Acum este 29 Iun 2026, 15:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 22 Mar 2014, 16:39 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, draga Monica!
Buna ziua, dragi gargarite!

Printre multe treburi m-am gandit sa mai aduc si eu putin puf in Cafenea.

Va doresc weekend placut cu mult soare si voie buna.

Vero, eu merg sa ajut fetita sa tina puful acela in manuta. Am eu o spaima referitor la integritatea lui.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2014, 17:32 
Neconectat

Pastila de ras

Un profesor de matematica, observand ca are probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte.
Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat.
Profesorul:
- Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!! Pana la urma, totusi, a platit, iar instalatorul i-a zis:
- Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati.
Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce
trebuia sa faca era sa stranga un surub-doua.
Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca trebuie ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a.
Profesorul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica.
Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar
profesorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc.
La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi r patrat".
Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput.
Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. De fiecare data a obtinut aceeasi chestie.
S-a uitat putin spre clasa, speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau:
"Schimba limitele de integrare! Schimba limitele de integrare!"

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2014, 19:22 
Neconectat

Draga Monica, acesta a fost si primul meu gand. Insa apoi m-am gandit ca asa o dragalasa mica nu este lasata singura nicio clipa.
Pup dulce.

Draga Oksanna, eu iti urez munca usoara si multi bani.
Pup dulce.

Vero, si eu am gandit ca tine, dar simteam nevoia sa glumesc putin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Mar 2014, 22:20 
Neconectat

Buna seara, gargaritelor.
Buna seara, Monica.
Monica si Vero, va multumesc pentru cuvintele de incurajare.
Vero, de lucru este doar ca bani mai putini. Nu stiu cat am sa rezist caci totusi nici zile de odihna nu sunt, si este un hotel cu pretentii doar ca nu prea se plateste la ce munca se face. Am cunoscut si 2 romance, iar in rest sunt mai multe poloneze.
O sa mai invat ceva germana si as vrea sa gasesc ceva mai bun.
Va pup si va imbratisez cu drag.
Sa nu uitati sa zambiti.
Va doresc o noapte buna si linistita.

Oksanna, pana la urmatoarea oferta, este si acesta un start, iar eu iti doresc forta de a rezista.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2014, 14:07 
Neconectat

Dupa o lunga absenta vin si eu sa va salut. Cu toate ca citesc zilnic, nu am timpul necesar sa si scriu si ma simt vinovata. Intru in colectii, urmaresc modelele in lucru, dar nu gasesc cuvintele sa va las macar cate un rand la fiecare. De aceea va doresc aici tuturor sa aveti acusor sprinten si sa ne incantati mereu cu frumuseti iesite din manutele voastre fermecate.

Noi suntem bine, multumim lui Dumnezeu. Copiii merg foarte bine, cresc si ne uimesc mereu prin ce fac sau ce spun. Saptamana viitoare este ultima saptamana de stat acasa. De la 1 aprilie ma intorc la servici si nu este pacaleala. Timpul liber se va scurta semnificativ, dar ne vom descurca noi cumva.

Va imbratisez cu drag si va doresc o duminica frumoasa in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2014, 17:45 
Neconectat

Dragele mele si draga Monica, ati trimis ploaia la noi? De ieri seara ploua continuu.
Va doresc o duminica frumoasa, in continuare.
Va pup, va imbratisez si va zambesc.

De unde ploaie, Lenuta? Noi am fost la cules de toporasi astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2014, 18:39 
Neconectat

Bine v-am gasit, Monica, gargarite frumoase.
Oksanna, felicitari ca ai gasit sa lucrezi. Sigur pe viitor vei gasi ceva mult mai bun.
Ioana, sa incepi cu bine munca.
Monica, multumesc frumos pentru primavara trimisa.
Eu v-am citit zilnic de pe telefon, cand ajungeam seara acasa eram prea obosita sa mai scriu ceva coerent.
Primavara si-a intrat in drepturi si ne rasfata cu soare si caldura.
Va las si eu un mic rasfat si imi i-au zborul prin gradina.

Va pupacesc si sa aveti o seara frumoasa.

Rralluca, iti trimit si eu semn al primaverii de la noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2014, 19:36 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, draga Monica.

Semnez si eu condica la cafenea si imi cer scuze pentru lipsa de o saptamana. Am avut o saptamana agitata, nu am apucat sa o simt cum trece. A fost si vreme frumoasa, dar de aseara ploua si bate tare vantul. Se pare ca mai tine vreo doua zile asa. Tocmai ma bucurasem ca mi-au inflorit si muscatele si le pazesc in fiecare zi, sa nu cumva sa aiba musafiri si sa nu ii vad.
Va las un semn de primavara si va doresc o seara de duminica frumoasa.

Ralu, trimit repede la tine mesagerele soarelui bland de primavara:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Mar 2014, 21:12 
Neconectat

De unde ploaie, Lenuta? Noi am fost la cules de toporasi astazi.

[/quote]

Aduc si eu ploaia mea de toporasi, dar mi-a fost mila sa ii culeg (foto saptamana trecuta).

Lenuta, tu de ce crezi ca multumesc ca exista internet? Nici eu nu pot sa rup florile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2014, 09:42 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Oksanna, felicitari pentru realizarea ta.
Ioana, sunt sigura ca te vei descurca, in tot ceea ce vei face. Va trece timpul si mai repede, dupa ce vei reincepe serviciul.
Vero, apropos de micuta ta, cand aveam varsta ei, am vrut sa adorm cu boboceii. Numai ca eu am atentat la integritatea lor, caci i-am strans pana i-am sufocat, dupa care l-am asezat frumos pe pragul de la intrarea in bucatarie. Sa se odihneasca. Nu erau decat vreo 8. Cand i-a vazut bunica, n-as vrea sa va povestesc ce am patit.
Rraluca, multumesc pentru bunatatile aduse la cafenea.
Ralu si Lenuta, se pare ca va veni si la noi ploaia. Poate asa vine soarele la voi.

Monica, daca tot traim in frumoasa poveste de primavera, sa o continuam, asa cum se cuvine. Astazi va aduc in dar, floarea pastelui.

Va doresc o saptamana insorita.

Elza, in zona Lepsei, laleaua pestrita este considerata floarea Pastelui.

Recunosc ca am si eu in gradina de la Rai cateva exemplare, dar fiind micute ca inaltime (15-20 cm), nu sunt foarte spectaculoase.

La Focsani o alta floare poarta numele mentionat si este o fritilaria. Culmea, infloreste de fiecare data cu o zi sau doua inainte de Paste (desi Pastele are data diferita in fiecare an). Cum ai aflat din conversatia mea cu Lenuta, eu nu rup flori pentru a le pune in vaza pentru ca imi este mila (este ca si cum as fi partasa la moartea lor), dar primesc de la o prietena in fiecare an un astfel de fir. Imagineaza-ti ca prin pistilul ei incepe sa isi picure apa de parca plange. Batranele spun ca sunt lacrimile Maicii ce isi plange fiul.

Imediat dupa ce inflorescenta dispare, dispare si orice urma a aceste flori din gradina. Nu ramane nici urma de tija sau frunza.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: