drumuri la posta sa le ridice si apoi sa le retransmita pe toate la TTT.

Ca "surprize" ma gandesc sa nu existe o ingradire (gen doar martisoare si felicitari), sa se accepte orice care este lucrat manual si cu tema primavara sau 8 martie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 17:40 
Neconectat

Dragi Gargarite, va multumesc pentru ideile voastre frumoase. Initial am considerat ca ideea Irelei si cea a Elzei sa se concretizeze in doua actiuni diferite, dar ideea voastra este mult mai buna. Elza, cum ideea a fost a ta, daca doresti sa preiei fraiele doar sa-mi spui. Daca nu, ma ocup de aceasta actiune cu cea mai mare placere.
In acest caz, eu vad lucrurile in modul urmator:
- Se poate realiza orice obiect cu tema Primavara, prin diferite tehnici: cusute, crosetate, tehnica quilling, origami, obiecte pictate, etc.
Nu cred ca vor exista probleme de copyright, chiar daca ne vom inspira din anumite modele de pe internet, sunt sigura ca vom sti sa punem o amprenta personala.
Cat despre expedierea surprizelor sa stiti ca nu ma deranjeaza daca vreti sa le trimiteti la mine si apoi eu sa expediez doar un singur colet. Ramane de discutat. In functie de ceea ce decidem, vom hotari si data limita de expediere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 18:25 
Neconectat

Dragi gargrite, imi plac ideile voastre si abia astept sa ne punem pe treaba. Cred ca ar fi tare frumos ca micile noastre cadouri pentru gargaritele TTT sa ajunga o data, intr-un singur colet, insotite de un biletel cu numele nostru. Asta ar insemna un efort pentru Nico, dar cred ca surpriza pentru dragele noastre destinatare ar fi si mai mare.
Astept cu nerabdare concretizarea acestei idei.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 18:27 
Neconectat

Nico, sunt de acord cu ceea ce ai scris.
Sper sa reusesc sa fac si eu ceva, doar ca nu stiu in ce masura va ajunge la timp la tine.
Si pentru ca dorim sa facem ceva special pentru gargaritele TTT, ar fi bine sa stim numarul exact de gargarite TTT, dar si initialele numelor lor, asa poate reusim sa facem si ceva mai exclusiv.
Monica, ne poti ajuta?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 21:04 
Neconectat

Frunza Nicoleta scrie:
Dragi Gargarite, va multumesc pentru ideile voastre frumoase. Initial am considerat ca ideea Irelei si cea a Elzei sa se concretizeze in doua actiuni diferite, dar ideea voastra este mult mai buna. Elza, cum ideea a fost a ta, daca doresti sa preiei fraiele doar sa-mi spui. Daca nu, ma ocup de aceasta actiune cu cea mai mare placere.
In acest caz, eu vad lucrurile in modul urmator:
- Se poate realiza orice obiect cu tema Primavara, prin diferite tehnici: cusute, crosetate, tehnica quilling, origami, obiecte pictate, etc.
Nu cred ca vor exista probleme de copyright, chiar daca ne vom inspira din anumite modele de pe internet, sunt sigura ca vom sti sa punem o amprenta personala.
Cat despre expedierea surprizelor sa stiti ca nu ma deranjeaza daca vreti sa le trimiteti la mine si apoi eu sa expediez doar un singur colet. Ramane de discutat. In functie de ceea ce decidem, vom hotari si data limita de expediere.
Nico, sunt de acord cu tine.
Nu conteaza a cui a fost ideea, daca tu poti prelua fraiele, sunt de acord, mai ales ca sunt intr-o perioada foarte aglomerata. Insa manifest disponibilitate, sa te ajut cu tot ce ai nevoie.
Ralu, da, ar trebui sa stim exact, cate gargarite sunt si mi se pare foarte buna ideea si cu initialele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 21:09 
Neconectat

Acum ma gandeam ca daca facem ceva cu initiale, va trebui sa ne hotaram cum le impartim, pentru ca nu putem alege la voia intamplarii, fiecare dintre noi, caci riscam ca una din zanute, sa ramana fara cadou.
Ma gandesc si la un alt aspect. Daca sunt 15 zanute, ar trebui sa le numerotam de la 1 la 15 si sa ne hotaram pentru cine lucram. Dau un exemplu, eu lucrez ceva pentru zanuta 5.
Odata stranse, fiecare poate trage la sorti, din marea "galeata" de cadouri.
Ma mai gandesc si revin, noaptea este cel mai bun sfetnic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2014, 22:53 
Neconectat
Site Admin

Dragi gargarite, va imaginati cata bucurie poate fi in inima noastra?
Un exemplul sunt chiar aceste randuri pe care vi le scriu aproape de miezul noptii, cand eu ar fi fost cazul sa fiu la mine, acasa.

Oare v-ati supara daca am deturna aceasta emulatie de idei catre ceva care sa aduca alinare? Adica, rodul muncii mainilor si mintii voastre sa mearga tot catre o cauza caritabila?
Daca va tenteaza, noi am fi fericite sa cedem bucuria de a primi o mini-bijuterie de suflet de la voi, unui copil, unui batran, unui adapost de animale. Oriunde este nevoie de o mana de ajutor din partea unor inimi frumoase ca ale voastre.

Din pacate, in acest moment, nu stiu pe nimeni care sa aiba in derulare o activitate de acest gen.
Poate stiti voi?

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Feb 2014, 10:39 
Neconectat

O initiativa frumoasa, felicitari fetelor!
As fi vrut sa particip, dar sunt tare departe si oricat de repede as lucra ceva, nu cred ca va ajunge la timp.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: