|
Buna ziua, buna ziua!
Bica, multumesc din suflet si eu ii doresc nepotului tau sa treaca cu bine. Te rog frumos sa stai aproape de el. Sunt momente pline de tensiune mai mult sau mai putin vizibile si este nevoie de calm si rabdare. Oricum stiu ce te caracterizeaza si tare drag imi este cand scrii. Este mare minune sa ai pe cineva langa tine in astfel de momente. Este minunat ce faci, iar floarea, fie ea de unde o fi, daca vine din suflet este mult mai parfumata.
O mica completare.
Dragele mele, ieri, dupa telefonul sotului meu si cu completarea ulterioara a baiatului, am intrat ca poate a mai ramas asa un picut de cafea. Ajung in fata usii... perdelele trase. Eu daca am „vazut” usa inchisa la cafenea, am batut, am miscat de clanta. M-am uitat pe geam. Nimic. Atunci ce mi-am zis: „Hopa, nu mai este cafea”. Asa ca m-am intors si am facut asaaa, un pic de cafea. Acum cafea am facut, dar in ce sa pun acel lichid aromos si plin de sensibilitate, suav. Eh, ce stiti voi. Am insfacat repede, la pachet, o cutie plina cu cescute si farfuriute, zahar si din graba mare… am uitat lingurita pe masa.
„Acum pe bune.” Ieri, nici nu mai stiu cum a trecut timpul. Pana la ora la care am scris, am fumat un pachet de tigari si am baut patru ceaiuri de iasomie.
Ramona, sa stii ca nu ma supar asa cu una cu doua. Si stii tu: „Eu cand vreu sa fluier… tip”. Gargarutica scumpa si eu am doua „j” si stiu cum este. Timpul parca a devenit din ce in ce mai scurt si fuge numai intr-un singur sens. Esti o scumpa rau de tot. Sunt mama si sotie pe fuga, cum se spune. Daaar, …”Unde sunt barbatii ?” Draguta gargarita, te las pe tine sa ghicesti a cui este replica. Te imbratisez cu drag, Ramona.
Nicoleta, hai ca eu sunt acum pe spatar desirata toata. Vai de mine, ce mult am ramas in urma cu stiinta. De atata „of si dor” si fara „fir de net” n-am putut sa intru pe „tot ce misca” pe forum. Ai o papusica mica! Doamne, sa-ti traiasca, sa fie sanatos sau sanatoasa ca nu mai stiu pe ce lume sunt. Extraordinar, sa fii fericita alaturi de mica gingasie si sa va bucurati de tot ce este mai frumos. Hai ca incepe asa usor, usor sa mai iasa soarele si pe strada mea. Multumesc frumos pentru sustinere. Pup asa tare o mamica.
In incheiere, ca nu ma mai tin curelele si pauza de fumat, urez tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel, un sincer si stralucitor „La multi ani!”, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de tot ce misca in jurul vostru.
Va sarut si mii de flori albastre pentru voi. Cu drag, Georgeta
_________________ Georgeta - Gargarita-Ce frumoasa sunt eu azi!
|