Acum este 20 Apr 2026, 11:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 09 Mar 2015, 19:44 
Neconectat

Nume forum:1
Gargarite moldovence, gargarite bucurestence va felicit si ma bucur enorm pentru intalnirile voastre frumoase.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mar 2015, 10:02 
Neconectat

Foarte frumoasa intalnire!
Ma bucur tare mult pentru voi si va salut pe fiecare dintre voi.
Ma bucur tare mult ca v-am revazut, momentan doar in fotografii.
Cine stie, pe viitor poate va fi si real, nu doar virtual.
Pupici, dragele mele si felicitari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mar 2015, 22:11 
Neconectat

Dragele mele, vreau sa impartasesc si eu cu voi minunatele sentimente ale zilei de 8 martie pe care le-am avut.

Dupa o noapte dormita pe jumatate si aceea cam prost, m-am trezit buimaca si am fost pacalita de ceasul de pe telefon care s-a schimbat singur, nu stiu ce setari fiind vinovate; astfel ca la ora 11 eram la locul intalnirii si nu intelegeam de ce nu vine nici o gargarita, noi stabilind anterior sa ne intalnim la ora 12. Am sunat-o pe Oana si dupa ce m-am lamurit ce este si cu ora de pe telefonul meu, am constatat ca am timp de o mica plimbare vremea fiind foarte placuta si calduta. In acest timp m-am intalnit si cu o profesoara care imi este draga, de la mine de la facultate.

Apoi au venit si fetele. Prima cu care m-am intalnit, Rralluca, optimista si zambitoare, asa cum o stiam de data trecuta cand ne-am vazut, apoi Ioana, gargarita model ce iese invingatoare in orice situatie si Oana, gargarita care stie sa aduca zambetul pe buzele tuturor. Surpriza intalnirii a fost Sorina, radiind de fericire, se vede ca ii prieste casnicia.
Dragele mele, ma bucur mult de intalnirea pe care am avut-o, ca de fiecare data, nu stiu cand a zburat timpul. M-am simtit foarte bine in compania voastra si va multumesc de cadouri pe care le pastrez cu mult drag si imi amintesc de frumoasa prietenie dintre noi.
Dragi gargarite TTT, multumesc pentru frumoasa surpriza, pisicuta Marie, pe care o voi lucra cu mult drag si cu gandul la voi, gargarite minunate ce mereu va ganditi la noi si ne surprindeti atat de frumos.

Dar sa stiti ca pentru mine surprizele nu s-au oprit aici. Dupa ce am ajuns acasa de la serviciu (din pacate a trebuit sa si lucrez duminica), am vorbit la telefon cu gargaritele din Bucuresti aflate la intalnire. Astfel, dragele mele, pot spune ca am fost si eu prezenta alaturi de voi acolo. Ma bucur mult ca v-am auzit, sper intr-o buna zi sa ne si vedem.
Draga Leana, ai dreptate, poate data viitoare ne coordonam mai bine astfel incat sa avem parte de un duplex reusit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mar 2015, 20:35 
Neconectat

Dupa toate cate s-au povestit aici, cu atata entuziasm si detalii, am simtit atata fericire si caldura in suflet de parca am fost si eu la aceste intalniri.
Cadourile sunt pretioase si atat de interesante.
Imi plac foarte mult aceste evenimente si sper sa vina cat mai curand clipa cand o sa va cunosc si in realitate.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2015, 09:11 
Neconectat

Dragele mele gargarite, de-ati sti cat de mult mi-am dorit sa fiu fizic alaturi de voi.
Distanta dintre Bucuresti si Cluj nu a fost de acord sa sarbatorim impreuna Ziua gargaritelor.
Ma bucur totusi ca mesajul si mesagerii mei au ajuns la voi si au facut posibila prezenta mea la intalnire.

Leana draga, iti multumesc mult pentru surpriza pe care mi-ai facut-o.
O primavara minunata iti doresc si eu.
Te imbratisez si va imbratisez pe toate cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Mar 2015, 10:27 
Neconectat

Draga Irela, ne-a parut si noua foarte rau ca nu am putut sarbatori impreuna Ziua gargaritelor, insa, prin mesagerii tai, ai fost alaturi de noi si iti multumim. Te asteptam cu drag data viitoare. In alta ordine de idei, sa inteleg ca micutul brotacel mov a ajuns deja la tine? Dar a avut viteza, nu gluma, caci eu l-am pus la posta luni dupa-amiaza. Ma bucur mult ca am reusit si eu sa-ti fac o mica surpriza mov.
O zi frumoasa si numai bine tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Mar 2015, 21:45 
Neconectat

Dragi gargarite, ma bucur mult ca v-am revazut si ca am petrecut citeva ore impreuna. Va multumesc pentru cadouri si voua, dar si echipei TTT care a fost alaturi de noi si de data aceasta.
Irela, multumim pentru martisoare si gindurile frumoase.
Va imbratisez cu drag si sper sa ne mai revedem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2015, 14:59 
Neconectat

Dragi gargarite, ieri m-am intalnit cu Elza, deci suspansul s-a terminat si pot sa va arat si voua modelul daruit de gargaritele TTT, pe care Elza l-a uitat din greseala acasa, in martie, cand a avut loc intalnirea gargaritelor. Din pacate, Elza a uitat de fundita speciala care poarta data intalnirii, dar mi-a atasat in schimb, 2 gargarite norocoase. Asa ca noi mai avem motive de intalnire, cand se mai incalzeste vremea si putem iesi la o plimbarica in parc.
Pana atunci, insa, sa va prezint modelul Crengute de merisor care are niste culori foarte frumoase:

Dragi gargarite TTT, va multumesc din suflet pentru surpriza facuta. Crengutele erau pe lista mea de preferinte, asa ca voi aduce cat de curand in ladita si perechea acestui model.

Numai bine si cat mai multe intalniri frumoase va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Apr 2015, 09:03 
Neconectat

Leana, te felicit pentru minunatul cadou si iti urez sa-l lucrezi cu mare drag.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2015, 10:51 
Neconectat

Dragi gargarite, cu mare, mare intarziere aduc si eu cateva fotografii de la intalnirea avuta in martie cu gargaritele la Bucuresti. Si surprizele frumoase primite.

Leana si Victory:

Tina si Madalina:

Elza si Victory:

Dragi gargarite, ma bucur tare mult ca v-am revazut, ca am stat de vorba cu voi si ca am petrecut cateva ore frumoase si vesele impreuna. Multumesc pentru cadouri atat voua cat si echipei TTT care a fost alaturi de noi si de data aceasta.
Irela, iti multumesc pentru martisor si pentru gindurile frumoase trimise catre noi.
Va imbratisez cu drag si sper sa ne mai revedem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: