Acum este 01 Aug 2026, 17:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Gandire pozitiva
MesajScris: 16 Mai 2010, 19:51 
Neconectat

Nume forum:1
Sunt recunoscator:

Sotiei care sforaie toata noaptea, pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva!

Fiicei mele adolescente care se plange ca trebuie sa spele vasele, pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi.

Impozitelor pe care le platesc, pentru ca inseamna ca sunt angajat.

Murdariei de curatat dupa o petrecere, pentru ca inseamna ca am fost inconjurat de prieteni.

Hainelor care sunt putin cam strimte, pentru ca inseamna ca am destul de mancare.

Umbrei mele care ma insoteste la munca, pentru ca inseamna ca sunt afara la lumina soarelui.

Podelei care trebuie stearsa si ferestrelor care trebuiesc spalate, pentru ca inseamna ca am o locuinta.

Tuturor nemultumirilor la adresa guvernului pe care le aud, pentru ca inseamna ca avem libertatea cuvantului.

Locului de parcare pe care il gasesc tocmai la capatul parcarii, pentru ca inseamna ca pot sa merg si ca am fost binecuvantat cu un mijloc de transport.

Zgomotului pe care trebuie sa-l suport de la vecini, pentru ca inseamna ca pot auzi.

Gramezii de rufe de spalat si calcat, pentru ca inseamna ca am haine de imbracat.

Oboselii si durerilor musculare la sfarsitul unei zile, pentru ca inseamna ca am fost capabil sa muncesc din greu.

Soneriei care ma trezeste in zorii zilei, pentru ca inseamna ca sunt viu.

O zi frumoasa si incercati sa ganditi pozitiv, doar avem atatea daruri, pe care le uitam din pacate.

P.S. Sper sa nu ma fi repetat, eu am cautat inainte.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Gandire pozitiva
MesajScris: 16 Mai 2010, 22:44 
Neconectat

Nume forum:1
Ralu, adevarul este ca suntem mai echilibrati atunci cand vedem parte plina a paharului.
Cand stam si analizam situatiile prin care trecem si vedem partea buna, constientizam ca am realizat ceva si suntem motivati sa mergem mai departe.
Cand stam sa vedem ce lipseste, ne plangem de nensansa si ne gandim ce bine ar fi fost daca, vom bloca toata energia creativa si nu vom inainta.
Stiu ca este greu de cele mai multe ori sa gandim pozitiv in anumite momente, insa este bine s-o facem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: