|
Acum este 18 Iun 2026, 21:15
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 18 Oct 2009, 18:16 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Si eu sunt de acord ca premiile sa fie din modelele noi. Pupici!
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 18 Oct 2009, 18:35 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
De acord cu modelele noi, dar stiti cum e: toate suntem nerabdatoare sa vedem ce am castigat. Eu abia astept sa primesc premiul, de parca as fi un copil care isi asteapta cu nerabdare jucaria preferata.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Konovala Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 18 Oct 2009, 19:31 |
|
Membru din: 07 Oct 2005, 10:05 Mesaje: 479 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Mie una imi place idee, modele noi. Sincera sa fiu sunt curioasa mai rau ca un copil de Craciun. Abia astept sa vad premiul. Multumim pentru propunere.
_________________ Daniela - Gargarita-Statornica-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 18 Oct 2009, 20:09 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Foarte frumos din partea voastra, Monica. Si eu sunt de acord cu modelele noi, ca premii, dar as avea o propunere daca se poate. De la o vreme predomina peisajele, modelele cu flori. Nu stiu daca aveti in vedere dar mi-ar placea ca pe viitor la modelele noi sa apara in peisaje si personaje, gen Magia cascadei. Specific, este parerea mea si atat. Gusturile nu se discuta.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 18 Oct 2009, 20:23 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Si eu sunt pro, pentru modele noi. Iar pentru posibilitatea de a schimba un model, nu pot decat sa multumesc. Pupici.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 19 Oct 2009, 16:56 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Rodica si eu sunt fan al modelelor gen Magia cascadei, dar am zis sa satisfacem si nevoia celor ce se vaieta ca nu au de unde alege peisaje fara personaje. Si urmatoarele trei modele peisaje ce urmeaza, tot fara personaje. Ele se vor constitui intr-un set pentru cine va avea ochi sa le analizeze. Te imbratisez cu caldura si iti trimit gand de sanatate.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 19 Oct 2009, 18:37 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Si mie imi plac tare mult peisajele cu personaje, dar Magia cascadei (lui Tony ii place tare mult, imi spune ca este fermecat de ea) nu am inca curaj sa ma apuc de ea. Am admirat-o mereu la Rodica in colectie (cand mi se facea dor de ea). Cat despre ofertele noi eu nu am decat cuvinte de lauda. Pupici multi si spor la treaba.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Toamna se numara bobocii - Concurs septembrie 2009 Scris: 20 Oct 2009, 08:12 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Multumesc mult, Monica. Si eu va doresc multa sanatate tuturor!
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|