|
Acum este 02 Mai 2026, 03:04
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 09 Mai 2010, 14:30 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Elenuta, cum sa nu se vada diferenta? Ai lucrat foarte mult. Iti doresc mult spor pe mai departe.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 09 Mai 2010, 14:37 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5337 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Elenuta, sunt de acord cu Dani: ai lucrat foarte mult si se vede diferenta. Nu fi suparata ca nu ai acum timp de lucrat. Ai sa vezi ca incet, incet nici n-ai sa-ti dai seama cat de repede l-ai terminat.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 09 Mai 2010, 14:49 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Multumesc, Dani. Multumesc, Sonia. Cu ajutorul vostru, sigur il voi termina.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 09 Mai 2010, 14:52 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Elenuta, daca la tine nu se cunoaste cat ai cusut, atunci eu chiar ca sunt in urma de tot. Este foarte frumos si deosebit. Iti doresc un ac vitezoman.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 09 Mai 2010, 14:58 |
|
|
|
Multumesc mult, Ralu pentru ac.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 15 Mai 2010, 23:33 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Imi place mult de tot acest model, are culorile asa de frumoase de nu-mi mai pot lua ochii de la el. Iti doresc mult spor in continuare. As vrea si eu sa-l lucrez in viitor, dar ma gandeam (ca si tine) cum se va comporta goblenul cand trebuie sa-l mut. Oare nu raman urme de pioneze in partea lucrata cand trebuie sa o rulezi?
_________________ Gargarita-de-Nottingham
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Mai 2010, 09:36 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Elenuta, ce mai face fantezia ta?
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Mai 2010, 12:27 |
|
|
|
Dani, saptamana trecuta am fost plecata pe la rude (am avut o nunta la Targu-Jiu si am vizitat si Pestera Muierilor de la Baia de Fier - m-am recreat putin), au fost si cam multe sarbatori, dar pentru ca a fost timpul ploios sa stii ca m-am grabit si am terminat umbrela gheisei mele. Promit ca voi veni zilele acestea cu un nou episod. Mi-as dori sa postez mai des, dar...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Mai 2010, 16:45 |
|
Membru din: 10 Dec 2009, 09:38 Mesaje: 306 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Elenuta, cu un astfel de ajutor (ma refer la gargarita) vei termina repede goblenul. Desigur, atunci meritele le vom atribui fiecaruia, dupa contributie. Felicitari si tot inainte! Este superb. Pupici de la Ploiesti, aproape de Targoviste.
_________________ Gargarita Dansul-Macilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Mai 2010, 16:48 |
|
|
|
Multumesc, Alina pentru pupici si primeste si din partea mea, unul.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|