La multi ani, Catalina! by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 09-07-2007 Sa ai parte de toate bucuriile vietii!

Replica: La multi ani, Catalina! by Bica Nistor (1427 mesaje), la 09-07-2007 Sa ai parte de iubire!

Replica: La Multi Ani, Catalina! by angela draganoiu (447 mesaje), la 09-07-2007 Sa fii sanatoasa si bucuroasa toata viata si sa ai parte de tot ce este mai bun si frumos in lume!
Replica: Va multzumesc din inima! by cucos catalina (1635 mesaje), la 09-07-2007 Shi multzumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a dat shansa de a cunoshte suflete nobile ca ale voastre.
Te pup, Doruletz shi sper sa am parte de toate bucuriile vietzii...
Te imbratzishez, Bica shi sper sa am parte de iubirea pe care o ashtept...
Te sarut, Angela shi multzumesc pentru urare...
Frumosul este cea mai ushoara cale de pashit shi este cel mai aproapre de noi. Am oportunitatea shi norocul de a-l intalni pretutindeni.

Replica: La multi ani, Cata! by Serban Birtalan (348 mesaje), la 09-07-2007 
Replica: Multzumesc, Sherbane! by cucos catalina (1635 mesaje), la 09-07-2007 Shi sa fii la fel de sensibil!

Replica: La multi ani, sefa! by Marian Topala (541 mesaje), la 09-07-2007 Te-au acoperit fetele de flori si eu am vrut sa-ti aduc o gargarita, dar m-am impotmolit. Nu am gasit ceva fain ca sa-i placa si Inghiontitoarei-de-coaste-personale, ce sta numai si numai cu ochii pe computer, la ce fac eu. Ti-am adus o libelula, desi gasisem si o fata din fum de tigara, dar inghiontitoarea mea sefa a zis ca este aiurea sa-ti postez asa ceva.
Eu si goblenatoarea-din-coasta-mea iti uram sa ai bucurii ca astea, de ziua ta. Ne-a uns la inima ce ti-au scris fetele. Speram sa simti ca ne-am gandit la tine, azi, in mod special. Am citat-o pe goblenista.
La multi ani!

Replica: La multi ani, by Andrei Stancu (195 mesaje), la 09-07-2007 alaturi de gandurile noastre (ale mele si ale fetitei mele) bune! Stam amandoi la calculator, ea bate cu manutele pe tastatura, iar eu incerc sa-ti scriu.
Sa ai parte de sanatate, de reusite multe si de prieteni, Gargarita Catalina!

Replica: V-am simtzit alaturi, Mariane! by cucos catalina (1635 mesaje), la 10-07-2007 Va multzumes mult shi sa ramanetzi la fel de frumoshi, asha cum shtitzi sa o aratatzi! Sa o pupi pe
inghiontitoarea ta - ma amuza apelativul tau - shi sa avetzi shi voi parte de bucurii shi sanatate.

Replica: Andrei, by cucos catalina (1635 mesaje), la 10-07-2007 multzumesc mult pentru ca v-atzi gandit la mine. Sanatate shi voua shi ma bucur pentru Cristiana ca are norocul sa creasca langa un tata atat de sensibil.

Replica: Am simtit nevoia by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 11-07-2007 sa te felicitam de ziua ta si sa iti spunem La multi ani!, desi cam tarziu. Am cules impreuna cu sotia mea un mac pentru tine.
Replica: Va multzumesc, amandurora! by cucos catalina (1635 mesaje), la 12-07-2007 Suntetzi tare dragutzi!