|
Acum este 28 Iul 2026, 00:33
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 20 Mai 2010, 19:37 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Foarte frumos, Alina. Iti doresc mult spor in continuare. Protejeaza lucrul ca sa nu ti se murdareasca. Iti spun asta pentru ca este un goblen mare si am vazut ca ai inceput sa cosi cu nuantele deschise. Te pup si iti doresc aripioare la ac.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 20 Mai 2010, 19:42 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Dana, multumesc frumos pentru sfat. Cand nu cos, goblenul este invelit intr-o panza si pus intr-o plasuta, ca sa fie ferit de praf.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 20 Mai 2010, 19:45 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ce bine ca mi-ai raspuns! Multumesc mult. Reiterez: abia astept sa-l cos si eu, vazandu-l la tine ma indemn si mai mult. Te pup si mult succes.
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 21 Mai 2010, 15:03 |
|
|
|
Alinuta, este superb modelul tau! Si ai cusut destul de mult, curat si ingrijit, avind in vedere si timpul pe care ti-l ocupa temele pentru scoala. Imi place foarte mult ce se vede pina acum si sunt foarte frumoase si culorile. Ce mai, o fetita sau mai bine zis o Gargarita harnicuta foc! Multe felicitari din partea mea. Sa ai motoras la acusor si mult succes la scoala!
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 23 Mai 2010, 15:22 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
Un nou episod 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 23 Mai 2010, 16:11 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Superb este acest model! Felicitari pentru sporul pe care il ai. Astept cu nerabdare si celalalt episod. Pupici
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 23 Mai 2010, 16:23 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Foarte frumos, Alina. Cred ca deja ai intrat in ritm si sunt sigura ca nu te mai sperie numarul mare de planse. Daca vei dori vreodata sa cosi Cina cea de taina sa stii ca are 50 de planse, asa ca niciodata sa nu te mai gandesti la numarul de planse ci la rezultatul final. Am constatat ca, in cazul meu, lucrez mai repede modelele mari, iar cele mici au o complexitate pe care nici eu nu o inteleg. Probabil unde sunt mai multe culori pe centimetru nu stiu, dar parca nu le mai termin. Eu iti doresc sa lucrezi in continuare cu aceeasi pasiune, este foarte frumos pana acum.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 24 Mai 2010, 07:35 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Este superb modelul la care lucrezi, Alina. Iti doresc mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 24 Mai 2010, 18:12 |
|
|
|
Ai o mare dreptate, Rodica, in afirmatia pe care ai facut-o cu parere la gradul de complexitate al goblenelor mari si mici. Spor la goblen, Alina, mergi cu pasi uriasi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 24 Mai 2010, 20:15 |
|
|
|
Georgiana, nu stiu cand va urma un nou episod deoarece incepe sesiunea de vara si am de invatat. Dar apoi o sa vina vacanta si o sa am timp din plin pentru printesica mea. Rodica, multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. Sa stii ca nu ma sperie numarul de planse. Din contra. Mai mult ma ambitioneaza, pentru ca stiu ca am mult de cusut la el si o sa ma bucur mai mult de el, cand il am in manute. Lili si Dana, multumesc frumos.
Va pup pe toate si le urez si eu tuturor gargaritelor spor la goblenat si timp din plin.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|