|
Acum este 16 Apr 2026, 10:01
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 20 Mai 2010, 22:01 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Oana si Lucian, doua minuni mici si frumoase au aparut in viata voastra.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 05:24 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Sa fi mama este un dar divin. Nico si Oana, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de fiecare clipa in parte petrecuta alaturi de ele. Multa sanatate si numai bucurii.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 05:55 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Oana si Lucian aveti doua minuni mici. Va doresc multa sanatate si sa va bucurati de cei mici. Sa fi parinte e cel mai minunat lucru. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 08:15 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
La multi ani! celor doua minuni din viata voastra, Oana si Lucian. Va multumim ca ne aduceti constant cate un semn atat de special.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 09:31 |
|
|
|
Lucian, m-ai facut sa lacrimez de emotie. Sa le dea Sfintii de astazi tot preaplinul lor de sanatate si noroc in viata. Te rog saruta-i din partea mea, pe manuta stanga, iar pe Oana noastra draga, sa o strangi in brate cu dragoste de gargarita, iar sarutul sa fie pe amandoi obrajii. Tie, iti doresc clipe minuate alaturi de Oana si cele doua minuni ale tale.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 10:33 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2444 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Bica, nu prea pot sa-i sarut pe aia mici, doar cand vin acasa. Eu i-am vazut doar in ziua cand s-au nascut, in rest numai din fotogafii. Doar atunci mi-au dat voie sa-i vad. Abia astept sa-i vad. Multumim tuturor pentru urari.
Lucian
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 11:38 |
|
|
|
Lucian, iti doresc sa ii poti imbratisa si saruta, cat mai curand.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ileana Miroiu
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 14:01 |
|
|
|
La multi ani! pentru doua ghemotoace frumoase, numite Elena si Constantin. Oana si Lucian, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei!
_________________ Ileana - Gărgăriţa-Balsam-pentru-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 14:10 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
La multi ani pentru cei doi imparati ai vostri care va vor conduce viata si casa! Sa fie sanatosi si voiosi!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite Scris: 21 Mai 2010, 18:19 |
|
|
|
Felicitari pentru cele doua minuni ce au venit pe lume. Le pup manutele si le doresc sa fie sanatosi si sa va lumineze zilele.
Nazdravanul meu e bine, creste si imi solicita toata atentia. Zambeste cand ma vede si ma urmareste cu privirea. Fiecare zi aduce ceva nou. Laura avea dreptate, un zambet poate face o minune.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|