Acum este 29 Iun 2026, 08:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 26 Feb 2014, 09:21 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, draga Monica!
Buna dimineata, dragi gargarite!
Desi la Galati astazi ninge, eu va doresc o zi insorita si calda si sa aveti spor in toate.

Arina, uite ce se intampla cand caldura din vara ta saruta iarna de la Galati:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2014, 09:28 
Neconectat

Neata buna, dragi gargarite!
Neata buna, draga Monica!
Eu am lipsit de pe aici, dar o sa recuperez timpul pierdut cat ai clipi.
Baiatului meu au inceput sa-i treaca bubitele de la varsat de vant si a cam lipsit destul de la scoala si trebuie sa facem teme sa aprofundam si noi lectiile pierdute, fetita a luat si ea varsat de vant si am avut doua nopti albe, mi-a tipat si plans intruna, vroia numai in brate si numai cu mine, am tras un pic, dar macar am scapat cu amandoi o data.
Onuta, sa stii ca am patit si eu ceva asemanataor cu socrul meu, tot asa a facut o comotie cerebrala, dar el a facut operatie la creier sa poata sa-i extraga sangele care-i apasa pe trunchiul cerebelului, si tot aceeasi chestie cu spitalele, medicii si cu banii, este specific Romaniei, cred, dar acum este tintuit la pat, este dependent de ajutorul celorlalti, sincer nici nu credeam ca va scapa. Iti urez multa sanatate tie si matusii tale.
Elza, si la mine timpul este limitat si cred ca nu mai pot face fata cu atatea. Multa sanatate pentru Andrei si mult spor tie.
Monica, tie iti multumesc pentru fiecare vorba in parte care ma unge la suflet de fiecare data si imi reda acea liniste interioara.
Va pup si va doresc spor din plin in tot ceea ce faceti
Va las si un mic dejun delicios.

Gigik, nu mie trebuie sa-mi multumesti, ci tie, capacitatii tale de a gestiona situatiile venite in calea ta si atitudinii tale pozitive.
Asa cum tu ai avut grija de ingerasii din inima si casa ta, tot asa ingerii tai (uneori intruchipati ca o lumina in forma de stea), ti-au trimis forta de a continua.

Iti doresc sa ai mereu ingerii aproape.

P.S. Multumesc pentru platoul cu fructe. Il impart la randul meu, cu mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2014, 09:40 
Neconectat

Olariu Ioana scrie:
Oare mai vine primavara?
Onuta, aceeasi intrebare este si pe buzele mele. Colegele la servici pregatesc martisoare pentru un client si afara ninge ca-n povesti.

Monica, da, plec cu inima grea de la gradi cand o vad asa, dar stiu ca doamna o iubeste, ea fiind printre copiii care nu pun nici un fel de probleme - nu ca dragostea doamnei ar fi conditionata de asa ceva. Avem noroc de doua doamne sufletiste care isi iubesc copiii din grupa, desi sunt cativa mai nabadaiosi, printre care si Matei. Le place la gradi, cand ii iau intotdeauna ii intreb "Cum a fost astazi?" si raspunsul este "Frumos". In unele dimineti este mai greu, dar astazi, de exemplu, am lasat-o vesela si zambitoare.

Va pup cu drag si va doresc o zi usoara.

Citat:
ea fiind printre copiii care nu pun nici un fel de probleme - nu ca dragostea doamnei ar fi conditionata de asa ceva.
Oana, (cat am profesat) dragostea pentru un elev nu a fost conditionata nici la mine de asa ceva, dar recunosc ca i-am avut langa inima pe toti care se comportau astfel pentru ca prin ei si cu ei puteam ridica stacheta valorica a clasei, ceea ce era un castig ulterior de netagaduit si pentru ei.
Nabadaiosii pot avea evolutii superbe daca sunt ghidati. Am avut un astfel de elev si era de referinta pentru targul acesta pentru ca parintii erau niste nume sonore. Prima intalnire cu el a fost o revelatie. Copilul, neghidat, ascundea sub masca de iremediabil pierdut, o inima speciala si o timiditate in a-si arata mintea sclipitoare. Pentru mine, lucrul cu el a fost o reala placere (abia asteptam sa il reintalnesc si sa-i mai ascult perlele ce demonstrau un umor spontan, specific oamenilor inteligenti), dar tatal sau a fost socat cand a auzit parerea mea.
Rezultatele ulterioare au dovedit ca am avut dreptate, iar faptul ca a fost ministru in nu stiu ce guvern nu l-a oprit din a ma aborda intr-un magazin din Bucuresti unde ne-am intalnit peste ani, din intmplare. A venit tot cu zambetul lui mare spre mine si mi-a povestit cate in luna si stele despre el.

Asa ca pupa-i mainile printesei, dar si nabadaiosului din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2014, 09:52 
Neconectat

Dalina, sa stii ca si la noi la gradinita este cam la fel - cum de altfel cred ca este cam la toate gradinitele de stat. Copii multi (la grupa mica sunt 32 inscrisi, chiar daca nu vin toti in acelasi timp si sa fie si 25 in grupa intr-o zi si tot sunt foarte multi), doamne putine, spatiul mic. Dotarile sunt OK, au beneficiat acum cativa ani de niste fonduri structurale si au renovat tot, de la bai pana la patuturi, bucatarie, etc. Sunt multumita de personal, se vede ca le place ce fac, caci altfel nu cred ca ar rezista.

Sunt copii nabadaiosi, cum ziceam in mesajul meu anterior, printre care si Matei. El cere foarte multa atentie, nu fiindca ar fi un baietel rau, ci fiindca pentru varsta lui mi se pare foarte inteligent (cioara cu puii). Si este inevitabil ca la un grup asa de mare sa nu poate doamnele sa ofere suficienta atentie fiecarui copil, desi varsta si experienta isi spun cuvantul in cazul lor. Am avut si plangeri de la parinti ca loveste copiii, - incercam sa indreptam aceasta situatie. La randul meu, ma plang de alti copii ca vorbesc urat, in special cuvinte interzise la noi in casa.

Ma bucur foarte mult ca la varsta de 3 ani si 9 luni, copiii mei vorbesc destul de clar cat sa poata fi intelesi de un adult care nu-i cunoaste. Cunosc copii de 5 ani care vorbesc mult mai stalcit decat ai mei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2014, 10:40 
Neconectat

Buna dimineata dragi gargarite!
Buna dimineata, Monica!
Stau la o cafea si privesc la cat de frumos ninge si la Vaslui. Vorba Onutei, oare mai vine primavara?
Onuta iti doresc sanatate tie si matusii tale si putere sa treci peste aceasta incercare grea.
Elza sanatate multa tie si ingerasilor tai, iar pentru tine fie ca ziua sa aiba 48 de ore.
Arina multumesc pentru urare. La fel si tie.
Gigik iti doresc sanatate la copii, succes la lectii si spor la goblenat.
Oana sa stii ca foarte multi copii plang cand sunt lasati la gradi. Probabil ca sunt copii mai sensibili (din experienta). Dar la cat de mult ii iubesti, sigur veti trece si peste asta.

Va aduc o cafeluta si o floare si va doresc sa aveti pofta.

Va doresc o zi usoara si sa fiti iubite.

Doinita, si la Focsani, dupa ninsoare, curand trebuie sa vedem de la fereastra noastra cam asa ceva:

Insa eu prefer sa o vad asa:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Feb 2014, 20:29 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, Monica.
Am citit cu mare atentie povestile voastre si pot sa va spun ca de fiecare data am de invatat cate ceva.
Eu zilele astea am mai stat cu burta pe carte ca sa mai avansez la germana, dar in acelasi timp am mai sunat ca sa caut de lucru. Cum inca nu stiu bine germana am apelat la site-uri si anunturi romanesti si rusesti. Am descoperit insa ceva foarte interesant. Daca vrei sa te angajezi in Germania prin intermediul firmelor romanesti trebuie sa mergi in Romania, altfel nu se poate. Evident ca au si ei regulile lor, dar ma mai amuzam si eu. Toata speranta este insa la astea rusesti caci sunt pe loc. Imi doresc sa ma angajez cat mai rapid, caci astept de ceva timp momentul asta.
Onuta, eu nu am experienta cu medicii din Romania dar imi este suficienta cea din Moldova. Pot spune ca nu numai medicii sunt de vina, totul incepe de la conducere. Oricum iti doresc insanatosire grabnica atat tie cat si matusii tale.
Dalina, eu am avut onoarea sa lucrez doar 3 luni in calitate de educatoare, dar mi-a fost suficient. Este destul de greu. Dupa 3 luni aveam impresia ca am lucrat 3 ani. Credeam ca nu o sa ma mai satur de liniste.
Referitor la bebelinii tai, parerea mea este ca poate se vor mai acomoda, inca nu este nimic pierdut. Cat priveste perlele, sa stii ca in unele familii nu prea se acorda atentie ce vorbesc, cum vorbesc copiii. Unii mai aud si pe strada sau pe la televizor, nu neaparat sa auda la parinti
Gigik, insanatosire grabnica si copiilor tai ca sa ii vezi sanatosi si sa te bucuri de ei.
Monica, imi plac mult ideile si gandurile tale. Iti multumesc ca le imparti cu noi.
Oana, mult succes voua la gradi.
Va multumesc pentru bunatatile care le-ati adus la cafenea.
Va pup si va doresc o seara linistita.
P.S. Nu uitati sa zambiti.

Oksanna, urmare a firii mele, a pasiunii innascute pentru lectura, a nevoilor interioare sau stimulilor exteriori, a formarii mele, a obligatiilor profesionale, am simtit mereu nevoia sa citesc. Am uitat numarul cartilor citite, categoriile pe care le-am abordat, dar si multele metode prin care ajungeam in posesia unei carti (inainte de '89).
Uneori am citit ca sa nu imi treaca timpul degeaba (in masina, in tren). Am citit si in WC-ul din fundul curtii cand, copil fiind am avut interdictie sa pun mana pe carti. Podurile caselor erau locuri ideale pentru citit, dar Madame Cusur a fost intotdeauna vigilenta. M-a descoperit si cand citeam cu lampa de gaz ascunsa sub plapuma, dar si cand faceam acelasi lucru langa geam, profitand de lumina stalpului de pe aleea blocului.
In ciuda a tot acest cumul de informatii, niciodata nu am fost pregatita cu adevarat sa infrunt multe din situatiile critice din drumul meu pentru ca imi lipsea experienta de viata. Am descoperit cam tarziu acest lucru, insa experienta celor din jurul meu a contat si a marcat si momentul sa transmit trairile mele de viata, copiilor mei, pe modelul, daca eu m-am lovit cu capul de tocul de sus al usii, copilului meu ii voi spune sa fie mereu atent la pragul de jos).
Mi-as dori sa nu simti experientele mele ca pe un mod de a imi aroga nu stiu ce merite, ci ca pe o posibila previzualizare a pragului de jos.

Iti doresc putere de concentrare in asimilarea limbii si succes in a-ti gasi un loc de munca dupa inima ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2014, 12:30 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.
Foarte frumos spus, Monica, si iti multumesc.
Va doresc sa aveti o zi insorita, sa va bucurati de viata si sa nu uitati sa zambiti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Oksanna, un cadou pentru indemnul tau zilnic
Citat:
sa nu uitati sa zambiti
(pare ca nu ai vrea sa o uitam pe Laura).

Motive pentru a zambi:

Si pentru zambetul Laurei:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2014, 12:35 
Neconectat

Am adus si eu cafeaua:

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Feb 2014, 20:25 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite si draga Monica.
La ceas de seara va aduc un ceai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: