|
Acum este 16 Iul 2026, 10:55
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dulovet Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 23 Iun 2014, 23:06 |
|
|
|
Wow ce rapida ai fost! Felicitari!
_________________ Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 24 Iun 2014, 13:26 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Dalina, se vede ca ai gasit acusorul magic. Felicitari pentru finalizare. Cu drag,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 24 Iun 2014, 14:03 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite, Aura, Vero, Irela, Nico, Ada-Elena, Maru si Rralluca va multumesc pentru felicitari. Va doresc o vara frumoasa. Cu drag,
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 24 Iun 2014, 22:55 |
|
|
|
Draga Dalina, pana sa ajung eu in vizita la topic ai adus deja finalul. Felicitari! Este superb.
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 26 Iun 2014, 10:36 |
|
|
|
Dalina, noroc cu parfumul florilor tale care a ajuns pana la mine ca altfel nu stiu daca mai apucam sa rasfoiesc prin topice. Felicitari pentru finalizare. Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
MINCU DOINA
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 29 Iun 2014, 21:08 |
|
|
|
Felicitari, Dalina! Este tare fina ikebana ta si ai avut un spor de invidiat. Cu drag.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 29 Iun 2014, 21:26 |
|
|
|
Dragele mele va multumesc pentru vizita. Rodic nu ai ajuns tarziu, eu am fost foarte grabita. Hi, hi, hi! Helen, m-am gandit ca daca trimit parfum de levantica, apari si tu prin gradina, ca nu mai stiam nimic de tine si mi-au lipsit postarile tale. Doinita, si eu spun la fel ca tine ca este tare fina ikebana acesta. Are ceva deosebit. La capitolul spor, cred ca a fost o zvacnire de moment ca acum, acul meu se cam odihneste. Va pup si va imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 29 Iun 2014, 22:03 |
|
|
|
Cata dreptate ai avut, Dalina! Imi trebuia un impuls ca sa imi fac timp cateva minute sa rasfoiesc topicele. Chiar imi era dor. Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Ikebana cu flori de camp - goblen lucrat de Dalina Scris: 29 Iun 2014, 22:08 |
|
|
|
Draga Helen, uneori este bine sa mai iesim din rutina zilnica. Putina evadare nu strica nimanui. Si unde altundeva ne putem incarca de energie si frumusete, decat in gradina gargaritelor?! Te pup si daca mai absentezi, vad eu cu ce te mai scot din barlog. Sau hibernezi din cauza de Noapte cu promoroaca? Hi, hi, hi! Te pup si te imbratisez cu drag.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|