|
Acum este 28 Iul 2026, 12:24
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 10 Apr 2014, 08:41 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7495 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Oksanna, ce coltisor luminos ne-ai daruit! Felicitari pentru alegerea facauta. Imi place foarte mult acest model. Iti urez mult spor sa ai, sa ne incanti cat mai repede cu noi episoade, la fel de minunate. Te pup cu mare drag.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 10 Apr 2014, 11:33 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3392 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Oksanna, m-ai cucerit si cu acest model. Nebunia de nuante si frumusetea modelui ma lasa fara cuvinte. Te felicit pentru finalizarea motanelului. Imi cer scuze ca te felicit abia acum. Cele doua episoade sunt superbe. Iti doresc un acusor cel putin la fel de harnic ca si pana acum. Te pup.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 10 Apr 2014, 12:44 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Oksanna, este superb acest model de primavara, iar atunci cand a aparut nu am rezistat tentatiei de a-l achizitiona. Cum eu cos cu viteza melcului, nu am apucat sa il cos, dar voi urmari cu drag serialul tau. Abia astept un nou episod. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 10 Apr 2014, 17:11 |
|
|
|
Ai inceput o noua calatorie de primavara plina de parfumul si culorile florilor, Oksanna. Aripioare la ac! Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 11 Apr 2014, 21:26 |
|
|
|
Oksanna, imi place coltisorul tau luminos si plin de culoare. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 12 Apr 2014, 18:23 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Va multumesc frumos, gargarite dragi. Si mie imi place mult modelul asa ca o sa ma stradui sa va aduc si voua episoade noi cat mai rapid. Saptamana aceasta insa am luat o mica pauza si o sa va zic de ce anume, dar un pic mai tarziu. Va pup si va imbratisez cu drag.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 13 Apr 2014, 00:01 |
|
|
|
Oksanna, iti doresc mult spor in continuare. Coltisorul tau de primavara mi-a adus zambet in suflet. Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 13 Apr 2014, 12:50 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Imi pare bine, Rodi. Multumesc frumos. Te imbratisez si eu cu drag.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 13 Apr 2014, 13:43 |
|
|
|
Spor la lucru, draga Oksanna! Te pup.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dulovet Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Zambet de primavara - goblen lucrat de Oksanna Scris: 13 Apr 2014, 14:10 |
|
|
|
Foarte frumos si colorat primul episod. Sunt curioasa cat de frumoase o sa fie si celelalte episoade. Mult spor!
_________________ Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|