Acum este 07 Mai 2026, 19:28

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 06 Iul 2010, 08:25 
Neconectat

Nume forum:1
Georgeta, te felicit si eu pentru reusita baiatului tau. Este un copil minunat.
Oana, sunt sigura ca te vei descurca de minune si singurica. Daca nu, strigi dupa ajutor si vin iute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iul 2010, 09:16 
Neconectat

Buna, dimineata!
Am ajuns cu bine acasa, cu toate ca cel mai greu si mai dificil a fost in Romania. Nici mai mult nici mai putin decat vreo sapte ore de mers cu masina pana acasa.Trebuie respectata viteza legala prin localitati si cum am avut trecere prin numeroase orase va puteti inchipui de ce a durat atat de mult.
O calatorie frumoasa, am ajuns la aeroport cu doua ore avans, ceea ce ne-a permis o plimbare pe Coasta de Azur. Nice un oras mai mare decat Nimes, dar foarte frumoasa arhitectura veche in centrele oraselor, curatenie si foarte multe flori.
Va pup si va imbratisez, de aici, de acasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iul 2010, 09:19 
Neconectat

Georgeta, felicitari pentru baiat si multa bafta pe mai departe.
O zi frumoasa va doresc!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iul 2010, 09:36 
Neconectat

Clementina, bine ai revenit acasa! Ma bucur ca a decurs bine calatoria si ca esti alaturi de sotul tau dupa atata timp.
Va sarut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iul 2010, 18:10 
Neconectat

Georgeta, mi-ai trezit mii de amintiri, asemanatoare cu ale tale. Parca noi, parintii trecem mai greu peste astfel de examene, acum, decat atunci cand eram elevi. M-a si amuzat felul in care descrii experienta ta.
Referitor la recunoasterea valorii unui copil, nici nu te astepta. Te felicit ca ai un astfel de copil. Viitorul suna bine, atat pentru el, cat si pentru tine.
Te pup dulce, dulce pentru ca esti o explozie de veselie binefacatoare.

Clementina, anul trecut ai facut curatenie toata vacanta. Acum sper sa te relaxezi si tu.
Vacanta placuta alaturi de mama ta, sotul tau si printesa ta, Emma.

O vecina, mi-a spus ca mi-a vazut numele in gradina gargaritelor. Si-a imaginat ca eu sunt pentru ca s-a uitat la colectie.
A dat intamplator de forum cand incerca sa faca o comanda de pe site. A incitat-o un titlu, a dat click si asa, spune ea, a descoperit o lume dupa care ar fi invidiosi si politicienii. Noi doua mai discutam politica si de aici comparatia.
De azi dimineata, tot citesc pe forum si cred ca are 100% dreptate. Ma bucur ca ma numar printre prietenele voastre.

Pupici dulci, dulci pentru fiecare, in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Iul 2010, 23:15 
Neconectat

Clementina, bine ai revenit acasa!
Cornelia, si eu ma bucur sa te am ca prietena, asa cum ma bucur de prietenia tuturor Gargaritelor.
Va imbratisez cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iul 2010, 09:34 
Neconectat

Buna dimineata,

„O cafeluta, o biscuita… sa traiti, sa traiti, tovarasul capitan”.

Am inceput dimineata cu o stare de bine si cu un somn ce ma doboara. Ieri, a fost o zi destul de incarcata pentru mine si spre rusinea mea, nu am reusit sa spun macar un simplu multumesc celor ce mi-au fost aproape in clipele de emotie si de bucurie.
Inainte de a incepe lucrul meu cu cifre, iata ce am sa va spun.

Bica, multumesc frumos pentru paharul cu vin si ciocnesc cu tine paharul zambetului cu gura pana la urechi. Te imbratisez bunica minunata ce esti.
Il imbratisez, ca pe baiatul meu, pe nepotelul care a reusit sa-ti aduca bucurii.
In alta ordine idei, ii doresc succes sau sa folosesc „succesuri”? Succes, copil frumos!
Bicutica, sa stii ca am glumit, ma mai reped eu asa ca un catel la gard, dar sunt pasnica, pasnica.
Te sarut pe obraz si pune la posta un borcan cu dulceata de corcoduse.

Karmen, da, sunt emotii mii, dar noi mamele le simtim altfel decat barbatii. Ei se pierd mai usor ca noi. Din punctul meu de vedere, pot spune ca sunt uneori fericita ca am asa o doza de „nesimtire”, dar acesta doza nu face bine tot timpul, dar daca trebe, trebe.
Nu am apucat sa te pup un pic pentru nume si sa-mi fie rusine. Pot spune doar atat: Timpul, net-ul si curentul.
Multumesc frumos ca ai fost aproape de mine. Un pupic mare pe obrazul baiatului tau sensibil.

Raluca, multumesc frumos. Pentru baietelul tau, cucuiele sunt asa un fel de: Ce mai faci mai, colt de masa? Nu te speria ca acest lucru este o caracteristica a baietilor in general. Cu cat sunt mai multe cucuie, cu atat mai multa intelepciune dobandesc.
Este adevarat ca baiatul meu nici afara nu prea alerga, in casa nu mai pun problema.
Este mult prea potolit, comparativ cu mine. Dar ce sa-i faci, nimeni nu este perfect.
Iti daruiesc un ac fermecat sa cosi cat mai multe goblenuri, o bagheta fermecata, sa asezi in balconul tau frumos multe flori, sa incante ochiul tau de pictor.
O imbartisare mare, mare si o floare albastra, ca lipseste nuanta asta din balcon.

Acum, Oana.
Oana, sa stii ca s-a lungit spatarul de la scaun, cand am aflat ca mamica Nico a nascut. La tine a cazut spatarul de tot.
Ai exact ce-si doreste orice mamica, un baiat si o fata.
Mamica implinita ce esti, sunt geloasa pe tine. Sa stii ca n-am scris cu rautate, dar tare mi-am dorit o fata sa fie asa de suflet. In fine, am cazut in butoiul cu melancolie si nu este bine, nu este bine.
Iti doresc sa fii fericita alaturi de perechea ta de ingerasi, sa iti dea bunul Dumnezeu sanatate si ce este mai important pentru orice mama, rabdare.
Pup de patru ori pe fiecare si pentru ca la timpul potrivit nu ti-am adus un buchet de flori, iti ofer un cos plin cu flori albastre.
Te pup, mamica fericita.

Nico, stai sa vezi ca am aflat pana la urma, ca ai un baiat. Multumiri, mamicuta. Da, ai dreptate subiectele de la matematica au fost destul de dificultele, dar pentru cel ce a studiat bine in timpul anului si rezolvat acolo, 20 sau 30 de exercitii sambata si duminica s-a putut.
Nico, iti daruiesc un pic din fericirea mea si sa ai o zi minunata.

Ana, nu pot descrie emotiile si nu stiu cum unii si le pot stapani si altii nu.
Cred ca nu este mare scofala, dar am si eu momente cand nu le pot stapani.
Cred ca s-au slabit fermoarele de la suflet, ca nu inteleg altceva.
Am sa incerc, pe viitor, sa le sigilez (emotiile) intr-o cutie, sa le arunc pe apa, sa scape toata lumea de ele.
Te sarut pe obraz, asaaa... frantuzeste.
O zi frumoasa si un zambet mare, mare, vine asa repede, repede spre tine.

Dani, este adevarat, am un baiat cuminte, dar parca prea matur pentru zilele noastre. Este un pic conservator, dar nu toata lumea este perfecta. Prea pretentios si deci voi duce lupte cu nora. Adica, voi fi de partea ei, nu a lui.
Iti doresc sa fii frumoasa asa cum te stiu eu si, pentru ca ai cusut un goblen de o dimensiune destul de considerabila, iti doresc sa ai spor mult si sa iti dea Dumenzeu putere si rabdare sa mai cosi asemenea frumuseti.
Pup o manuta harnica.

Clementina, bunica minunata, bine ai revenit acasa. Multumesc frumos. Ah, ce fericita esti si de ce nepoata… nu mai vorbesc, sunt muta. Oare pot? De ce nu este un pic mai mare? Prietenii stiu, de ce?
Iti doresc sa sosesti mereu pe taramul gargaritelor cu bucurii cum ne-ai obisnuit.
O imbratisare mare, mare.

Cornelia, pe cuvant daca am vrut sa fac asa ceva. Eu cred ca uneori este foarte bine sa ne amintim de ce este frumos. Esti o sensibila si m-ai facut asa de visatoare acum, de parca am 20 de ani, nu alta.
Emotiile mamelor cresc odata cu pruncii lor. Noi mamele suntem mai puternice. Taticii, mai dau ei asa din colt in colt, dar emotiile se vad de la o posta.
Pot spune ca sotul meu a fost olimpic la categoria emotii, dar a invins si este minunat.
Iti doresc sa ai zile fericite ca ale mele si sa le traiesti din plin.

Gargaritelor, am scris cam mult. Am recuperat timpul pierdut. Nu inchei „mica” mea scrisoare pana ce nu o imbratisez si pe Adnana si pe Ramona.
Va multumesc pentru ceai si cafea. Va multumesc, pentru tot.
Dragelor, sa fiti ca florile dimineata, pline de roua frumusetii.

Multumesc tuturor gargaritelor, fie ca au scris, fie ca nu, atat pot spune: "Sufletele noastre sunt unice".

Si acum,
Multumesc, Monica.
Nu am uitat nici o clipa cuvintele tale si nu le voi uita. Zile senine iti doresc, si ma inclin in fata parintilor tai, si ma inclin in fata intelepciunii tale.
O zi cu impliniri.

Gargarute harnicute am plecat, las la cafenea bucurie, un cos cu flori albastre si o sarutare pentru fiecare.
Cu drag,
Georgeta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iul 2010, 11:32 
Neconectat

Georgeta, cuvintele tale mi s-au lipit la inimioara. Asa spunem si noi de fiecare data cand da cu capul, lasa ca asa invata unde este masa. Peste doua, trei zile a uitat deja, dar nu-i nimic trece si uita repede durerea. Sa stii ca am si floricele albastre in balcon, daca mi-or inflori bulbii. Si eu tot ii astept, poate, poate.
In rest, iti doresc doar multa sanatate, sa te poti bucura de toate si sa ramai vesnic o persoana vesela.

Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Iul 2010, 18:25 
Neconectat

Frumos mai scrii, Georgeta! Ma simt mia bine dupa ce am citit ce ai scris tu.
Pup si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iul 2010, 06:37 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!
Mai avem doua zile si plecam in vacanta. Fetele au emotii si fac planuri tot timpul.
Astazi merg cu ele pentru cumparaturi. Pentru ca merg cu amandoua, trebuie sa fac lista. Asa stiu ca nu am probleme cu ele deoarece le citesc lista si cu: "Nu cumparam altceva" ma descurc.
Pupici.
Acum va invit la cafea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: