|
Acum este 31 Mai 2026, 16:12
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
angela draganoiu
|
Subiectul mesajului: Re: Ra, s-a maritat! Scris: 07 Oct 2009, 11:00 |
|
|
|
Monica, in februarie anul acesta am fost la o nunta la Brasov. Nunta eleganta cu miri frumosi tare. Petrecerea de nunta a inceput la ora 15 (la restaurant) insa localnicii au inceput sa plece in jurul orei 24.00 desi fusesera informati ca se obtinuse aprobarea restaurantului ca petrecerea sa se termine la ora 3 dimineata. Noi am plecat pe la ora 2, asta numai pentru ca socrul mare este bucurestean. Personal, faptul ca petrecerea s-a terminat devreme mi-a placut foarte mult pentru ca am putut sa ma odihnesc. Si, da, mi-ar placea ca nuntile sa se termine devreme pentru ca sa ai posibilitatea sa te poti odihni dupa o astfel de petrecere.
_________________ Angela - Gargarita-Floare-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Ra, s-a maritat! Scris: 07 Oct 2009, 12:41 |
|
|
|
Casa de piatra si numai fericire sa te inconjoare Ra! Din fotografii imi dau seama ca ai avut o nunta ca in povesti, asa cum meriti. Felicitari si Gargaritelor TTT care au organizat evenimentul.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|