Acum este 29 Iun 2026, 17:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 27 Mar 2014, 09:14 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Draga Monica, pai stii cum este, asta este o zi normala. Daca nu am 4 bibliorafturi pe birou, nu este bine, daca nu am 100 de mailuri, nu merge serverul de mail.
Cristina Ilina scrie:
Elza, iti doresc o zi normala (na! ce-am ajuns sa ne uram!).
Si pentru ca ma incadrez in limitele de mai sus, decat va sarut si va doresc o zi frumoasa.

Elza, stiu ca asa este, dar tare nu as fi vrut sa imi certifici ca aceasta este normalitatea. Pe de alta parte, imi aduc aminte de vorbele lui Madame Cusur, zi multumesc lui Dumnezeu ca ai de lucru.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 09:52 
Neconectat

Buna dimineata, dragi surate!
Buna dimineata, draga Monica!
Dupa o lipsa destul de lunga din aceasta gradina, vin si eu sa va salut si sa vad ce-ati mai facut in ultimul timp.
Oksanna, ma bucur ca ti-ai gasit ceva de munca si cred cu siguranta ca se va gasi si ceva mai bun pentru tine.
Alia, mi-ai readus niste amintiri placute din viata mea. Te felicit pentru mandretea de baiat. Este un scumpic si un dragalas.
Sa va aduca numai bucurii in viata alaturi de fratiorul lui.
Eu am avut ceva probleme cu baiatul din cauza calculatorului. A cam disparut puterea lui de concentrare din acest motiv si am decis sa scoatem dusmanul din casa.
Am inceput sa facem plimbari cu bicicleta, sa invatam sa mergem pe role, sa facem plimbari lungi prin natura (cu toate ca vremea nu este chiar stralucita), dar este mult mai bine asa.
Cu scoala nu pot sa spun ca sta rau, dar lipsa de concentrare ii afecteaza, asa ca speram sa fie bine si pe acest plan.
Sper sa intelegeti de ce am fost nevoita sa stau ceva mai putin timp printre voi, dar de maine intru in concediu si poate o sa fiu mai mult timp in prezenta voastra (de pe telefon, ce-i drept, ca alta posibilitate nu am).
Va pup si va urez o zi placuta si mult spor in tot ceea ce v-ati propus.

Gigik, si eu am trecut prin astfel de experiente. Verifica daca nu este o oboseala a ficatului, datorata alimentatiei de iarna.
Referitor la tentatia computerului, nu am scos dusmanul din casa, dar am aplicat legea stimulentelor. A functionat pana la un moment dat, cand oul a devenit mai destept decat gaina si a invatat cum se afla parola unui computer. Am aflat tarziu intr-o noapte cand m-a trezit din somn un zumzet suspect. M-a bufnit rasul cand i-am vazut mocuta perplexa si i-am spus ca pun sechestru pe cabluri. A ras si el vinovat si mi-a spus sa nu ma chinui ca cele mai ieftine sunt cablurile pentru computer la magazinul din colt. Am cedat pentru ca nu mi s-a parut normal sa il mai pedepsesc cand (licean fiind) ma intreba daca ma supar ca a luat numai nota 8 (opt) la istorie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 10:02 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Dintre dosare si rapoarte, va servesc cu o cafea si un ceai cu iz de primavara:

Sa aveti o zi frumoasa, cu soare in suflet si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup.

Abriela, te-am iertat ca nu te tii de pactul nostru (de parca eu m-as tine!). Prea fumoasa este primavara ta.
Spor si tie in toate!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 13:33 
Neconectat

Pastila de ras

O tânără la spovedanie:
- Părinte, eu, ăăă...
- Ştiu fiica mea ce ai făcut, că suntem prieteni pe facebook, am văzut fotografuu, am citit ce ai scris pe wall, mi-a fost înndeajuns.
- Şi ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte?
- Să dai like la 15 mănăstiri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 14:46 
Neconectat

Dragi gargarite, dupa cum bine este scris in maxima de mai jos, mi-am luat si eu o mica pauza ca sa va salut si sa va servesc cu o tarta apetisanta.

Numai bine si o zi frumoasa tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 21:36 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, Monica.
Am mai intrat prin gradina, dar vroiam sa gasesc un moment mai potrivit ca sa va scriu asa pe indelete.
Alia, cand am vazut ingerasul din fotografii am uitat ca mai sunt pe pamant. Sa iti creasca baietii sanatosi si sa te bucuri de ei.
Va multumesc pentru cuvintele de incurajare, dar din pacate eu nu mai lucrez. Am avut o experienta nu foarte placuta si am pus punctul mai rapid decat ma gandeam ca o sa fie. Dupa 2 zile de proba si 2 de lucru am zis ca nu se poate asa. Crdeam ca o sa rezist macar cateva luni pana imi gasesc altceva, dar era prea de tot. Se plateste cu 4,30 euro pe camera in conditiile in care daca vrei sa mai faci si bine iti ia mai mult de o ora. Solutiile de curatat sunt mai mult apa, manusi nu se dau si mi-am luat eu de acasa, iar cu carpele care se dau nu prea poti face o oglinda sa ararte curata. Doamnele care erau acolo luau stergare curate si faceau atat oglinzile cat si baile sa luceasca, dar trebuiau sa fie atente sa nu intre cineva sa observe cum procedeaza. Primesti o zi libera dupa 14 zile de munca caci in rest hotelul este plin. Pe asta le-am stiut din start si am zis ca o sa merg asa inainte.
Mancam rapid intr-un garaj unde clientii parcheaza masinile, pe niste mese murdare si unde toate lumea fumeaza.
Daca in prima zi doamna care ne verifica a venit si mi-a mai facut niste mici observatii cum ca un cartonas de la chipsuri nu era corect pus, pernuta in alt unghi sa fie atunci in a doua zi m-a intors la fiecare camera si s-a pus in genunchi si mi-a verificat fiecare coltisor. Iar daca era macar cateva firisoare de praf in jurul de la piciorul patului, o urma pe sub chiuveta s.a.m.d trebuia sa vin inapoi si sa mai fac din nou.
Ideea este ca m-am straduit sa fac mai bine decat doamna care mi-a aratat in cele 2 zile de proba, dar nici asa nu mergea.
Una dintre romance este mai indrazneata si vorbeste tot felul de cuvinte vulgare asa ca doamna care verifica nici nu indrazneste sa ii zica ceva.
Cealalta romanca facea ca si mine, se intorcea si isi corecta greselile.
Polonezele mergeau inainte si nu aveau nici o greseala.
Nu am rezistat sa semnez contractul caci romanca mi-a spus ca ea deja l-a semnat, dar acolo se mentioneaza ca se lucreaza 5 zile pe saptamana, 8 ore de lucru, cu 9 euro la ora doar ca nu este nici pe departe asa.
Cam aceasta a fost experienta mea, dar ma gandesc ca totul ce se face, se face spre bine.
Pe cat de mult m-am bucurat, pe atat de mult am ramas dezamagita.
Eu sunt optimista si nu am uitat sa zambesc, ceea ce va doresc si voua.
Va imbratisez cu drag si va spun noapte buna.

Oksanna, in toate exista o limita. Ma opresc aici cu comentariul, nu fara a adauga ca nimic nu este inamplator in viata si ca o usa ce se inchide este promisiunea unei ferestre ce se deschide.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 21:44 
Neconectat

Oksanna, imi pare rau pentru experienta neplacuta prin care ai trecut, dar nu te necaji, sunt sigura ca o sa gasesti ceva mai bun.
Sunt sigura ca iti este foarte greu in alta tara, dar fii optimista, meriti mai mult.
Cu timpul se rezolva toate.

Noapte buna tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 21:48 
Neconectat

Multumesc, Ada-Elena. Evident ca peste tot intalnesti dificultati, dar important sa le trecem, ne ridicam si mergem mai departe.
Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 22:23 
Neconectat

Oksanna, iti doresc multa putere sa treci peste toate.
Sa dea Dumnezeu sa ai parte doar de vesti bune, pentru a-ti bucura sufletul bun.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2014, 22:36 
Neconectat

Multumesc mult, Aura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: