Acum este 11 Mai 2026, 15:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 472 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela
MesajScris: 11 Mai 2026, 12:15 
Conectat

Nume forum:1
Dar nici Dans sub stele, cel de-al treilea finut pe care il am in lucru nu a fost lasat singurel.

Aici diagramele sunt din categoria celor care te fac sa iti doresti sa fii cel mai puternic imblanzitor.

Mai molcom si cu mai multa rabdare am reusit sa depasesc (partial) zona cu floricele-stelute aurii din dreapta:

Episodul 3

Si am decretat ca toata saptamana sa o dedic celei de-a doua balerine finute, balerinei care danseaza sub stralucitoarele stele. (Va spun un secret: toata lumea - firele, acele, diagramele au fost de acord cu hotararea mea. Si nu doar atat, toate ajutoarele mele s-au oferit sa ma sprijine sa avansez si la acest goblen-finut).

Va imbratisez cu drag si va doresc spor din plin la tot ceea ce faceti,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela
MesajScris: 11 Mai 2026, 12:17 
Neconectat

Nume forum:1
Dragă Irela, m-ai cucerit definitiv cu povestea ta despre diagramele transformate în pisicuțe pufoase! Se vede că dragostea ta pentru fire face minuni, pentru că ambele modele arată spectaculos.

Dansul petalelor este de o eleganță rară – nuanțele acelea de mov sunt pur și simplu regale, iar grația piciorului de balerină care răsare dintre petale este o dovadă a măiestriei tale. Cât despre Dans sub stele, ai cusut acea zonă de steluțe aurii cu atâta finețe, încât pânza pare că strălucește cu adevărat sub lumina ecranului.

Mă bucur că ajutoarele tale au fost de acord cu noul tău decret. Se pare că spiritul de organizare plutește în jur și sunt sigură că, sub bagheta ta de „îmblânzitor de diagrame”, finuții tăi vor face un spectacol de neuitat pe forum.

Îți doresc o săptămână magică, în care firele să se așeze singure, iar acul să zburde cu bucurie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 472 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: