|
Acum este 15 Iul 2026, 21:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 14:00 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Cu multa placere, Monica. Eu, personal, sunt foarte multumita de acest nume si nu cred ca este motiv de mahnire pentru gargarite. Este numele cel mai potrivit pentru asa o minunatie. In cazul acesta, eu as spune si felicitari MMACI pentru finut!
Va imbratisez cu drag.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 14:21 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Monica, voi va multumim voua pentru ca aveti inspiratie sa realizati modele de goblen divine. Va multumim ca existati si ca ne oferiti posibiliatatea sa facem viata mult mai frumoasa.
Multumim, Dina.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 14:45 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, MMACI! Intradevar, acest nume i se potriveste cel mai bine si nu cred ca am avea motive sa fim suparate. Multumesc pentru crenguta imparfumata de magnolie.
Eli, oare de unde ai stiut ca este una din magnoliile cele mai parfumate?
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 15:50 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Cat este de frumos! Felicitar, MMACI!
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 16:06 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Monica, MMACi, acest model este un motiv in plus pentru a lucra si mai mult pentru a-l castiga la concursul moderat de Sonia, in ce ma priveste si cred ca si pentru celelalte participante. Va multumesc pentru dragostea cu care lucrati la realizarea atator modele deosebite. Multumesc ca existati.
Rodica, multumim pentru cuvintele frumoase. Ma bucur ca redirectionarea sa catre concursul din aceasta luna este motiv de emulatie.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 16:33 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari MMACI pentru minunatia care ne-a fost prezentata azi. Monica, nu cred ca se supara cineva, oricum cine castiga concursul este posibil sa fie castigatoarea acestui model, iar cine nu castiga, dar ii place mult acest goblen il poate cumpara. Eu deja incep sa strang bani pentru a-l cumpara (hi, hi, hi!) Pupici tuturor de la TTT.
Deea, se anunta mai multe surprize in aceasta luna.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 17:00 |
|
|
|
Felicitari, MMACI, pentru-ca ne luminezi ochii si ne incanti cu atatea frumuseti. Este un model deosebit atat prin imagine cat si prin denumirea sa, Adoratia Pruncului. Deea, cred ca multe dintre noi gargaritele isi doresc acest goblen.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 17:44 |
|
|
|
Fetelor, acum cateva minute m-a sunat o prietena si m-a intrebat daca am intrat astazi pe siteul Rogoblen. I-am raspuns ca nu am avut timp si m-a sfatuit sa o fac. M-am strecurat printre o multime de treburi si ceea ce am vazut m-a fascinat. Modelul "Adoratia Pruncului" este extraordinar. Stiti cum se spune "mi s-a facut pielea de gaina". In momentul in care l-am vazut putin marit, mi-am dorit sa fiu acolo, cu Fecioara, Puncul si ingerii. Felicitari persoanei care l-a prelucrat si sa dea Dumnezeu sa prelucreze in continuare asemenea minunatii. In seara aceasta sau maine il voi comanda. O zi una in continuare.
_________________ Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 19:33 |
|
|
|
Felicitari! Este un model foarte frumos. Mi-as fi dorit sa am mai mult timp liber sa pot coase toate modelele noi din ultima perioada. Felicitari pentru ceea ce faceti.
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Adoratia Pruncului Scris: 18 Iun 2010, 20:26 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Cred ca nu exista cuvinte pentru a descrie acest model. Este divin! Felicitari, MMACI pentru daruirea si pasiunea de care dai dovada. Pot spune fara menajamente ca este cea mai frumoasa prelucrare existenta la TTT. Fabulos!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|