|
Acum este 26 Iun 2026, 11:45
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 11:43 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite, fiind asa liniste in gradina, am zis sa va provoc cu un concurs de indicii. Am primit acceptul Monicai, pentru care ii multumesc din nou. Ce ziceti? Putem incepe in momentul in care avem 5 doritoare si mai ales sunteti de acord cu regulamentul.
Regulament:
1. La concurs pot participa toate gargaritele care au activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. 2. Perioada de desfasurare: ................... 3. Concursul consta in 100 indicii (intrebari despre gargarite, despre forum, despre goblen). Fiecare indiciu va fi punctat cu 10 puncte. 4. Indiciile vor fi postate pe intreaga perioada a concursului in topicul dedicat concursului. 5. Raspunsurile la indicii vor fi date in topicul deschis pentru acest concurs. 6. Va fi punctata prima gargarita care da raspunsul corect. 7. O gargarita poate da un singur raspuns la un indiciu. (De exemplu, raspunsul la unul din indicii face referire la un model de goblen, iar eu raspund cu Moara pe apa; apoi ma gandesc mai bine si cred ca raspunsul este Moara din padure; nu mai am dreptul sa raspund inca o data la acelasi indiciu si nici sa modific raspunsul anterior.) Mesajele modificate vizibil nu vor fi luate in considerare chiar daca acestea sunt corecte. 8. O gargarita care a primit punctele la un indiciu nu are dreptul sa raspunda la urmatorul. (Mai exact, daca eu primesc punctele la primul indiciu, la al doilea nu am voie sa raspund.) 9. Gargarita nu are dreptul sa raspunda daca indiciul face referire la persoana ei, implicit nu are voie sa raspunda cu numele ei. 12. La sfarsitul lunii vom afla numele castigatoarei. In cazul in care va exista egalitate, se va oferi un indiciu pentru partajare.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 11:45 |
|
|
|
- Gargarita poate raspunde la indiciu doar dupa ce s-a semnat in ziua precedenta de minim 5 ori in Gradina (sunt excluse postarile din topicurile ei - Colectia mea, Ladita mea... sau Goblen lucrat de...).
- Gargaritele care nu respecta vor fi penalizate cu 30 puncte din total.
Vi se par obligatorii aceste doua conditii? Pentru mine prima ingradeste participarea, si scopul meu este sa atrag cat mai multe fete, sa fie tot mai interesant. Iar cea de a doua, o consider omeneste greseala, deci nu cred ca este nevoie de penalizari.
Voi ce spuneti?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 13:46 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3772 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nu am participat niciodata la un astfel de concurs, dar mi-ar placea foarte mult. In privinta ultimelor doua conditii, sunt de acord cu tine, Adelina.
Cu drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 15:03 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Adelina, ma bucur ca vrei sa mai animi un pic gargaritele prin gradinita, pentru ca ce-i drept in ultima vreme am simtit si eu ca e un pic amortire in gradinita. Iti urez mult succes in moderare, si daca o sa fiu pe faza, poate o sa imi incerc si eu norocul. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 15:18 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8865 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Ideea de concurs este binevenita. Dorinta de a impulsiona gargaritele super ocupate mi se pare laudabila. Iti sunt alaturi Adelina.
Sustin regulamentul pana la ultimele doua puncte. Mie prezenta in gradina mi se pare esentiala in cazul in care se doreste participarea la un concurs rasplatit de TTT cu un premiu.
Tu poti sa stabilesti regula dupa care gargaritele participa, felul in care iti confirma si ne confirma noua tuturor ca este activa, ca este atenta la ceea ce se intampla in gradina, rezoneaza cu gargaritele harnicute. Iti doresc inspiratie la gasirea celei/celor mai potrivite reguli. Si astept nerabdatoare inceperea concursului.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 15:25 |
|
|
|
Adria, Lena, Irela, va multumesc pentru sustinere. Astept inca pareri in legatura cu regula, ca gargarita sa aiba postari zilnice in gradina. Eu nu o consider potrivita, pentru ca iar ingradim concursul. Prezenta in gradina a gargaritelor este prin modelele care le cos, prin ce posteaza, dar nu mereu au timp sa si scrie. Ce ziceti daca am aplica aceeasi regula ca la concursul de nume?
Nu pot vota persoane ce nu au expus un model in lucru (ultima postare cu maxim 30 de zile inaintea prezentului concurs si minim cu o ora inainte de anuntarea concursului de catre admin) si lucrari (de la Rogoblen) la Colectie (atentie, ambele conditii sunt necesare pentru a participa la concurs).
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 15:44 |
|
|
|
Ce spui ca ...ultima postare cu maxim 30 de zile inaintea prezentului concurs si minim cu o ora inainte de anuntarea concursului... sa devina ...ultima postare cu goblenul in lucru cu maxim 3 de zile inaintea debutului prezentului concurs ...
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 16:15 |
|
|
|
Adelina ai un vot si din partea mea. Regulamentul mi se pare OK, nici eu nu sunt de acord cu penalizarea, dar este bine sa avem o impulsionare in gradina. As opta pentru postari zilnice doar ca, la ultimul concurs cu indicii aceleasi persoane care postau in week-end au postat zilnic ca sa poata participa la concurs. Ca sa fie mai multi participanti votez cu ideea Irelei "...ultima postare cu goblenul in lucru cu maxim 3 de zile inaintea debutului prezentului concurs..."
Propun de asemenea sa se introduca si urmatoarea regula (care apare la toate concursurile din gradina): La concurs pot participa gargaritele care au minim 100 de mesaje postate pe forum si o vechime de minim 1 luna.
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 16:31 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3772 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Mie, sincer, maxim 3 zile mi se pare cam putin. Multe dintre noi avem servici si oricat am vrea nu putem intra zilnic pe forum. Dar cum credeti voi.
Cu drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 14 Noi 2014, 16:45 |
|
|
|
Adria draga, concursul de indicii este un altfel de concurs. Ne-am obisnuit cu concursurile lunare unde postam cand avem ceva de aratat sau cand avem timp. Concursul de indicii este un concurs alert. Se desfasoara zilnic si ca sa ai sanse de reusita este nevoie de disponibilitate, este nevoie sa cunosti foarte bine forumul, produsele TTT, gargaritele. Eu am participat din umbra (am reusit sa raspund la o intrebare, dar pana cand am cantarit raspunsul, o gargarita energica a postat). Sincer, cine nu are timp sa posteze cu trei zile inainte ca un concurs anuntat sa debuteze, nu prea vad care sunt sansele sa raspunda rapid si corect la intrebarile postate de moderatoare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|