Acum este 20 Apr 2026, 15:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 13 Oct 2014, 07:55 
Neconectat

Nume forum:1
Rodic si Leana, data viitoare va astept la mine. Din pacate Andrei a racit si nu l-am putut scoate afara.
Mi-ar fi placut sa ma plimb si eu cu voi. Eu am ratat plimbarea si voi ati ratat placintele.
Va sarut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2014, 16:03 
Neconectat

Dragi gargarite, imi cer scuze ca postez asa de tarziu fotografiile de la intalnire, dar am avut o perioada foarte grea in ultimul timp.
Dupa cum v-a povestit deja Rodic, Helen si Elza nu au mai putut veni la intalnirea de pe 11 octombrie, dar noi ne-am intregit trupa cu Ilenuta, cumnatica mea si Diana-Maria, nepotica mea, asa ca am fost, de aceasta data, 4 fete cucuiete, la plimbare prin targul mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman si apoi, prin parcul Herastrau. Dar sa las imaginile sa va spuna povestea lor:

Grupul tinerilor microbisti din Basarabia, foarte patrioti, care m-au impresionat si pe mine foarte mult.

La targul mestesugarilor, era lume multa, ca de obicei, iar produsele expuse au fost foarte diverse, de la frumoasele ii si broboade taranesti, la dulapuri pictate si alte obiecte si tablouri de quilling. Chiar si arta dacica a fost prezenta.

Si pentru ca "ne-a iesit mireasa-n drum", am avut noroc si de o plimbare foarte placuta in Herastrau, unde culorile toamnei si-au facut deja aparitia.

Am surprins-o si eu pe Rodic, lacul si fantana arteziana, lebedele si ratustele:

Si uite-asa, trecand peste pod am ajuns si in gradina cu trandafiri, la rondul marilor personalitati europene:

Intr-un tarziu am ajuns si la tarcul paunilor si trecand prin gradina japoneza, momentan fara apa, am parasit parcul, pe inserate, dar nu inainte de a fotografia si trenuletul, care noua nu ne-a fost de niciun ajutor, de data aceasta.

Sper ca v-a placut reiterarea plimbarii prin Herastrau, vazuta prin obiectivul aparatului meu de fotografiat, care din pacate nu este asa de performant ca cel al Rodicai.
In final, draga Rodic, ma bucur mult pentru aceasta intalnire si plimbare in Herastrau si sper ca vremea sa tina cu noi si sa reusim sa ne punem in aplicare si celelalte planuri: vizitarea muzeului satului, a muzeului de geologie, a muzeului de arta, etc.
Numai bine tuturor si sper sa ne revedem curand!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2014, 22:45 
Neconectat

Ma bucur tare mult sa va revad. Mi-a facut o deosebita placere plimbarea alaturi de voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Oct 2014, 23:07 
Neconectat

Fetele-cochetele au iesit la plimbare. Si mie mi-a placut parcul si tot ce am vazut pe la targ.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Noi 2014, 15:48 
Neconectat

Frumoasa intalnire, fetelor!
Ma bucur pentru voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2014, 21:40 
Neconectat

Fetelor dragi, eu stau si ma gandesc cum zboara timpul asta asa de repede. Parca-i nebun!
A trecut deja o saptamana de cand m-am intalnit cu draga noastra gargarita harnica si priceputa Lenuta. Mare mi-a fost bucuria, credeti-ma! M-am simtit minunat in prezenta ei si am avut parte de o sambata dupa-amiaza, asa ca in familie.
Va aduc si dovada, pe care, am postat-o si pe un site de socializare de pe telefon.

Va pupa cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Noi 2014, 21:58 
Neconectat

Iunia si Lenuta, se vede pe chipurile voastre ca sunteti un zambet. Felicitari pentru intalnirea voastra si sa mai aveti astfel de ocazii.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2014, 11:02 
Neconectat

Draga Iunia, draga Lenuta, felicitari pentru intalnirea voastra!
Ma bucur mult ca v-am revazut vesele si fericite. Am admirat, de asemenea, si goblenele frumos inramate de pe perete.
Felicitari si la cat mai multe intalniri reusite, dragi gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Noi 2014, 20:15 
Neconectat

Leana, sa stii ca si eu am admirat frumoasele modele din spatele gargaritelor vesele dar am uitat sa mentionez. Ies in evidenta si nu ai cum sa nu le observi, mai ales pentru noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2014, 09:40 
Neconectat

Dragi gargarite ia ghiciti cu cine am avut posibilitatea sa ma vad aceste zile?
Cine a venit la Moldova in concediu pentru o saptamina?
Va-ti dat seama? Daca nu, va spun eu, este vorba de Gargarita-Pasarea-Paradisului.
Ii multumesc din suflet ca din timpul ei pretios a gasit citeva clipe ca sa ne vedem. Stiu ca a avut multe de rezolvat, multe persoane de revazut si totusi in programul ei incarcat s-a strecurat o ora si pentru mine.

Aduc si o mica dovada. Am facut poza aceasta (unica, din lipsa de timp) cu gindul la voi.

Din pacate nu am avut posibilitatea sa stam mai mult de vorba, insa ma bucur foarte mult ca am facut cunostina pe viu, ca ne-am vazut si sper ca ocazii de aceastea vor mai exista.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: