Acum este 30 Apr 2026, 07:58

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie
MesajScris: 03 Mai 2010, 10:07 
Neconectat

Nume forum:1
Alina, imi pare rau sa spun, dar cred ca esti cam dura in exprimare. Ar fi fost dragut ca macar si tu sa lasi spatiu intre punct si cealalta propozitie, daca ai dorit sa faci aceasta observatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 10:59 
Neconectat

Ma intreb de ce oare noi, oameni, cand simtim un cuvand bun si bland, preferam sa lovim? Mi se pare ca animalele sunt cu mult mai presus decat noi. Ati observat ce repede se lasa mangaiati de o mana blanda sau ce repede uita sa latre, daca le adresezi un cuvand cald?
Alina, chiar nu puteai atenua impulsul tau? Si vorba lui Dani, nu se putea sa scrii macar de data aceasta tu, cum trebuie?
Ma gandesc ca si eu gresesc, dar cand recitesc ce am scris eu, nu imi gasesc cusur la replici. Cine o fi corectat?!

Si nu te supara, mai am o intrebare. De ce ai sters semnatura atribuita? Era un citat care te ranea? Eu stiu ca toate, in afara de cele care au nume sau pentru care exista alte conjuncturi, avem drept semnatura, un citat despre prietenie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:13 
Neconectat
Site Admin

Cristina - Darul Domnului
Dani - Leagan de panselute
Victorita - Vara nostalgica
Alina - Fidelitate

Cristina, la modelele religioase avem intotdeauna un pret mai mic cu cel putin 10 lei (aici, 50,7 lei). Valoric, premiul tau nu este mai mare decat cel al lui Dani, dar stiam ca acesta ti-ar face, cu adevarat, placere. Stiu ca nu esti genul de om ce se cramponeaza de valoarea materiala, dar am simtit nevoia (pentru a atenua orice interpretare venita din terte parti) sa iti scriu si aceasta explicatie.
Dani, ne-am gandit ca panselutele ar putea acompania placut miresele tale.
Victori, am vazut predilectia ta spre peisaje si ne-am zis ca o zi senina de vara iti va insenina si tie un perete din casa ta. Premiul pleca in coletul in care se afla si comanda ta, astazi.
Alina, banuind ca vrei sa-i aduci fetitei si perechea, am facut alegerea de mai sus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:15 
Neconectat

Multumesc din suflet, Monica. Nici nu-ti inchipui ce mult imi doream acest model. Ai reusit sa ma cunosti atat de bine! Inca odata mii de multumiri, atat tie cat si colectivului din care faci parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:18 
Neconectat

Monica, modelul ales de tine este foarte frumos si sigur panselutele vor face pereche frumoasa cu miresele. Multumesc mult atat tie cat si intregii echipe TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:19 
Neconectat

Felicitari de patru ori, pentru fiecare in parte. Felicitari si celorlalte participate, felicitari si tie, Alina care ai facut posibil acest concurs.
Mie imi plac premiile, toate si va urez sa le lucrati cu placere.

Alina Popa, m-ai lasat cu gura cascata. De unde atat ranchiuna, rautate si lipsa de curtoazie?
Tie ti-ar placea sa-ti intre cineva in casa si iti faca observatie?
Aceeasi intrebare o am si eu legata de semnatura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:22 
Neconectat

Popa Alina scrie:
Draga Admin,
te rog sa-ti corectezi greselile din textul de mai sus.Indraznesc sa mentionez doar una:intre subiect si predicat nu se pune virgula.Mai sunt si altle.

Alina, dezavantajul meu este ca scriu dupa ce corectez in toate topicele. O fi molipsitor?! Apozitia este o exceptie, totusi.

Da Admin, introducand cuvantul "insami" poti vorbi despre apozitie. Initial textul nu-l continea. Mesajul meu nu s-a dorit deloc a fi un atac la persoana. Pur si simplu, nu am putut trece mai departe.Dar, da, cred ca-i molipsitor. Si eu fac greseli, unele din nestiinta, altele din neatentie. Iti multumesc ca mi-ai corectat mesajele, desi, nu intotdeauna am fost de acord cu tine. Dar eu nu am drepturi de Adim ( si nici nu le doresc).
Anca, am mai explicat de ce am sters semnatura.La momentul respectiv, nu am citit foarte atenta regulamentul acestui forum(acesta poate fi un motiv de blocare a contului...) Povestindu-i sotului meu despre voi, despre faptul ca fiecare poarta un nume de gargarita, mi-a modificat semnatura in Gargarita-Musetel ( un alint, nu dau alte detalii). Mai tarziu am aflat si povestea cu atribuirea numelor de gargarita si atunci am sters numele nemeritat. Nu ma poate rani un citat. Cu atat mai putin unul legat de prietenie. Nici mesajul tau nu m-a ranit. Il consider gratuit si nemeritat. Chiar, intentionat, rautacios.Consider, insa, ca prietenia este mult mai mult decat o semnatura continand un citat despre ea. Daca, dupa acest incident, o gargarita din acest forum considera ca merita sa port un mesaj despre prietenie, il voi purta cu mare placere. Mai ales ca acum stiu semnificatia lui si felul in care se transmite.
Mai ramane problema cu nodul:” Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.”
Legat de faptul ca nu am tastat spatiu dupa punct, consider ca aceasta nu-i o greseala. Doar o conventie de redactare in Word. Unii o respecta, altii nu.
Altfel, urez, din suflet, felicitari castigatoarelor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:26 
Neconectat

Monica, draga mea Monica, soarele din sufletul meu sa-ti fie capatai seara la culcare si prima raza dimineata care iti mangaie fata.
Pentru multumiri nu am cuvinte, dar ma inclin in fata voastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:53 
Neconectat

Monica, goblenasele primite sunt peste asteptarile tuturor. Iti multumesc ca existi si ca iti dedici o foarte mare parte din timp pentru a ne face noua, celorlalte gargarite viata mult mai frumoasa. Multumesc ca ai creat aceasta oaza de liniste, acest forum pentru noi, pe care ne uneste o mare pasiune: goblenul. Felicitari si celor trei castigatoare ale acestui concurs si felicitari si celor care au participat si ne-au incantat privirile cu aceste minunate goblene.

Monica, insa as avea o intrebare. De foarte multa vreme imi doresc goblenul Implinire. Vreau sa te intreb daca exista vreo sansa sa pot schimba premiul meu cu Implinire. Nu ca nu as vrea sa ii aduc companie micutei mele din Prietenul meu, dar inima mea a ramas la Implinire. Crezi ca este posibil sa ii fac pe plac si inimioarei mele?

Desigur, Alina.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 12:55 
Neconectat

Monica, am simtit nevoia sa fac o precizare: nu valoarea materiala conteaza, ci cea sentimentala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: