|
Acum este 02 Mai 2026, 04:44
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Iun 2010, 15:19 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Foarte frumos se contureaza fantezia ta, Elenuta. Iti doresc mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Iun 2010, 15:26 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Elenuta, dar ai avansat, nu gluma! Cred ca urmeaza partea cea mai simpla. Astept floricelele.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Iun 2010, 19:07 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Elenuta, ai cusut foarte mult si foarte frumos. Acum urmeaza partea putin mai simpla asa ca acusi il vedem la colectie. Felicitari!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Iun 2010, 21:03 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5337 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Elenuta, a aparut pe panza o domnisoara eleganta si, mi se pare mie, putin misterioasa. Abia astept sa vad un nou episod.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 27 Iun 2010, 21:22 |
|
|
|
Elenuta, de vazut l-am vazut lucrat si terminat la Dani. Dar cand il vad acum la tine mi se pare mai frumos. Si aceasta se datoreaza unui defect al meu, pentru-ca iubesc la nebunie aceasta arta a picturi cu acul. Sant fascinata. Nu pot eu lucra pe cat as vrea. Mi se pare ca timpul trece prea repede si totul este in defavoarea mea. Pupici si mult spor iti doresc.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 28 Iun 2010, 08:03 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Dragele mele, sunt coplesita de atatea incurajari. Deea, Cristina, Ralu, Alina, Karmen, Lili, Alina, Dani, Sonia, Clementina, va multumesc din suflet si va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 28 Iun 2010, 08:19 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nasica draga, mai ai cateva floricele si este gata modelul. Iti doresc spor la cusut. Va iesi o minunatie.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 28 Iun 2010, 11:37 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Iti multumesc, finica draga. Mi-as dori eu sa mai fie doar cateva floricele...
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 28 Iun 2010, 12:44 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Elenuta, lucrezi un model superb .Imi place mult de tot cum se asterne pe panza . Imi face si mie cu ochiul acest superb model. Ac usor si rapid . Pupici .
_________________ Gargarita-de-Nottingham
|
|
| Sus |
|
 |
|
OANCA CONSTANTINA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 28 Iun 2010, 12:52 |
|
|
|
Elenuta, esti minunata, si fantezia ta la fel. Am ramas fara grai, - este, nu stiu, mai presus de cuvinte. Spor in continuare.
_________________ Neincrederea ucide prietenia.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|