Acum este 07 Mai 2026, 17:32

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 29 Iun 2010, 08:35 
Neconectat

Nume forum:1
Iuli, multumesc pentru cafeluta.
Bica, nu stiu de ce dar citind despre nepotul tau m-am emotionat. Mi se pare incredibil ca niste parinti sa considere ca e putin lucru examenul copilului lor. Sa te binecuvanteze Dumnezeu pentru bunatatea ta. Mariuca ce mai face? Mult succes in continuare nepotului si te asteptam aici cu vesti bune.
Ralu, multumim pentru prajiturica. Arata tare bine.

Pupici si sa aveti o zi frumoasa

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 09:42 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Aseara, Ana a scapat de ghips. Acum urmeaza recuperarea pe care o facem acasa.
Datorita pozitiei mainii nu are putere sa tina ceva in mana, iar incheietura ii da mari dureri de cap.
Dar, incet si cu rabdare, trece peste asta.
Eu sunt foarte "rea" cu ea si ii spun ca daca refuza (chiar daca o doare) gimnastica, va ramane asa. Stiu ca nu este bine ce spun, dar numai asa o fac sa folosesca mana.
Va doresc o zi buna.
Multumesc pentru cafeluta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 09:47 
Neconectat

Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!, iertare! Ma grabeam, intradevar si nici macar nu te-am felicit pentru izbanda feciorului. O fac si astazi si maine si mereu, pana termina toate examenele, inclusiv pe cele de la facultate. Sa ii dea Domnul noroc!
Am trei job-uri si sambata si duminica il am si pe al patrulea, dar am satisfactia ca macar pot sa le duc si ca datoriile noastre catre banci se topesc. De luna viitoare mai scap de o banca.
Bica, multumesc pentru atentionare. Daca nu scriai, aveam siguranta ca am citit tot.
Sa-ti dea Dumnezeu dupa inima ta mare pentru ceea ce faci tu ca sa implementezi in inima unui tanar incredere.
Ralu, multumesc pentru prajitura. Preferatele mele, cele cu fructe.
Mona, eu te inteleg cel mai bine si ma bucur ca macar tu ai scris despre acest aspect.
Iuli, ce buna este cafeaua in compania ta!
Sonia, nu te mai minuna. Tu gandesti dupa inima si mintea ta si asa este normal sa simti pentru ca asa simt si eu. Numai ca si eu am un caz in bloc. Este un liceean cu care ma conversam aseara, inainte de urmatorul job (amandoi ingrijim acelasi caine comunitar, operat prin bunavointa altui vecin) si caruia ii spuneam ca parintii trebuie sa fie mandri de el pentru ca a facut toate subiectele la romana. Mi-a raspuns ca pe parintii nu-i intereseaza. Mi s-a ridiat parul pe maini de indignare, dar am zambit si m-am facut ca nu inteleg. Nu mai aveam timp sa dezvolt tema.
Din pacate, asta este viata, dar asa cum scrie Alia, de cele mai multe ori zic ca de fapt viata este frumoasa, noi suntem cei care prin starea noastra sufleteasca o imbracam de multe ori in gri. .

Pupici dulci.

P.S. Georgeta, refacere rapida micutei Ana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 11:10 
Neconectat

Bine v-am regasit dragele mele. Imi este tare dor de intalnirile noastre virtuale, dar timpul liber pe care il am s-a redus drastic. Motivul il stiti foarte bine. Creste asa de frumos si este lumina ochilor mei. Nu ma mai satur sa-l privesc si sa ma joc cu el.
Am reusit din cand in cand sa mai citesc cate ceva pe aici, dar inca nu sunt pusa la punct cu toate noutatile.
Gargarita Ce frumoasa sunt eu azi! ii doresc bafta feciorului tau in continuare si sa ne mai aduci asemenea vesti bune.
Bica, te imbratisez cu drag. Cuvintele tale sunt o mangaiere, iar faptele bune pe care le faci nu ma mai mira.
Maria, ma bucur sa te vad zburand iar prin gradina noastra.
Le urez bun venit noilor Gargarite si zbor lin in compania noastra.
Am urmarit cateva seriale si sunt in continuare uimita de sporul pe care il aveti. Va doresc motoras la ac.
Gargaritelor TTT sunteti extraordinare. Noile modele m-au lasat ca la dentist. Care de care mai frumoase.
V-am scris aici pentru ca nu cred ca am timp sa trec prin topicul fiecareia, dar sa stiti ca sunt alaturi de voi chiar daca intru mai rar.
Va imbratisez pe toate cu drag,
Nico, Gargarita-Paunita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 12:21 
Neconectat

Buna ziua, buna ziua!

Bica, multumesc din suflet si eu ii doresc nepotului tau sa treaca cu bine. Te rog frumos sa stai aproape de el. Sunt momente pline de tensiune mai mult sau mai putin vizibile si este nevoie de calm si rabdare. Oricum stiu ce te caracterizeaza si tare drag imi este cand scrii. Este mare minune sa ai pe cineva langa tine in astfel de momente. Este minunat ce faci, iar floarea, fie ea de unde o fi, daca vine din suflet este mult mai parfumata.

O mica completare.

Dragele mele, ieri, dupa telefonul sotului meu si cu completarea ulterioara a baiatului, am intrat ca poate a mai ramas asa un picut de cafea.
Ajung in fata usii... perdelele trase. Eu daca am „vazut” usa inchisa la cafenea, am batut, am miscat de clanta. M-am uitat pe geam. Nimic. Atunci ce mi-am zis: „Hopa, nu mai este cafea”.
Asa ca m-am intors si am facut asaaa, un pic de cafea. Acum cafea am facut, dar in ce sa pun acel lichid aromos si plin de sensibilitate, suav. Eh, ce stiti voi.
Am insfacat repede, la pachet, o cutie plina cu cescute si farfuriute, zahar si din graba mare… am uitat lingurita pe masa.

„Acum pe bune.”
Ieri, nici nu mai stiu cum a trecut timpul. Pana la ora la care am scris, am fumat un pachet de tigari si am baut patru ceaiuri de iasomie.

Ramona, sa stii ca nu ma supar asa cu una cu doua. Si stii tu: „Eu cand vreu sa fluier… tip”. Gargarutica scumpa si eu am doua „j” si stiu cum este.
Timpul parca a devenit din ce in ce mai scurt si fuge numai intr-un singur sens. Esti o scumpa rau de tot. Sunt mama si sotie pe fuga, cum se spune. Daaar, …”Unde sunt barbatii ?” Draguta gargarita, te las pe tine sa ghicesti a cui este replica. Te imbratisez cu drag, Ramona.

Nicoleta, hai ca eu sunt acum pe spatar desirata toata. Vai de mine, ce mult am ramas in urma cu stiinta. De atata „of si dor” si fara „fir de net” n-am putut sa intru pe „tot ce misca” pe forum. Ai o papusica mica! Doamne, sa-ti traiasca, sa fie sanatos sau sanatoasa ca nu mai stiu pe ce lume sunt. Extraordinar, sa fii fericita alaturi de mica gingasie si sa va bucurati de tot ce este mai frumos. Hai ca incepe asa usor, usor sa mai iasa soarele si pe strada mea.
Multumesc frumos pentru sustinere. Pup asa tare o mamica.

In incheiere, ca nu ma mai tin curelele si pauza de fumat, urez tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel, un sincer si stralucitor „La multi ani!”, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de tot ce misca in jurul vostru.

Va sarut si mii de flori albastre pentru voi.
Cu drag,
Georgeta

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 12:27 
Neconectat

PENCU GEORGETA scrie:
Nicoleta, hai ca eu sunt acum pe spatar desirata toata. Vai de mine, ce mult am ramas in urma cu stiinta. De atata „of si dor” si fara „fir de net” n-am putut sa intru pe „tot ce misca” pe forum. Ai o papusica mica ! Doamne, sa-ti traiasca, sa fie sanatos sau sanatoasa ca nu mai stiu pe ce lume sunt. Extraordinar, sa fii fericita alaturi de mica gingasie si sa va bucurati de tot ce e mai frumos. Hai ca incepe asa usor, usor sa mai iasa soarele si pe strada mea.
Multumesc frumos pentru sustinere. Pup asa tare o mamica.
Georgeta, iti multumesc. M-ai facut sa rad. Pup si eu o Floare albastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 13:32 
Neconectat

O, ce veselie aici! Se cunoaste ca a venit Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
Te pupici mic si indesat, asa cum faci si tu.
Bafta, flacaului!

Nico, este voiosie si in inima mea pentru ca te vad zburand din nou in gradina.
Pupici multi, multi pentru Alexandrel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Iun 2010, 20:46 
Neconectat

Ce ma bucur sa vad atat de multa bunadispozitie in cafene. Gargarite super aglomerate si super binedispuse.
Nico, ma bucura sa te revad.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iun 2010, 07:45 
Neconectat

Ca sa fiti convinese ca este deschis la cafenea am scos cafeaua langa flori.

Georgeta, Floare albastra, reusesti de fiecare data sa ma binedispui.
Bafta baiatului tau in continuare!
Bafta si nepotului tau, Bica!
Georgeta, Gargarita-Potir-plin-de-Daruri, pup manuta cu probleme si ma rog ca micutei sa-i treaca repede.
Nico si Maria, nici nu stiti cat ma bucur ca va vad zburand din nou prin gradina.
Gargarite dragi si harnice, va doresc o zi frumoasa.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iun 2010, 07:55 
Neconectat

Va pup cu drag si ma bucur sa vad atatea gargarite la o cafea si o sueta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: