Acum este 20 Apr 2026, 14:13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 312  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 17 Mar 2014, 17:38 
Neconectat

Nume forum:1
Onuta, chiar te rog, daca ai timp si disponibilitate sa vii cu o propunere de regulament. Eu sunt prinsa saptamana asta cu inspectia de grad si chiar nu am timp de nimic pana pe vineri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mar 2014, 20:59 
Neconectat

Eu sunt de acord cu acest concurs.
Mult spor la realizarea regulamentului, Onuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2014, 09:15 
Neconectat

Sandulesei Oana scrie:
Eu as propune in cazul descris de Onuta un alt miniconcurs, inainte de data de incepere a celui mare, in care sa se voteze cel mai reusit goblen.
Oana, din ce am inteles eu, se vrea un concurs Top goblen in gradina gargaritelor. Poate ma insel eu?!
Luand ideea ta, am putea crea un alt concurs sub numele de Cel mai frumos serial.

Pana atunci, aduc un exemplu de regulament pentru concursul propus de Stefania.

1. La concurs pot participa toate gargaritele care au cel putin un model de goblen in Colectie (excluzand modelul participant), un minim de 100 mesaje si o vechime de minim 1 luna in momentul postarii lucrarii.
2. Concursul consta in postarea unui goblen finalizat in topicul dedicat de catre gargarita participanta.
3. Pentru aprobarea goblenului in concurs, acesta trebuie sa indeplineasca conditiile:
- sa fie inceput dupa data de 1 ianuarie 2014;
- sa fie lucrat in serial, iar modelul finalizat sa fie postat in Colectia personala;
- sa nu existe un alt model participant cu acelasi titlu.
4. Va fi luat in considerare doar primul goblen care intruneste conditiile de mai sus.
5. Inscrierile se pot face pana la data de 31 octombrie 2014 inclusiv.
6. O gargarita poate participa cu cate goblenuri finalizate doreste, nu exista o limita in acest sens.
7. La inceputul lunii noiembrie moderatorul va posta lista cu goblenurile participante. In cursul lunii noiembrie gargaritele sunt invitate sa voteze goblenul care le place cel mai mult. (sau putem alege votul cu 3 locuri, urmand apoi sa se aduce punctele)
8. Gargarita participanta la concurs are obligatia de a vota in cadrul concursului. In caz contrar, gargarita va fi descalificata.
9. Va fi premiat goblenul finalizat care a acumulat cele mai multe voturi.
10. Premiul consta intr-un kit de goblen cu o valoare maxima a modelului de goblen castigator.

Cam asa arata dupa o cafea. Hi, hi, hi! Reguli ce pot fi discutate, bineinteles.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2014, 09:22 
Neconectat

Onuta, regulamentul propus de tine pare in regula.
Chiar si idea ta, cu cel mai frumos serial, imi surade.
Deci, cand incepe concursul!? Sunt amuzanta, nu?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mar 2014, 22:36 
Neconectat

Elza eu sustin ideea ta cu concursul pentru Paste si voi incerca atata timp cat imi permite timpul sa realizez ceva.
In legatura cu moderarea concursului anual, sunt dispusa sa preiau stafeta de la 1 aprilie.
Onuta mie mi se pare ok regulamentul adus de tine si nu stiu daca ar mai fi ceva de adaugat. Cred ca votarea se poate face cu 3 voturi, deoarece presimt ca o sa fie destule modele in concurs si ne va fi greu sa alegem numai unul.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2014, 09:04 
Neconectat

Am incercat sa schitez un regulament pentru Concursul de Paste.

Regulament concurs Decoratiuni Paste

1.La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT, au postat minim 100 de masaje si au o vechime pe forum de minim 1 luna.

2. Moderatoarea poate participa, dar nu poate vota.

3. Subiectul acestui concurs este Decoratiuni de Paste si consta in realizarea unor decoratiuni specifice sarbatorii Pascale: felicitari, oua incondeiate, diverse realizari din pasla si alte materiale, quilling, pictura, tehnica servetelului, etc.

4. Pana pe data de 13 aprilie 2014 inclusiv, toate gargaritele doritoare sunt invitate sa trimita maxim 5 fotografii cu fazele de realizare ale produselor prezentate, pe adresa de mail….

5. Nu exista un numar limita de realizari.

6. Fiecare creatie, va fi trimisa intr-un singur mail, iar fotografiile trebuiesc numerotate in functie de ordinea in care vor fi postate. Fiecare realizare va avea 3 fotografii, 2 care sa contina etape din timpul lucrului, si una finala.
Fotografia finala, va fi facuta pe fond alb, si va fi insotita de un element de siguranta: o floare.

7. Gargarita participanta are obligatia de a nota in email numele si prenumele, alaturi de numele de pe forum, atunci cand trimite fotografiile (pentru a nu se crea confuzii).

8. Fiecare email va primi confirmare de primire in maxim 3 zile. Daca nu ati primit confirmarea, va invit sa retrimiteti fotografiile.

9. Pe data de 14 aprilie 2014, creatiile vor fi postate in topicul dedicat concursului, iar cand se da startul (Start vot!) gargaritele pot vota creatiile preferate.

10. Gargaritele care voteaza pot acorda 3 (trei) voturi, dupa cum urmeaza:
Locul I - creatia nr. a (3 puncte)
Locul II - creatia nr. b (2 puncte)
Locul III – creatia nr. c (1 puncte)
In acordarea voturilor, este obligatorie motivatia acestuia.

11. Nu se pot vota propriile creatii.

12. Gargaritele participante au obligatia de a vota in cadrul concursului. In caz contrar, gargarita va fi descalificata.

13. Se va premia creatia care a acumulat cele mai multe puncte.

daca sunt si alte sugestii, dupa cum stiti, sunt binevenite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2014, 09:05 
Neconectat

Nadina, vom astepta pana pe data de 24, poate se mai anunta doritoare, dupa care Monica va deschide un chestionar.
Pana acum, doar tu si Rodic, v-ati manifestat disponibilitatea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2014, 09:30 
Neconectat

Elza, sunt de acord cu regulamentul concursului de decoratiuni.
Onuta, regulemantul propus de tine e un punct de plecare. Eu il vedeam putin altfel si voi incerca sa punctez cat mai concis ideile mele:
- modelele ar trebui sa fie finalizate incepand cu ianuarie 2014. Exista modele mari care pentru unele persoane necesita mai mult de un an pentru a fi finalizate;
- toate modelele finalizate in perioada ianuarie - noiembrie 2014 si prezentate pe forum sa participe la acest concurs. La final se vor vota doar modelul, nu persoana care l-a finalizat. Modelul sa primeasca un numar de puncte suplimentar dupa numarul de Gargarite care l-au lucrat.
- daca modelul castigator a fost lucrat de mai multe Gargarite se va stabili o regula prin care sa se stabileasca Gargarita care va castiga premiul (de exemplu cine l-a lucrat intr-o perioada de timp cat mai scurta sau, asa cum spunea Oana, votand cel mai frumos serial cu modelul castigator).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2014, 09:55 
Neconectat

Ada-Elena, bine ca venim cu idei. Apoi e doar o chestiune de timp pentru a formula un concurs.
Cat tine de regulamentul concursul Top goblen, mai trebuie rectificat oricum. Spre exemplu, am omis sa adaug data limita in care putem vota. Si sunt sigura ca ar mai fi.
Elza, in mare regulamentul pentru concursul de Paste mie mi se pare ok. Regula 4 si 6 se cam bat putin in cap, cu numarul maxim de fotografii.
Cristina Ilina scrie:
maxim 5 fotografii cu fazele de realizare ale produselor prezentate, pe adresa de mail….
Cristina Ilina scrie:
Fiecare realizare va avea 3 fotografii, 2 care sa contina etape din timpul lucrului, si una finala.
Dupa parerea mea, mai bine sa fie specificate un numar obligatoriu de 3 fotografii pentru fiecare creatie: o fotografie sa fie cu materialele, a doua din timpul lucrului, iar a treia sa fie cu finalul. De asemenea, as mai adauga sa fie obligatorie si o mica descriere cu etapele de lucru. Si inca ceva, sa nu va mai plictisesc, as opta pentru a pune elementul de siguranta in fiecare imagine. In asa fel am evita alte discutii.
Nico, eu imi pun cenusa in cap ca nu prea am inteles ce ai scris in ultima postare. Ori nu si-a facut cafeaua efectul? Dar,
Frunza Nicoleta scrie:
modelele ar trebui sa fie finalizate incepand cu ianuarie 2014.
Din ce am inteles eu din postarea Stefaniei, alegem Top goblen din 2014. Nu cred ca Noapte feerica a mea se incadreaza, avand in vedere ca a fost inceputa in alt an.
Frunza Nicoleta scrie:
Exista modele mari care pentru unele persoane necesita mai mult de un an pentru a fi finalizate;
Ai dreptate. Si eu as adauga Cina cea de taina in lista topurilor, dar trebuie sa ne gandim si la premiere. In plus, daca am inceput Cina in 2013, l-as incadra in topul 2013.
Frunza Nicoleta scrie:
. La final se vor vota doar modelul, nu persoana care l-a finalizat.
Ehe! Aici e loc de a crea simpatii si antipatii. Parerea mea! Sa dau un exemplu: Maria si Cristina participa cu modelul Primavara. Model care consider eu ar trebui sa fie castigator. Dar pe cine aleg? Care model? Al Mariei sau al Cristinei? Sa spunem ca il voi alege pe cel al Mariei, caci ea are o activitate mai mare pe forum. Si totusi, activitatea Mariei sa fie un criteriu pentru a alege Topul? Nu mi s-ar parea corect, nici fata de gargarita, nici fata de titlu. In fond, alegem Cel mai frumos goblen, nu cea mai mare activitate.
In fine, sper sa nu va suparati ca am intervenit, dar asta mi-s. Si timp avem sa discutam.

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2014, 10:04 
Neconectat

Draga Elza si din partea mea ai aprobarea de principiu referitor la regulamentul pentru concursul de Paste.
Pana cand m-am invartit eu prin gradina, Onuta a punctat ceea ce nu intelesesem eu prea bine.
Contez pe rigurozitatea de care dai dovada de fiecare data ca toti pasii pe care o sa ii urmam vor fi foarte clari.
Va imbratisez cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 312  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: