La multi ani de Sfantul Ion! by Bica Nistor (1427 mesaje), la 06-01-2009 Gargaritelor, aduc lista la zi ca sa nu ratam vreun tort, maine.
Costin Oana Loredana
Hainal-Roman Oana Sandulesei Ioana Manescu Matei Ioana
Mircea Ionel
Oana Stancu Popa Ionut
Popescu Ioana
Pricopie Ioana Tudoroiu Ioana - Margareta
Active Mai putin activi Fara activitate pe forum in ultimul timp
P.S.S.Catalina, daca am uitat pe cineva, te rog completeaza lista.
Adaugare ulterioara. Popescu Ioana la 06.01.2009
Ma gandesc la ziua de maine si ma vad obligata sa reamintesc ca numele meu nu este Ioana. Sa nu cumva sa ma gratulati, sunt sub acoperire! Doar aici, pe forum am nume de sfant.
Uitasem, Ioana. Dar nu-i asa ca iti face placere ca Gargaritele se gandesc la tine?
Alta adaugare, azi 7 ianuarie 2009 Pssst! Pe baiatul Minervei il cheama Flavius-Ionut.Replica: Ioanele by Bica Nistor (1427 mesaje), la 06-01-2009 mele dragi, sa fiti sanatoase, sa fiti iubite, sa fiti intotdeauna inconjurate de cei dragi.
La multi ani!
P.S. Eu am adus paharul. Sampania si tortul il asteptam de la voi.
Replica: Ioana, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 06-01-2009 creatoare de
Colt luminos, La multi ani!
Ioana, creatoare de Mihaita, dulce si nazdravan, La multi ani!
Oana, moldoveanca, calda precum painea bunicilor, La multi ani!
Oana, cu armura rece, dar cu inima calda de Gargarita, La multi ani!
Ioana noastra cea distanta, un apropiat La multi ani!
Ioanelor si Ionilor ce ne-au vizitat sau ne viziteza incognito, si pentru voi, cu drag, La multi ani!
Eu am adus, pentru fiecare dintre voi, o roza de desert (cea pe care au cules-o Magii pentru Copilul Iisus, in drum spre Bethleem pentru a i-o darui).
Bica, imi place paharul. Chiar daca beau numai apa cu el, eu sunt multumita. Beau in cinstea prietenelor mele, Gargaritele!

Replica: La multi ani, Ioanelor! by Marian Topala (541 mesaje), la 06-01-2009 Mesajul zilei pentru voi:
viata este scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti.
Replica: Vin si eu by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 06-01-2009 sa va urez sanatate multa, bucurii si reusite in toate plaurile.
Maine poate nu o sa intru pe forum decat pe seara ca sa ciocnim un pahar.
Va spun La multi ani, sa traiti!
Replica: La multi ani, by Maria Zanfir (584 mesaje), la 06-01-2009 tuturor Ioanelor si Oanelor.
Vedeti ce lumanarele v-am adus, special pentru ziua voastra?

Replica: La multi ani, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 06-01-2009 sarbatoritilor cu acest nume frumos!
Replica: Sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 07-01-2009
Replica: Multumesc, by Oana Stancu (356 mesaje), la 07-01-2009 pentru urari.
Urez si eu celorlalte Ioane de pe forum, La multi ani!
Sa aveti parte intai, de sanatate, a doua oara, de sanatate si tot timpul de sanatate!
Oana sa ti se implineasca visele de tanara sotie!
Ioana sa-ti traiasca sanatos, Mihaita!
Ioana sub acoperire, sa fii mereu la fel de vesela!
Pentru toate am adus un buchet de flori.
Replica: La multi ani tuturor by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 07-01-2009 celor poarta numele de Ion sau Ioana!
Replica: La multi ani, by Ionita Victorita (694 mesaje), la 07-01-2009 cu sanatate,
sa va dea Domnul tot ce doriti,
zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

Replica: La multi ani by tanasa clementina (1372 mesaje), la 07-01-2009
tuturor ce poarta numele acestui Sfant! Sanatate, bucurii si multe impliniri!
Replica: Urare. by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 07-01-2009 La multi ani, tuturor sarbatoritilor de azi care poarta nume de Ioan si derivatele acestuia. Va doresc sa aveti parte numai de bucurii si sanatate si chipurile voastre sa fie mereu luminoase si zambitoare.
Replica: Bica, by Popescu Ioana (484 mesaje), la 07-01-2009 ai mare dreptate. Faptul ca cineva se gandeste la tine iti da un sentiment de nedescris si lacrimi de bucurie. Eu asa am patit. Mesajele personalizate de la Oana, Minerva, Bica, Doruletz m-au rascolit, si indemnul din mesajul lui Marian mi-a amintit ca nu suntem nemuritori.
"La multi ani!" pentru Oana - gargarita doctor (sau gresesc?) cu suflet frumos, pentru Ioana-mama de Mihaita mic si scump si pentru toti ceilalti sarbatoriti pe care inca nu am reusit sa-i cunosc mai bine.
Cred ca am reusit sa inchei, mi s-a intrerupt sesiunea de trei ori pana acum, - este multa agitatie pe langa calculator si ma tot intrerup din scris.
Va pup.
Replica: La Multi Ani, by stoicescu steluta (321 mesaje), la 07-01-2009 tuturor gargaritelor ce poarta numele de Ioana sau derivatele numelui le doresc multa sanatate, bucurii si impliniri, fericire si multe realizari in toate domeniile si mai ales sa fie iubite. Sa petreceti aceasta zi si nu numai, inconjurate de toti cei dragi si apropiati voua.
La Multi Ani!
Replica: Traieste simplu. by Doi na (598 mesaje), la 07-01-2009 Fiind veterinar, am fost chemat sa consult un ciobanesc irlandez in varsta de zece ani, numit Belker. Stapanii cainelui, Ron, sotia sa Lisa si fiul lor Shane, erau foarte atasati de Belker si sperau intr-un miracol.
L-am consultat pe Belker si am descoperit ca avea sa moara de cancer. Am spus familiei ca nu se poate face nimic pentru Belker si m-am oferit sa execut procedura de eutanasie a batranului catel la ei acasa.
In timp ce stabileam urmatorii pasi, Ron si Lisa mi-au spus ca, dupa parerea lor, ar fi bine ca fiul lor de 6 ani, Shane, sa urmareasca procedura. Ei credeau ca Shane ar putea sa invete ceva din aceasta experienta.
In urmatoarea zi, am simtit familiarul nod in gat atunci cand familia lui Belker l-a inconjurat. Shane parea atat de calm, mangaind batranul caine pentru ultima data, incat m-am intrebat daca intelegea ce se petrece. In decursul a cateva minute, Belker s-a stins in liniste.
Micutul baiat a parut sa accepte trecerea lui Belker fara vreun pic de dificultate sau confuzie. Am stat cu totii pentru o vreme, impreuna, dupa moartea lui Belker, comentand cu glas tare tristul fapt ca vietile animalelor sunt mai scurte decat cele ale oamenilor. Shane, care ascultase in liniste, a spus cu glasul lui subtire:
- Eu stiu de ce.
Speriati, ne-am intors cu totii spre el. Cuvintele pe care le-a rostit in urmatorul moment m-au uimit. Nu auzisem niciodata o explicatie mai alinatoare.
El a spus:
-Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata buna, cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
Copilul de sase ani a continuat:
- Ei bine, cateii
stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa stea la fel de mult...
Asa ca traiti simplu si La multi ani, dragi Gargarite cu numele lui Ioan!
P.S. Evident ca am trimis un mesager cu darul meu.
Replica: La multi ani, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 07-01-2009 tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui!
Replica: La multi ani Ioana si Ioan! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 07-01-2009 Replica: La multi ani, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 08-01-2009 celor ce poarta numele acestui Sfant!
Doina, superba povestea!
Replica: Multumesc, by Doi na (598 mesaje), la 08-01-2009 Adriana. Ca toate povestile despre animale!