|
Acum este 06 Iun 2026, 14:29
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 18:17 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Multumesc mult pentru nume, Bica. Pentru mine este o adevarata supriza. Nu ma asteptam la o asemenea supriza. Am intrat sa mai postez niste fotografii cu maci si nu mi-a venit sa cred ca am primit un nume de gargarita asa de frumos. Am ramas fara cuvinte. Asta inseamna ca tu esti nasica mea, Bica? Ma simt onorata. Te pup.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 18:33 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 18:37 |
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mirela Arapalescu
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 18:40 |
|
Membru din: 17 Feb 2005, 03:41 Mesaje: 188 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Foarte frumoase. Mie imi plac mult florile. As alege numai modele cu flori.
_________________ Nimic nu este mai bun pentru a reusi decat rasul si dragostea prietenilor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Alina
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 19:05 |
|
Membru din: 10 Dec 2009, 09:38 Mesaje: 306 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Vasilica, sunt superbe toate imaginile cu maci.Multumesc mult de tot. Oare cand vor deveni "produse noi" la TTT?
_________________ Gargarita Dansul-Macilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 19:07 |
|
|
|
Lili, ma bucur si eu de bucuria ta. Daca ai sti Monica, cat sunt de fericita ca se va deschide din nou acel lacatel, care atunci cand l-am vazut pentru pima data parca a inchis si o parte din mine. Bica, te imbratisez cu mult drag pentru ca ai fost atat de inspirata, in alegerea numelui.
Anca, nu esti singura care a simtit astfel.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 19:36 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Lili, te felicit din suflet pentru numele frumos pe care l-ai primit si pe Bica o felicit pentru inspiratie. Sa il porti sanatoasa! Ultimul tablou m-a impresionat mult, l-as coase cu multa placere daca gargaritele de la TTT s-ar decide sa il faca model de goblen. Ma incanta mult ideea aceasta de 3 in 1.
Este greu de gasit o modalitate de inramare, Dani. Noi am incercat. Incercati si voi sa va imaginati si daca iese ceva deosebit, realizam si tripticuri la sectiunea goblene.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 20:19 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 20:27 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: V-ar placea un goblen dupa...? Scris: 02 Mai 2010, 20:39 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Monica, cred ca o rama simpla, subtire, dar de efect ar da bine la asemenea modele, fara sa mai utilizam passpartout. Voi incerca sa fac si o simulare sa vad cum ar iesi.
Dani, un triptic, ca cel mentionat de tine, nu se inrameaza. El se aseaza pe un perete, dupa ce panza s-a montat pe cadru de lemn, pe interior. Marginile ce se pliaza dupa acea rama raman la vedere. Am facut probe, asa cum spui tu, dar efectul nu este acelasi. Apar trei tablouri distincte despartite de o rama. Mai tii minte tripticurile postate de Maria, Gargarita-Venus?
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|