Acum este 30 Iun 2026, 18:53

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 08 Noi 2014, 09:51 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimneata, draga Monica.
La multi ani, tuturor sarbatoritilor de astazi.
Va doresc o zi frumoasa.

Oksanna, sunt superbe florile si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Noi 2014, 19:37 
Neconectat

Buna seara, dragele mele, Monica. Ma bucur de noutatile aduse de voi.

Vin si eu cu mare bucurie sa va spun ca un ingeras a venit pe lume luni, numele lui este Dimitrie. Este fiul gargaritei Claudia, nasa mea. Sunt sanatosi amandoi si abia asteptam sa facem cunostinta.

Adelina, bine ai revenit. Cum ai petrecut in tot acest timp departe de noi? Ce mai cosi? Cum o mai duci?
Te pup.

O seara frumoasa, dragi gargarite.

Simona, cred ca nu exista veste mai frumoasa ca cea anuntarii sosirii unui prunc. Fie sa aiba parte de tot ce este mai bun si mai frumos in viata si sa fie protejat mereu de entitatile de lumina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2014, 15:41 
Neconectat

Bun gasit, dragi gargarite, draga Monica.

Simona, ma bucur sa aud vesti bune despre nasa ta si minunea ei. Sa fie sanatosi si sa aiba parte de bucurii si multa iubire.
Adelina, ma bucur sa te vad la cafenea. Ce mai faci?

Eu va invit la un ceai:

Va pup si va imbratisez cu drag.

Abriela, ceaiul are un gust special in prezenta ta si a toamnei din imaginea adusa de tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2014, 16:48 
Neconectat

Buna ziua, fetelor.
Buna ziua, Monica.

Simona, Abriela, mi s-a facut un dor de voi, asa ca am revenit in gradina. In rest nu am multe sa va povestesc in timpul in care am lipsit. Servici, acasa, cam asa se desfasoara zilele. Pacat ca timpul nu ne mai ajunge.
Viata de femeie maritata este minunata, cel putin pentru mine. Sper ca asa sa fie si in continuare.
Singura mea durere din momentul acesta este bunicul meu grav bolnav. Este internat la Targu Mures de 2 luni, fiind operat in principal la stomac si apoi facand pancreatita post operatorie.
Medici nu i-au dat sanse de supravietuire, spunand ca doar o minune il mai tine in viata si il poate salva. Eu cred in acea minune din tot sufletul. Minunea este Dumnezeu.
Cred ca v-am obosit destul cu problemele mele, de aceea va doresc o zi frumoasa in continuare.
Va pup.

Adelina, fie ca bunicul tau sa aiba parte de o minune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Noi 2014, 16:50 
Neconectat

Si ceva dulce, ca sa ne fie ziua mai usoara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Noi 2014, 09:33 
Neconectat

Buna dimineata, dragelor.

Pentru ca dimineata de astazi este rece, m-am gandit sa va invit la o ceasca de ceai:

Sa aveti o zi minunata si sa rasara soarele pentru fiecare dintre voi.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Noi 2014, 09:51 
Neconectat

Si o intrebare:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2014, 08:35 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Eu sunt precum soarele iarna, cand apar, cand dispar. Asta este, ce sa fac, pentru mine timpul liber este inexistent.
De ceva timp sunt doar eu cu baiatul, pentru ca sotul are un nou job, in Kurdistan. Asa ca lipsa mea la cafenea si pe forum, este justificata.
Adelina, si eu ma bucur sa te revad. Ii urez bunicului tau multa sanatate. Minunile exista.
Claudia, sa va traiasca mica minune ce a aparut in viata voastra. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Simona, o sarutare si pentru tine.
Oxanna, este bine ca desi ai o groaza de activitati, tot reusesti sa iti faci simtita prezenta pe forum.
Gaby, nici mie nu imi place iarna. Bine totusi ca in Bucuresti inca este doar innourat, fara alte precipitatii.
Monica, sa stii ca nu-i zi sa nu ma gandesc la voi, gargaritele mame dragi sufletului meu.

Va sarut si va trimit o imbratisare calda, precum sufletul meu.

Elza, o imbratisare calda si de la mine, dar si de la colegele mele, special pentru tine si Andrei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2014, 09:30 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Va multumesc pentru gandurile bune care se indreapta spre bunicul meu. Ieri seara a suferit o a treia operatie. Saracul, cat trebuie sa indure. Unul din medici a venit la mama mea si a zis ca pentru el este o munca in zadar/degeaba. Il considera mort de la prima operatie si de la hemoragia puternica suferita. In schimb, mama a zis ca atata timp cat mai exista un fir subtire de salvare, ea nu se da batuta.
Va doresc o zi frumoasa de toamna, desi la mine este innorat, ploua marunt si este frig.
Ce bine ar fi de stat acum in pat cu goblenul in brate.
Va pup si va invit la cafeluta.

Adelina, mi s-a strans inima cand am citit despre bunicul tau. Eu sunt ca mamica ta: Doamne ajuta de minuni!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2014, 10:54 
Neconectat

Buna dimineata, fetelor!

Off, Adelina, scumpa mea, ce rau imi pare pentru suferinta prin care trebuie sa treaca bunicul tau. Eu ii doresc ca Doamne-Doamne sa aiba grija de el si sa faca o minune, sa vi-l mai lase alaturi catva timp.
Te imbratisez strans si fii puternica.

Dragelor, sa stiti ca eu astazi am facut comanda de goblen. Celor care m-au urmarit si care stiu ca urma sa fac aceasta comanda, le dezvalui ca modelul pe care l-am ales ca si cadou de la sora mea cu ocazia zilei de 8 Noiembrie, este Baronul si Baroana. De asemenea, pe langa acesta am mai ales inca doua modele: Minnie - pe care o sa il cos pentru fetita unei prietene si Arsenie Boca - acesta l-am luat pentru sora mea, pentru ca i-a placut inca de cand a aparut in catalogul TTT si i-am promis ca i-l voi coase dupa ce voi termina pe Sfantul Nectarie.

Si sa stiti ca mai am o bucurie care mi-a luminat seara de ieri: am finalizat fata Sfantului Nectarie (ma refer la modelul Vindecatorul de cancer pe care il am in lucru) si va spun sincer ca atat de frumos apare, asa bland se uita de pe panza si ma indeamna sa ii dau bataie sa finalizez cat mai curand.

In rest, pentru dimineata de astazi va aduc o ceasca fierbinte de ceai sa va incalzeasca:

Va sarut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: