Acum este 22 Iun 2026, 22:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Floriile
MesajScris: 18 Oct 2009, 21:29 
Neconectat

Nume forum:1
Floriile by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 19-04-2008

La multi ani Flori M!
La multi ani Lacramioara!
La multi ani pentru toti cei ce poarta nume de flori!
La multi ani Gargaritelor-flori!

Replica: Floriile by Zoica Maniu (230 mesaje), la 19-04-2008

Letitia, voi completa eu lista cu gargaritele pe care le stiu ca maine isi vor serba ziua.

La multi ani, Floare de colt!
La multi ani, Florentina (Francu)!
La multi ani, Florentina (Codruta Voicu)!
La multi ani, Viorica!
La multi ani, Margareta (Romascanu)!
La multi ani, Margareta (Ioana Tudoroiu)!
La multi ani, Lamaita!
La multi ani, Veronica (Ene)!
precum si celor mentionate de Letitia:
La multi ani, Flori M!
La multi ani, Lacramioara!
La multi ani si tie, Letitia!
La multi ani si noua gargaritelor ce trudim cu acul ca sa facem flori pe panza!

P.S. Sa nu fiti suparate daca am omis vreo floare, dar urarea mea este pentru toate florile-gargarite sau gargarite-flori.

Replica: La multi ani! by Admin TTT (4020 mesaje), la 19-04-2008

La multi ani
buchetului de flori de pe acest forum
ca si tuturor celor ce va stau alaturi
si poarta nume de floare!

Echipa de la Rogoblen

Replica: Multumesc by Flori M (373 mesaje), la 20-04-2008

si sa aveti Florii fericite!

Replica: Va by Valery Antemie (768 mesaje), la 20-04-2008

urez Florii cu flori!

Replica: Petale by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 20-04-2008

pentru toate Gargaritele alaturi de La multi ani!

Replica: Va by Veronica Ene (179 mesaje), la 20-04-2008

multumesc mult. Si eu urez la toate florile si gargaritele de pe acest forum, La multi ani!
V-am adus si eu un buchet de flori.

Replica: O gingasa by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 20-04-2008

imagine pentru toate gingasiile ce pasesc zilnic pe acest forum. Un special La multi ani pentru florile ce isi serbeaza ziua astazi!

Replica: Sa by Puiu Mic (208 mesaje), la 20-04-2008

traiti si sa imbatraniti tot flori frumoase!

Replica: Si by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 20-04-2008

din partea mea La multi ani! pentru toate gargaritele - flori de pe acest forum.

Replica: La multi ani! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 20-04-2008

pentru toate florile de pe forum si pentru gargaritele care au langa ele pe cineva cu nume de floare (de exemplu noi o sarbatorim azi pe mama).

Replica: Un by Bica Nistor (1427 mesaje), la 20-04-2008

gand bun si cald de la mine pentru toate floricelele, mari si mici, dar si pentru mamici.
La multi ani!
Sa-ti traiasca mamica, Ioana!

Replica: La multi ani, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 20-04-2008

pentru toate florile de pe acest forum!

Replica: Si de by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 20-04-2008

la mine La multi ani si bucurii!

Replica: La by Stefania Crudu (183 mesaje), la 20-04-2008

multi ani, tuturor! Floriile are alta semnificatie in religie si atunci imi vine usor sa va spun tuturor sa va infloreasca salcia in casa!

Replica: La by Bica Nistor (1427 mesaje), la 20-04-2008

multi ani, din nou, floricelelor!
Frumoasa urarea ta, Stef!
Superba imaginea ta, Adriana!

Replica: La multi ani! La multi ani! by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 20-04-2008

Va multumesc pentru frumusetea mesajelor.

Iata ce am primit astazi de la o prietena:

Legenda Margaretei
Legenda spune ca Margareta era o printesa deosebit de frumoasa, care fusese promisa la nastere Imparatului Florilor. La varsta de 16 ani, Margareta se indragosteste de un print nespus de frumos si nespus de viteaz. Cei doi se iubesc si planuiesc sa fuga impreuna pentru a se putea casatori si pentru a scapa de promisiunea facuta Imparatului Florilor.

Imparatul Florilor afla si il provoaca pe print la duel. Cei doi se bat in sabii si palose 3 zile si 3 nopti si in final printul este ucis. Speriata si indurerata, Margareta fuge in munti, iar Imparatul Florilor fuge pe urmele ei. Dandu-si seama ca nu are scapare, Margareta se roaga, plangand, sa moara mai bine decat sa fie a Imparatului Florilor. Ruga ii este ascultata si Margareta moare, iar lacrimile ei sunt transformate intr-un sirag de perle.

Indurerat si dandu-si seama de greseala facuta, Imparatul Florilor o transforma pe Margareta intr-o floare alba, pentru ca aceasta sa poata trai vesnic fara ca cineva sa o poata atinge.

Limbajul Margaretei
Margareta inseamna soarta, este un simbol al puterii destinului si a puterii dragostei. Barbatul care daruieste cadou unei femei o Margareta are sentimente nobile fata de aceasta si intentii de casatorie. Femeia careia ii plac Margaretele este o femeie simpla, fragila, care crede in dragoste si in puterea acesteia.

Numele de Margareta
Margareta este un nume care sugereaza idealism si simplitate. O persoana cu numele de Margareta va crede in dragoste si in destin si va considera ca dragostea inseamna daruire cu totul.

[Informatiile sunt luate de la www.ele.ro]

Replica: La multi ani, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 20-04-2008

flori frumoase!
Duminica Floriilor sarbatoreste intrarea Domnului Iisus Hristos in Ierusalim si intampinarea sa de catre popor cu ramuri de salcie si alte flori. Numele acestei sarbatori este legata si de faptul ca in aceasta perioada toti pomii si toate florile incep sa infloreasca. Biserica scoate in aceasta Duminica ramuri de salcie si le sfinteste, acestea fiind impartite apoi oamenilor.

Traditii de Florii
In ziua de Florii, este bine sa se culeaga cat mai multe flori si sa fie duse la biserica pentru a fi sfintite.
O alta traditie legata de ziua de Florii spune ca asa cum este vremea in ziua de Florii asa va fi si de Pasti.
Credintele populare spun ca cel care se impartaseste de Florii are sanse sa ii fie indeplinita orice dorinta.

Replica: La multzi ani! by cucos catalina (1635 mesaje), la 21-04-2008

Pentru Florii shi pentru florile acestui forum!

Replica: Eu by Ioana Manescu (142 mesaje), la 21-04-2008

am avut propriile flori de sarbatorit si nu am avut timp ieri sa va felicit, dar niciodata nu este prea tarziu. La multi ani, fetelor!

Replica: Flori pentru voi. by camelia constantin (65 mesaje), la 21-04-2008

Nu e prea tarziu, nu? La multi ani, tuturor florilor!

Replica: Multumesc by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 21-04-2008

pentru urari si pentru toata delicatetea voastra.
Ieri am fost cu prietenii la padure si ne-am rasturnat pe paturi (cu caciula pe a) tot portbagajul. Am improvizat o masa pentru prieteni: cas cu ridichi si ceapa verde, gratar de peste cu usturoi si mamaliga rece si pe post de dulce, o rulada de post (foi de la supermarket, umplute cu mere rase + cateva linguri zahar si scortisoara - amestecul il am la congelator de asta toamna). A fost o zi minunata si m-am gandit sa va aduc si voua floricele de la padure. Cum am observat ca plac si lacramioarele, iate-le in vas!

Replica: Va by Veronica Ene (179 mesaje), la 21-04-2008

multumesc ca nu m-ati uitat! V-am adus si eu floarea care ma reprezinta: veronica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: