|
Acum este 26 Mai 2026, 11:46
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Serban Birtalan
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 18 Iun 2014, 13:27 |
|
|
|
Cică a apărut o aplicaţie care îţi spune cât de deştept este câinele tău. Iată cum cred eu că funcţionează: Dacă ai cumpărat aplicaţia, este clar! Câinele tău este mai deştept decât tine.
_________________ Serban - Gargarelul-PC-Addicted
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 17 Iul 2014, 20:51 |
|
|
|
Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. - Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. - Hai dom'le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis. - Nu, ca mi-e frica de albine. - Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. - Ce-ai patit, te-a muscat vreo albina ? - Nu. - Atunci ce? - Bade, vitelul de acolo n-are mama?
_________________ Marian - Gargarelul-Rasfatzat
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 17 Iul 2014, 20:52 |
|
|
|
Din categoria ce ceri si ce primesti: - Domnule farmacist, cred ca ati gresit. Eu v-am cerut ceva pentru eczema si mi-ati dat un sirop tonic. - N-am gresit deloc. Ca sa va scarpinati, aveti nevoie de energie si forta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Marian Topala
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 31 Iul 2014, 12:42 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stefania Crudu
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 22 Noi 2014, 10:50 |
|
|
|
Un barman era atât de sigur că este cel mai puternic om din zonă încât a pus în bar un afiş cu un pariu permanent: cine poate să mai stoarcă o picatură dintr-o lamâie stoarsă de el primeşte băutură gratis pe viaţă. Într-o zi apare un prăpădit slab şi cu ochelari şi spune: - Aş vrea să încerc şi eu. După ce s-au potolit râsetele, barmanul ia o lamâie, o stoarce şi i-o dă omului. Acesta o ia, o strânge şi mai stoarce cinci picături din ea, lăsând mută pe toată lumea din bar. Barmanul, stupefiat, acceptă că a pierdut şi îl întreabă pe om: - Unde lucrezi? Tai lemne, ridici greutăţi sau ce faci? - A, nu, sunt contabil la fisc.
_________________ Stefania - Gargarita-Floare-de-liliac
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gigi Hanta
|
Subiectul mesajului: Re: Bancul zilei Scris: 23 Noi 2014, 10:25 |
|
|
|
Un controlor de cale al Cailor Ferate Engleze observa un tip care se culcase pe sine si-l intreba: -Ce faci aici? -M-am saturat de viata asta nenorocita pe care o duc si vreau ca expresul de Londra sa puna capat zilelor mele. -In acest caz trebuie sa te muti pe linia cealalta. Pe asta trece acceleratul de Liverpool.
_________________ Gigi - Un prieten este un om cu care poti fi sincer.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|