Acum este 20 Apr 2026, 22:01

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 25 Mar 2014, 14:35 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi gargarite,
Imi pare tare rau ca a durat atat pana sa postez si eu fotografiile de la intalnirea noastra de pe 9 martie, din Bucuresti. Daca nu am fost prima, macar sa fiu ultima.
Si de aceasta data am foarte multe sa va spun, sper sa reusesc sa o fac cat mai concis, fara sa va plictisesc prea tare. Pe scurt: a fost o intalnire care mi-a umplut sufletul de bucurie.
Am facut multe fotografii instantanee, dar si anuntate. Eu le voi posta pe toate, chiar daca unele nu sunt prea clare, insa toate reflecta sentimentele de bucurie ale gargaritelor participante.
Personal, mie imi plac instantaneele, in care puteti vedea bucuria revederii, iar fetele sunt mai relaxate si rad cu gura pana la urechi uneori. Draga Elza, in fotgrafiile mele apari foarte vesela si zambitoare, asa cum ai fost tot timpul intalnirii de altfel.
Ca sa-ti raspund, draga Onuta, intr-adevar, atunci cand sunt mai putine gargarite, discutiile sunt mai focalizate si poate participa toata lumea (fac comparatie cu intalnirea din decembrie cand am fost doar cinci), dar si cand intalnesti cu mult mai multe gargarite, ca acum, cand am fost 13, satisfactia este cu mult mai mare, pentru ca poti discuta cu toate, chiar daca acest lucru se face pe rand. Asa cum a spus Elena, parca tot etajul 4 zumzaia de zarva noastra si intalnirea gargaritelor a fost de departe cea mai reusita intalnire din zona. Ma bucur mult ca am cunoscut noi persoane minunate, care au aceeasi pasiune comuna: goblenul. Mesele noastre erau incarcate de flori, cadouri si goblene, dar asta ati vazut deja in imaginile de pana acum.
Sa va spun ce prietene noi mi-am facut la aceasta intalnire:
- in primul rand, imi pare bine de cunostinta, draga Victory si iti multumesc inca o data pentru sfatul foarte util, pe care mi l-ai dat pentru lucrul la Rugaciune.
Iti doresc multa sanatate, bunicuta draga, atat tie, familiei si mai ales nepotilor, pe care iti doresc sa-i vezi mari, realizati si pe la casele lor.
- draga noastra Alexa, imi pare foarte rau pentru problemele pe care le ai si-ti doresc multa putere ca sa treci cu bine peste aceasta perioada grea a vietii tale. Tu esti o fire optimista si sunt convinsa ca lucrurile se vor aseza bine pana la urma. Ii doresc multa sanatate micutei Sarah, sa se vindece cat mai curand si sa nu mai aiba probleme de sanatate in viitor. De asemenea, sa-I dea Dumnezeu multa sanatate si mamei tale, Nuti, sa depaseasca aceasta perioada grea si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire;
- ma bucur mult ca te-am intalnit, draga Tina. Esti, intr-adevar, foarte delicata. Te-au descris foarte bine gargaritele care te cunosc si ti-au ales numele potrivit;
- draga Rodi, esti o minune si te admir pentru familia frumoasa si cei doi flacai mari pe care-i ai. Ca de altfel si pe tine, draga Dalina, pentru cei doi bebelini, cum le spui tu, care sunt foarte veseli si vioi. Sa va traiasca copiii si sa fie sanatosi! Sunteti de toata admiratia ca mai aveti timp si pentru goblen.
- si nu in ultimul rand, am facut cunostinta si cu alte gargarite din aripa tanara: Elza, Nadina, Madalina si Andrusca. Ma bucur mult ca v-am cunoscut fetelor si ma bucur, de asemenea, ca aceasta arta a goblenului va dainui prin voi.

De asemenea, m-am bucurat mult ca mi-am revazut prietenele vechi de-acum: Elena – gargarita noastra din nori, initiatoarea si organizatoarea acestor intalniri, Rodic – gargarita cu un zambet inconfundabil si Helen, o adevarata regina a gargaritelor, precum si ca am reusit sa vorbesc cu Onuta si sa le salut pe gargaritele de la Iasi. Draga Onuta, chiar ai reusit sa ma pacalesti cand mi-ai spus ca voi sunteti 20, nu intelegeam, caci se anuntasera doar 7 pe forum si totusi te-am crezut pe cuvant. Imi parea chiar rau ca nu suntem noi mai multe, avand in vedere ca pana atunci am tot intrebat in stanga si in dreapta si am concluzionat ca de aceasta data s-au strans in Bucuresti cele mai multe gargarite, fata de intalnirile de pana acum. Oricum este 1 la 0 pentru tine.

Si acum fotografiile, asa cum le-am facut, instantanee sau anuntate, la rand:

Elena, Rodi, Madalina si Tina:

Madalina, Tina, Elena, Helen, Rodi si Andrusca:

Victory, Elza si Alexa:

Nadina:

Rodi si Rodic:

Rodic si Helen:

Alexa, Victory, Elena, Helen si Nadina:

Elza si Rodic:

Elena si Rodic:

Alexa, Victory, Elena si Rodic:

Elza si Alexa:

Fotografii de la masa:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Mar 2014, 14:56 
Neconectat

Elza impartind surprizele de la firma TTT:

Rodi si Tina:

Elena, Victory si Alexa, foarte incantate de modelele primite:

Tina, Madalina, Andrusca si Helen, la fel de incantate de modelele primite:

Masa plina de flori, cadouri si goblene:

Modelul pentru mine a fost cu adevarat o mare surpriza: Mucenica

Dragi gargarite TTT va multumesc din suflet pentru frumoasa surpriza, modelul Mucenica. Este un model superb, pe care mi l-am dorit mult si chiar l-am comandat de curand, dar din lipsa de timp nu l-am postat inca in Ladita. Am dezbatut ideea dorintelor care se implinesc, cu Rodic si Elza, care vroia sa-mi schimbe modelul, dar eu nu am vrut, pentru ca imi doresc mult sa lucrez acest model de mai multe ori, pentru mine si pentru nepotica mea, iar acum, aceasta dorinta mi s-a implinit. Nu este prima oara cand dorintele mi se implinesc intr-un mod miraculos.
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine si mi-ati daruit un goblen atat de frumos.

La final, dar nu in ultimul rand, dragi gargarite din Bucuresti, va multumesc foarte mult pentru floricelele, martisoarele si toate surprizele frumoase pe care mi le-ati daruit.
Am inceput sa port toate gargaritele primite, spre marea delectare si veselie a colegelor de servici, care cand ma vad imi spun invariabil: Doamne, dar cate gargarite ai! La care eu raspund mandra: Si eu sunt o gargarita! Prietenele stiu de ce, iar celelalte colege ma cred tare spirituala.

In mod special, draga Helen, tin sa-ti multumesc pentru felicitarea deosebita si cu multa migala cusuta pentru fiecare dintre noi. Este minunata si va sta la loc de cinste in vitrina mea.
Draga Rodi ai reusit sa ne surprinzi foarte placut cu semnele de carte oferite fiecareia dintre noi. Eu sunt o impatimita de-a lor, am mai multe in ladita, dar Zorelele mov imi lipseau pana acum. Imi va face placere sa lucrez acest semn de carte alaturi de tine si de celelalte gargarite, atunci cand vei deschide un topic special pentru aceste modele.

In final, vreau sa va spun tuturor ca am profitat de aceasta intalnire pentru a-mi serba primul an (fara un pic!) in aceasta gradina minunata si am impartit tortulet cu gargaritele prezente la intalnire.

Eu impartind tortulet:

Si tortuletul torturat si taiat in 16 feliute, care mai de care mai inegale:

Dragi gargarite, a fost o intalnire foarte placuta, dar care a trecut atat de repede incat nu pot decat sa ma gandesc, cu nerabdare, la intalnirea viitoare.
Va imbratisez cu drag, va doresc mult spor la goblenat si sper sa ne revedem sanatoase cat de curand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Mar 2014, 10:35 
Neconectat

Minunate aceste intalniri. Sa le mai faceti, dragi gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mar 2014, 20:15 
Neconectat

Spun si eu ca Ralu, sunt minunate aceste intalniri si ar trebui organizate pe cat posibil in mai multe orase in acelasi timp, iar numarul gargaritelor care se intalnesc sa creasca de la an la an.

O sa fiu departe o vreme de acesta gradina fermecata a gargaritelor si de pasiunea ce ne leaga, dar tot cu gandul aici.

De Paste o sa fiu plecata din tara, la Roma, si as dori pe cat este posibil daca este vreo gargarita prin acea zona sa ne intalnim si in afara tarii.

Va pup pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2014, 17:33 
Neconectat

Sorina, nu stiu pe nimeni in Roma. Pacat ca este asa de departe.

Dragi gargarite, ma bucur pentru voi. Am analizat fiecare fotografie si gargarita in parte si mi-a facut placere sa fac cunostinta cu atatea gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Apr 2014, 17:56 
Neconectat

Flutur Mariana scrie:
Dragele mele gargarite, din Galati si din imprejurimi, nu aveti chef de o intalnire de Valentine Day?
Bine, cam in avans cu o saptamana, caci in perioada 3-9 februarie sunt in concediu de odihna si as vrea sa ne intalnim, daca si voi sunteti disponibile si sa ne strangem cat mai multe.
Ce ziceti, facem o intalnire de pomina, asa cum doar noi stim?
Eu va astept nerabdatoare sa raspundeti la apel.
Cu mult drag va strang in brate.
Pupici pe inimioare.
Fetelor, cine spune prezent?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Apr 2014, 19:32 
Neconectat

Draga mea Lenuta, ca si in trecut si in prezent, eu raspund la apelul facut de mine.
Sper sa am norocul de a participa cat mai multe gargarite la aceasta minunata intalnire.
Eu, una, abia astept fericitul si binecuvantatul moment.
Pupici pe inimioare, scumpele mele gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2014, 12:08 
Neconectat

Marina, eram sigura ca tu esti prezenta, dar sper sa mai fie si alte gargarite.
Ca data aproximativa as vrea sa alegeti intre: 23, 24, 25, 26 aprilie.
Va astept.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2014, 18:59 
Neconectat

Cu cata placere as participa la aceasta intalnire, dar, la fel ca in februarie, nu am cum sa ajung.
Voi fi cu gandul alaturi de voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Apr 2014, 08:50 
Neconectat

Lenuta, Marina eu spun prezent la intalnirea din Galati.

Va pupa cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: