|
Acum este 25 Mai 2026, 01:26
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela Scris: 21 Mai 2026, 08:38 |
|
Membru din: 22 Mar 2019, 08:15 Mesaje: 4139 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dragă Irela, schimbarea de decor de la balerina din stele la acest înger plin de lumină îți priește de minune, iar sporul tău rămâne la fel de impresionant.
Sunt cucerită de gingășia care se așterne pe pânza ta. Veșmântul galben-auriu al îngerului radiază pur și simplu deasupra ierbii pline de brândușe și narcise, iar ramurile delicate de cireș încep să își deschidă aripile spre cer. Se vede clar că acele-șef și firele au colaborat la secundă și de această dată pentru a crea o atmosferă pură de primăvară.
Deși mai are de furcă acul tău până când îngerul va fi complet conturat, fundalul și culorile deja cusute promit un adevărat spectacol pe pânză.
Îți doresc multe zile binecuvântate cu mult spor și aripioare neobosite la ac în continuare.
_________________ Neeolina - Gargarita-Zana-Florilor-de-Primavara Gargarita anului 2023 Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Birliba Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela Scris: 24 Mai 2026, 10:21 |
|
|
|
Aripioare la ac in continuare!
Cu drag,
_________________ IuliiaB - Gargarita-Crin-Rosu Gargarita anului 2022
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela Scris: 24 Mai 2026, 13:01 |
|
|
|
Ce frumos prind viata finuți tai. Mult spor în continuare.
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|