Acum este 31 Mai 2026, 15:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ra, s-a maritat!
MesajScris: 06 Oct 2009, 14:03 
Neconectat

Nume forum:1
Monica, fotografiile sunt superbe. O asa nunta as fi vrut si eu.
Ra, din partea mea, fericire, bucurii si o casa plina cu copii frumosi, cuminti si cu noroc, sa iti aduca Dumnezeu.
Cu toata dragostea mea de mamica,
Georgeta

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 15:01 
Neconectat

Felicitari, Ra! Casa de piatra, fericire, sanatate si fie ca fiecare zi din viata voastra sa fie ca cea in care ati spus DA.
Echipei TTT, care si de data asta s-a intrecut pe sine, felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 17:03 
Neconectat

Ra, iti doresc din tot sufletul casa de piatra si dorintele voastre sa se indeplineasca. Sa aveti parte de multa sanatate, fericire si va doresc sa fiti in continuare fericiti asa cum ati fost in ziua in care ati spus DA. Ai avut o nunta ca in povesti.
Se zice ca daca ploua la nunta miri au noroc de bani. La cununia noastra civila a plouat cu galeata. Nu avem bani asa cum a plouat dar Slava Domnului ca ne-am descurcat tot timpul.
Decorul a fost superb, dar eu una nu mai m-as marita inca o data pentru un asa decor, caci la nunta mea s-a dansat pana la 4 dimineata. Tineti cont ca nunta a fost duminica. A fost chiar o nunta frumoasa, asa cum mi-am dorit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 18:47 
Neconectat
Site Admin

Ra si sotul ei, care ne-au vizitat ieri, cu speranta ca toti ne vom dedulci, din nou, cu cozonac facut la Botosani, ne-au povestit despre nunta lor din basm.

Merita sa ii vedeti: doi tineri frumosi si increzatori in viitorul lor, fericiti, isi narau momentele minunate, cu lux de amanunte: de la buchetul miresei cu roze rosii si frezii albe, valsul miresei, sala plina de rude si prieteni, veniti din toata tara, ambianta de vis creata de o orchestra de excelenta din zona, care i-a facut pe meseni sa renunte si la mancare, - pana la luna de miere pe care tocmai o incep astazi.
Ne-am simtit tineri si entuziasti alaturi de ei, asa ca i-am suflat lui Ra: Le-am scris gargaritelor despre nunta ta. Cu ochi ei rotunzi, calzi, cu zambetul ei dulce de copil-zana (sau zana copil?), mi-a trimis cu glas de primavara: Oh, ce frumos!
Ne vom reintalni cu Ra peste numai doua saptamani cand va fi finaliza perechea goblenului Intoarcerea in paradis.

Va multumesc pentru gandurile bune si urarile pline de caldura transmise Primaverii din firma noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 19:05 
Neconectat
Site Admin

Daniela, la noi, nuntile se termina si la ora 7 dimineata, dar exista si nunti ce pun punct, undeva inainte de miezul noptii.

Gargaritelor, voua vi se pare normal ca nunta sa se desfasoare noaptea?
Stiu ca existe zone in Ardeal, unde petrecerea incepe pe la ora 14 si ia sfarsit, cel mai tarziu, pe la ora 23.
Daca ar fi sa votez, eu as vota pentru o nunta in Ardeal. Asta pentru ca eu nu mai pot manca dupa ora 10 noaptea. Am observat cata mancare se plateste degeaba, la o nunta. Dupa aperitive, nimic nu se mai consuma cu aceeasi pofta. Am vazut, la multe nunti, cum chelnerii ridicau fripturile neatinse. La fel si portiile de tort.
Urmatoarea problema cu care ma confrunt este lipsa somnului sau, mai bine zis, dorinta de a dormi. Nici o cafea din lume nu ma poate convinge ca nu trebuie sa dorm.
Dupa 12 noaptea, orice as face (dans, conversatie, plimbarea prin gradina restaurantului) simt ca mi se diminueaza acuitatea vizuala si auditiva si atunci ma diagnostighez imediat: mi-a crescut tensiunea. Iau o doza in plus de medicamente si ma rog cerului sa treaca mai repede timpul.
La 2 fix, ma retrag, usurata.
Asemenea mie sunt multe alte persoane.
Mi se pare ca aceste petreceri chiar sunt nocive pentru sanatate pentru unele persoane.
Anul trecut, o miresuca mi-a promis ca ea va face primul pas: si-a programat ca ora de incepe a petrecerii, ora 14. Si, chiar a reusit sa ii stranga pe toti cei invitati, la ora dorita de ea.
In strainatate, petrecerea este si mai scurta si, da, se desfasoara ziua.
Voi ce credeti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 21:49 
Neconectat

Ra, casa de piatra!
Multa sanatate si fericire. Esti asa de norocoasa, ai avut parte de o nunta ca in basme. As fi vrut si eu sa fiu acolo.
Gargarite TTT sunteti neobosite, ce iese din manutele voastre e o minunatie.
Tine-ti-o tot asa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 22:02 
Neconectat

O, Monica! Eu fac deliciul nuntilor nocturne: dupa ora 12 dorm cu capul pe masa in rand cu betivanii. Nici ca ma sinchisesc! Acolo ma apuca, acolo dorm. La ultima nunta nocturna la care am luat parte am ajuns pana intr-acolo incat am invidiat la maxim o biata fetita de 3 ani pe care parintii incercau s-o adoarma incropindu-i un "pat" din doua scaune. Fata nu vroia sa doarma si pace. Si eu asa de cu jind ma uitam la scaunele alea...
Te pup, m-ai inveselit aducandu-mi aminte de neputintele mele. Nu pot sta treaza noaptea si pace!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 22:21 
Neconectat
Site Admin

Oh, Ioana, parca nu ma mai simt asa penibila!
Eu ma uit cu disperare la sotul meu, doar-doar i-oi prinde privirea si si-o face mila de mine. El are un principiu: ramai langa prieteni pana la capat si la greu si la bine. Adica, ii insotesti copilul care se casatoreste si la Starea Civilia, si la biserica si la petrecere. Indicat, dupa el, este sa nu pleci inaintea altora de la petrecere pentru ca, daca tu prietenul pleci primul, ce vor face ceilalti?
Urmandu-si principiul, eu nu prea am sanse. Asa ca fac lobby in alte grupuri (a se citi, alte mese) si profit de faptul ca acestia se hotarasc sa plece, asa ca profit si eu.
Mai am o scuza la care nu apelez, dar prietenii o inteleg. Fiind responsabila cu organizarea decorarii, sunt uneori exonerata in numele oboselii acumulate.
Doamne! Poate s-o schimba ceva pana se casatoresc copii nostri!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Oct 2009, 23:17 
Neconectat

Casa de piatra, Ra! Am plans citind descrierea nuntii tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:10 
Neconectat
Site Admin

Popescu Ioana scrie:
incat am invidiat la maxim o biata fetita de 3 ani pe care parintii incercau s-o adoarma

Ioana, asa am patit eu la ultimul botez la care am participat. Proaspatul increstinat era cazat intr-o camera, langa restaurant. Mai ca m-as fi oferit sa stau eu cu el, acolo, daca nu mi-ar fi fost teama ca o sa adorm si eu langa el!

Mult timp, am crezut ca o fi varsta de vina de nu pot rezista la petrecerile nocturne. Dar am observat ca sunt si tineri in jurul meu care se resimt mult dupa 12 nopatea si devin chiar apatici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: