|
Acum este 09 Aug 2026, 22:19
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 31 Mai 2010, 18:37 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari, Carmen pentru nazdravanii-model!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 31 Mai 2010, 18:40 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Nu-mi vine sa cred. De 15 minute am ajuns acasa de la tara si am deschis calculatorul. Va multumesc din tot sufletul pentru voturile acordate si pentru mesajele scrise. Acesti catei o sa ramana o amintire placuta pentru mine. In fotografie este mama si fiica. Pe mama, in toamna au otravit-o si a murit, iar fetita s-a facut oraseanca. Sunt foarte fericita si mandra ca am crescut doi catelusi minunati. Va multumesc.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 31 Mai 2010, 19:38 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari, Carmen!
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 31 Mai 2010, 20:29 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Felicitari, Carmen!
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 31 Mai 2010, 22:20 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitari, Carmen!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 31 Mai 2010, 22:34 |
|
|
|
Felicitari, Carmen! Mai bine nu ne spuneai povestea celor doi. M-am intristat uitandu-ma la fotografie, stiind ca acea catelusa cu ochi blanzi a murit. Preferam sa o stiu ca traieste fericita langa fiica ei. Macar ai ramas cu o amintire placuta, a fost cadoul lor pentru tine. Anca, vroiam sa iti scriu. Atunci cand m-ai propus sa fiu Gargarita saptamanii ai votat si o fotografie postata de mine. Am simtit atunci ca acea propunere vine din suflet, fara sa stii mi-ai facut o dubla bucurie si ai reusit sa-mi transmiti o stare de bine. Nu stiu daca a functionat, dar am vrut sa-ti retransmit aceasta multumire sufleteasca. Sper ca am reusit. Ca o concluzie, aceste teme de fotografie au fost o adevarata provocare, dar si placere. Cristina, iti multumim.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 01 Iun 2010, 09:55 |
|
Membru din: 10 Dec 2009, 09:38 Mesaje: 306 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Carmen. Trista povestea catelusei cu ochi blanzi care m-au impresionat de la prima vedere.
_________________ Gargarita Dansul-Macilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Necuvantatoarele de langa noi - fotografiile lunii mai Scris: 01 Iun 2010, 17:12 |
|
|
|
Da, Mona, aceasi dubla bucurie am simtit-o si eu. Deci, ajungem la aceeasi concluzie: parfumul lavandei din Provence este inconfundabil.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|