Acum este 29 Iun 2026, 19:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 10 Apr 2014, 10:02 
Neconectat

Nume forum:1
Si pentru cine nu bea cafea, am pregatit ceaiul.

Lenuta, vin mai tarziu la ceai. Acum sunt sub emotia Lasati copiii sa vina la mine!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2014, 10:49 
Neconectat

Multumesc pentru cafea, Lenuta.
Eu am fost la cafenea acum vreo 2 ore, am scris o intreaga poveste cu ce am mai facut, si cand sa dau trimite, a cazut net-ul. Ei, na! Ghinion!
Va doresc o zi minunata, cu soare in suflet, caci afara ploua.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2014, 12:30 
Neconectat

Bun gasit, dragele mele gargarite si draga Monica.

Va multumesc tuturor pentru bunatatile aduse la cafenea si pentru frumoasele imagini postate. Am pregatit si eu masa de pranz si un ceai aromat, caci tare am impresia ca ma prinde raceala:

Sa aveti o zi frumoasa, cu soare in suflet si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup.

Abriela, iti trimit ingerasii mei (vezi, ca se cam plictiseau) sa te aiba in grija si sa tina raceala departe de tine:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2014, 12:42 
Neconectat

Buna ziua tuturor gargaritelor si draga mea Monica.

Eu sunt la a doua cafea pe ziua de azi.

Am avut aseara un episod mai putin placut cu Matei si am dormit cu grija. A vomat de vreo 3 ori in mai putin de o ora, inca nu stiu daca din cauza ca nu i-a priit ceva din ce a mancat ieri sau daca ne paste vreo raceala - tind spre prima varianta pentru ca peste noapte nu i-a mai fost rau. Era terminat din cauza ca nu stia ce i se intampla, noi la fel ca nu stiam ce sa-i facem ca sa se linisteasca. Pana la urma s-a calmat, probabil s-a eliminat din stomacel cauza problemei. Dar am dormit cu grija ca sa-l aud in caz ca ii mai este rau si va dati seama ca nu m-am odihnit deloc.

Va pup cu drag.

Oana, Doamne ajuta sa fie doar o indigestie provocata de un aliment. Daca nu il doare capul (nici nu s-a lovit recent la cap), nu are semne clasice de viroza, poate nu trebuie sa fii ingrijorata. Desi, ma intreb eu, care mama nu ar fi dupa asa o manifestare? Banuiesc ca un medic ar vrea sa stie daca voma a fost sub forma de jet si altele, intrucat sunt informatii ce conteaza.

Iti doresc sanatate multa in casa ta si nu uita sa pupi manutele micului print. Si ca sa nu fie discutii, si pe ale micutei printese.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2014, 18:52 
Neconectat

Buna seara dragi Gargarite.
Buna seara draga Monica.
Nici eu n-am scapat inca de raceala. Parca este din ce in ce mai rau, sper totusi sa treaca doar cu medicatia obisnuita si mult ceai cu lamaie. Doresc multa sanatate si colegelor mele de suferinta.
Oana, sper ca Matei sa fi avut doar o indigestie. Pup obrajorii lui micuti.
Noi am sarbatorit marti patru anisori fericiti impreuna si va invitam la o feliuta de tort (pe care l-am impartit cu prietenii de la gradinita).

Nico, sa iti traiasca printul in sanatate si sa ai parte doar de bucurii si impliniri de la el.
Practic, Alexandru a crescut odata cu noi (ca-l cunoastem de cand era in burtica la mami a lui) si parca nu vine sa cred ca deja au trecut patru ani.
Te rog sa ii pupi manutele prospatului sarbatorit din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Apr 2014, 19:52 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite,
Buna seara, Monica.

La multi ani, Alexandru! Nico sa-ti traiasca baiatul mare si sanatos si sa va bucurati de el.
Oana, imi pare rau pentru Matei, dar poate a fost doar o indigestie.
Lenuta, iti multumesc pentru ca ne rasfeti cu ceai si cafea intr-o prezentare atat de frumoasa.
Deoarece este tarziu las un ceai si o cafeluta (pentru cine doreste) si va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi la o plimbare prin parc.
Va imbratisez cu mult drag.

Helen, eu am cules fructelede peste tot si iti multumesc.
Ma gasesti sub petala unei flori din parcul tau. Noapte buna si somn cu ingeri!

P.S. Ma topesc dupa cescutele tale cu gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2014, 08:06 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite dragi.

Buna dimineata, Monica.

Din fericire, episodul urat cu Matei a fost doar ceva trecator, ieri s-a simtit mult mai bine, a topait prin casa, a mancat, s-a jucat. Totusi, cred ca il paste si o raceala; partea buna este ca de luni sunt in vacanta si se va putea recupera acasa in liniste.

La multi ani inca o data lui Alexandru, sa creasca mare, sanatos si sa o faca pe mami mandra de el (nu ca nu ar fi ea deja).

Monica, mi-a placut cum ai zis - Alexandru a crescut o data cu noi. In plus, peste o luna si noi vom sarbatori patru ani, iar dilema este aceeasi: oare cand au trecut?

Va pup cu drag, se anunta o zi incarcata, vremea este cum este - este urat, ploua, este frig.

Oana, pruncii vostri sunt ca si pruncii mei (nu aveam cum sa ratez o etapa a vietii lor prezentata de voi aici, ca nu imi scapa nici un topic in calitate de admin). Mi se pare ca le sunt la toti bunicuta si de aceea mi se strange inima cand scrieti ceva de o boala, imi rade inima cand ii vad veseli si ma bucura fiecare realizare a lor. Ai vostri sunt inca la varsta cand ii cauti la spate sa vezi daca nu cumva aripioarele de ingeras sunt inca acolo si de aceea nu ma pot abtine sa va cer voua sa le pupati manutele in locul meu (te rog, nu uita sa le pupi manutele din partea mea!).
Sper ca Matei va avea o vacanta fara evenimente si ca va veti putea bucura in liniste de sarbatorile luminate ce vin.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2014, 08:32 
Neconectat

Buna dimineata, fetelor!

Pentru ca la Timisoara am avut parte de zile racoroase in ultima vreme, va invit la o cana de ceai fierbinte-fierbinte:

Va pup si sa aveti parte de un weekend cu cat mai multa caldura, daca nu in termometre, macar in suflete.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2014, 09:51 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele gargarite si draga Monica.
Nico, multi ani fericiti lui Alexandru.
Atentie, vine cafeaua:

Si ceaiul:

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut.
Cu o calda imbratisare,

Lenuta, am avut pentru clipa impresia ca sunt in casuta bunicii ce ma asteapta la ceai. Iti multumesc pentru sentimentul creat in inima mea si iti doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2014, 13:41 
Neconectat

Buna ziua, dragele mele gargarite.
Buna ziua, draga Monica.

Lenuta, sa stii ca a fost tare gustoasa cafeluta adusa de tine. Ceaiul mi-a prins tare bine, caci raceala isi face simtita prezenta.
Va invit la o prajitura si o ceasca de ceai, sa ne mai relaxam putin:

Va doresc un weekend minunat, cu soare in suflet si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Abriela, iti doresc sa plece de la tine raceala ca sa ai parte de Florii binecuvantate, iar saptamana patimilor să te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: