Acum este 30 Iun 2026, 00:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 07 Mai 2014, 08:32 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am regasit, draga mea Monica, dragi gargarite!
Imi pare atat de rau ca nu am reusit sa pasesc de atata vreme prin gradina mea draga. Maria a fost bolnava, am fost internate in spital, acum suntem acasa, mult mai bine.
Abriela draga, te felicit pentru micuta Maia Maria. Ii doresc ceea ce ii doresc si fetitei mele.
Va pupacesc.
Monica, multumesc echipei TTT pentru frumoasele icoane si pentru toate celelalte noutati.
Eu nici nu am pus mana pe ac de saptamani bune. Mi-este dor de cusut, de voi.
Abia astept sa descopar toate noutatile.
Va imbratisez cu mult drag.

Simona, ma bucur sa te revad. Iti doresc multa sanatate in casa si mai ales pentru micuta printesa careia ii pup manutele.
Te rog sa ii canti Multi ani, traiasca! si din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2014, 08:57 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite si draga Monica.
Mi s-a blocat laptopul si pentru o perioada o sa lipsesc (acum buchisesc pe telefon).
Simona, imi pare rau ca ati fost bolnavioare, sper sa fiti bine acum.
Va pup si va trimit o calda imbratisare.

Citat:
si pentru o perioada o sa lipsesc
Nu-i nimic, Lenuta, eu o sa te port in inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2014, 09:53 
Neconectat

Buna ziua dragi Gargarite.
Buna ziua draga Monica.
Abriela, Elza sunteti doua nasici frumoase. Sa va traisca finutele.
Simona, ma bucur sa va revad si sa aud ca acum sunteti bine.
Lenuta, sper sa rezolvi problema laptopului cat mai curand.
Eu am inceput sa intru in febra examenelor, dar sper sa treaca cu bine.
Va doresc o zi minunata.

Nico, iti doresc emotii mici si multa bafta la examene.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2014, 15:23 
Neconectat

Gargaritelor, aduc si eu ceaiul de la ora 5 si va pup. Pe fiecare in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2014, 08:25 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Imi este asa de dor de gradina, dar treburile din ultimele saptamani nu mi-au dat ragaz deloc.
Intr-un final a venit si despagubirea pentru accidentul lui Dario, dar m-am pierdut deja in multitudinea de hartii care trebuie facute si drumurile care ne mai asteapta de acum incolo.
Luni dimineata am pierdut 4 ore din banca in banca, in banca si in Posta, ca sa incerc sa ma lamuresc, dar se pare ca si aici trebuie sa mergi cu lectiile facute de acasa.
Intr-un final, ne-am hotarat sa facem un mare efort si sa venim in Romania, in august, chiar daca ajutorul material pentru noi din partea judecatorului tutelar nu a venit.
Asa ca, gargarite din Timisoara, Iasi, Bacau si imprejurimi, poate vom reusi sa ne vedem in august. Noi vom avea avionul pentru Timisoara, dupa care ne vom deplasa la Iasi. Dar ne-am propus sa alocam 2 zile pentru vizitarea Timisoarei, mai mult ca sigur la intoarcere. As fi foarte incantata sa cunosc gargarite noi, dar sa si revad gargarite dragi.

Si ca sa nu vin cu manuta goala, va las un mic dejun:

Va doresc o zi minunata, cu soare in suflet si zambete imprejur.

Ralu, pana la urma luam vestea cea buna, cea referitoare la sejurul vostru in familie. Va fi un prilej de a va incarca reciproc, dar si de a vizita parte din locurile mentionate de tine. Cat despre intalniri, acestea vor fi viitoare amintiri de poveste.
Iti trimit o calda imbratisare, iar lui Dario multi pupici pe manute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2014, 08:35 
Neconectat

Ralu, ce bucurie sa aud ca vizitezi Timisoara. Te rog, sa ma anunti dinainte cam in ce perioada, pentru a nu imi pune si eu concediul exact atunci. Abia astept sa te cunosc, si fata in fata, nu doar prin intermediul forumului. Si, desi nu obijnuiesc sa vorbesc in numele altor persoane, sunt sigura ca si RamonAli (Lugoj) si Cosmina si Ale (Arad) o sa spuna prezent la intalnirea cu tine. Sper totusi, ca august, fiind luna in care majoritatea isi iau concediu, sa nu se suprapuna perioadele si sa fim si noi plecate prin alte parti. Pupici si sa stii ca mi-ai bucurat dimineata asta care la Timisoara a inceput cu o ploaie zdravana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2014, 08:43 
Neconectat

Lena, inca nu am luat biletele de avion, dar perioada noastra ar fi 3 (sau 6) august - 24 august. Deci poti sa iei in calcul aproximativ 22-24 august pentru intalnire.
Si eu sper sa ne vedem cat mai multe.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2014, 11:10 
Neconectat

Buna vreme, dragi surate!
Buna vreme Gargarita Mama Monica!

Oare cum reuseste timpul asta sa treaca asa de repede?! Acum era sambata cand eu ma intorceam entuziasmata de la Galati acasuca la mine la Suceava si acum deja este joi. Oare unde se grabeste asa? Nici daca ar pierde trenul, nu ar alerga atat.
Ce atmosfera variata aici la Gradina noastra! Acelasi parfum frumos.
Va multumesc gargaritelor. Ma bucur sa va vad asa zumzaitoare.
Eu zilele acestea am tot lucrat la goblen si parca nu il pot lasa din mana. Asa ca va doresc si voua sa fiti dependente, asa ca mine.

Va pupa cu drag,

Iunia, ades ma intreb daca timpul trece pe langa noi sau noi pe langa timp. Intrebarea, - filozofie in retorica genului, asa ca eu raman cantonata pe ideea ca fiecare clipa a vietii noastre conteaza si ca trebuie sa o folosim in favoarea noastra. Iata clipa mea de astazi pe care care ti-o dedic tie (irisii de sub balconul meu, proaspat infloriti):

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2014, 13:29 
Neconectat

Iunia, ce fericire pe tine ca ai avut timp sa te delectezi cu pasiunea ta de a coase goblen. Te invidiez, sa stii. Cat despre timp, asa este trece repede, parca ieri veneam la birou si ma intampina un coleg cu: "... si e stede-abia luni". Unde s-au pierdut zilele de marti si miercuri, nu am nici cea mai mica idee, insa cert este ca astazi este joi, iar maine vine weekendul si sper sa am si eu timp sa cos cat mai multe.

Si zic ca abia astept sa am timp sa cos, pentru ca astazi am primit coletul mult-asteptat de la TTT.

La sfarsitul acestei luni o sa am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului (oare unde s-or fi scurs cei 10 ani?!), eu m-am ocupat de organizare si am comandat cate un mic suvenir pentru colegii cu care am impartit cei 4 ani de liceu. Suvenirul a fost cate un breloc cu sigla liceului. Evident ca am apelat la serviciile celor de la Rogoblen sa mi le faca si nu am dat gres, pentru ca au iesit tare frumoase.

Si daca tot am dat comanda de brelocuri mi-am comandat si inca doua modele de goblen: Vindecatorul de cancer si Muza pictorului (mda, stiu, abia cand am dat comanda am realizat ca un nud nu prea da bine langa o icoana, insa asta e, am comis-o si trimisesem deja comanda, nu am mai modificat). Iar cei de la TTT, draguti ca intotdeauna, mi-au mai facut un cadou surpriza: Zodia Berbec.

Din pacate, acum sunt la lucru si nu pot sa fac fotografii, insa cand ajung acasa le si postez. Am vrut totusi sa impartasesc bucuria aceasta cu voi, pentru ca eu in momentul acesta radiez si mor de nerabdare sa ajung acasa sa le "adulmec" in liniste.

Rogoblen, va multumesc din suflet.

Citat:
oare unde s-or fi scurs cei 10 ani?!
Lena, copil frumos, inca nu ai vazut exclamatia aceasta: oare unde s-or fi scurs cei 30 ani de cand am nascut-o pe fetita mea?!

Vremea trece, important este sa traim prin faptele noastre in inima fiecarei fiinte intalnite.
Astazi am primit o scrisoare (ce bine ca se mai scriu si scrisori!) de la o prietena care imi spune: Monica, suflet-fulg, tu ai deja parte de mantuire numai prin bucuriile sufletesti pe care mi le-ai facut in toti cei 25 de cand ne cunoastem. Se spune ca tot ce se cumpara cu bani nu are valoare. Iata ca tu ai inscris si la manastire [...] binele in marmora.
M-au emotionat cuvintele ei si am realizat ca am lasat un semn in inima ei si a celor ce o inconjoara. Daca as avea de ales intre a mi se pune in brate salariul pe un an pentru un fotbalist de liga si cuvintele prietenei mele, as alege mereu sa raman semnul inimii sale.
Si tu esti aidoma mie. Gata sa te sacrifici pentru cei dragi tie, deschisa si cu inima plina de iubire pentru cei din jurul tau. O tanara atipica timpului nostru. Iti doresc sa ramai neschimbata, sa ai parte de toate darurile Domnului, iar oamenii in inima carora vei lasa un semn sa te pretuiasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2014, 18:27 
Neconectat

Monica, multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. Mi-au adus asa o incantare in suflet. Iti multumesc.

Si iata si dovezile promise:

Brelocurile

Goblenurile

Sa aveti o dupa-amiaza cu bucurii.
Va sarut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: