Acum este 08 Mai 2026, 02:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 30 Iul 2010, 07:45 
Neconectat

Nume forum:1
Grgarite dragi va doresc o zi fumoasa si un pic racoroasa. Daca tot am fost ieri la plaja, de ce nu si astazi? Asta fiind dorinta fetelor, plecam in curand de acasa.
Pupici si inspiratie la indicii. Sa vedem ce mai nascoceste Ralu astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 07:53 
Neconectat

Eu merg ca cer fetele. Mie nu-mi place soarele, stau imbracata pe malul lacului.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 07:57 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite si sa aveti o zi frumoasa si senina.
Georgeta, distractie placuta la plaja.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 08:10 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute!
Lori, prietena ta nu este singura care traieste in acest mod. Din pacate, aud din ce in ce mai multe intamplari de acest gen. Consider si eu ca singurul lucru pe care il poti face este sa ii stai aproape si sa o sfatuiesti, dupa care ea va face asa cum crede.
Georgeta, nici eu nu ador soarele, prefer la munte, la racoare si aer curat. Anul acesta, recunosc, inca nu am vazut marea, chiar daca este la 25 de km de mine. Poate in luna august tragem o fuga pentru o plimbare.

Va doresc o zi superba, cu mult spor la cusut si la indicii.
Eu incep, ca in fiecare vineri, curatenia generala.

Va invit pe o terasa linistita, ca sa va priasca munca:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 12:06 
Neconectat

Lori, si eu aud de astfel de relatii. Problema in aceste cazuri mi se pare ca este totusi mai profunda. O expicatie din punct de vedere al psihologiei genurilor ar fi: multe femei trec peste diverse lucruri care nu le miros bine la barbatul de langa ele, dar ignora semnele doar pentru ca au nevoie de cineva langa ele, iar cand este vorba de o relatie de lunga durata este cu atat mai greu sa te desparti.
Faptul ca s-au casatorit, a lovit probabil vreo frustrare nestiuta (nici de el) de-a sotului, iar acum el are acest comportament poate chiar inconstient. Pe de alta parte, un copil se planifica, se discuta si se face cu acordul ambilor soti. Daca el a fost de acord si acum se comporta asa, normal ca este vina lui.
Cele mai multe probleme intr-un cuplu apar din lipsa de comunicare sau comunicare defectuoasa. Poate copilul a aparut fara o discutie prealabila, iar el se simte incoltit si are acest comportament defensiv/ofensiv la adresa ei. Multi barbati au probleme in acceptarea unui copil pentru ca simt ca i-ar priva de libertate si i-ar forta sa se maturizeze, lucruri care s-au mai intamplat o data de curand (in cazul lui), prin acceptarea casatoriei.
Problema cu banii separat, iar am auzit-o si eu pe la vreo doua cupluri din jurul meu. Nu mi se pare normal. Daca fiecare isi tine banii, acela nu mai este cuplu. Sunt colegi de apartament, fiecare cu banii lui. Cheltuielile casei cum se impart? Stau si separa si cartofii din ciorba, care-s ai lui si care-s ai ei? La intretinere, tin cont cata apa consuma fiecare? Este ridicol. Cuplurilor care-si tin banii separat, nu le merge bine. Asta vad la cei din jurul meu. Am niste cunostinte care-s divortati de doi ani. In cazul acesta ea castiga mai mult si nu accepta sa puna banii la comun. Acesta nu este semn bun.
Tu ca prietena, nu ai decat sa o consolezi. Pasul (ei) este deja facut. Poti sa o sfatuiesti sa aiba o discutie serioasa cu sotul si sa-l intrebe de ce se comporta asa. Asta in caz ca se poate si el nu este reticent la discutii. Numai din faptul ca vrea sa tina banii separat mi se pare un om putin tolerant si cu care nu poti discuta.
Iti urez succes, si mai ales ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 18:22 
Neconectat

Lori, am vrut sa-ti raspund la mesaj, dar sunt in asentimentul Oliviei cu privire la acel cuplu. Banii separat? Asa ceva nu exista intr-un cuplu, cu atat mai putin intr-un mariaj. De preferinta, sa-i organizeze femeia pentru ca ea stie micile detalii ale gospodariei, detalii de care un barbat nu are nici idee.

Cat despre un copil, fie el programat sau nu, este o binecuvantare si trebuie primit ca atare. Am mai spus-o eu: barbatii care nu se bucura de un copil, mi se par lipsiti de suflet si, in primul rand, nu-si iubesc sotia. Eu n-am avut nici un copil programat din cei doi pe care-i am si, cu toate acestea, sotul meu a fost fericit din tot sufletul. La inceput, parca si mai mult decat mine. Nu mai mentionez si faptul ca ne-a mers mult mai bine in toate aspectele de cand am ramas insarcinata, chiar si economic vorbind.
Va mai spun ceva? Daca as fi programat sarcina, poate inca n-as fi avut nici un copil pana acum, as fi avut poate o viata mai lejera, dar si mai goala si singuratica. Dar asta este problema, - sa ai perechea potrivita si se poate face orice.

Lori, eu daca as mai fi in Galati m-as duce la bazin sau la Garboavele. Sunt multe locuri unde poti sa te duci, mai ales ca bebelusilor le plac mult iesirile la aer liber.

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana plin cu bucurii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 20:18 
Neconectat

Noapte buna, gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 20:20 
Neconectat

Noapte buna si vise placute, Olivia!

Nu mi-ai spus daca ai vazut ce ti-am scris aici.
Te pup

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 21:02 
Neconectat

Scuze, da, normal. Verific tot timpul mesajele noi. Mi-a placut ce ai scris. Eu, cateodata, cad prada depresiei destul de rau. Stirile ma intristeaza, iar situatia din Romania este foarte proasta. Nu ai deloc siguranta viitorului si nu este vorba doar de criza ci de deprecierea tuturor domeniilor societatii romanesti.

Am citit si ce ai scris despre problema ridicata de Lori, referitoare la prietena ei. Ne-am potrivit la opinii aici. Din fericire, ne-am gasit amandoua perechea potrivita. Este foarte greu sa gasesti omul potrivit, mai ales in zilele noastre. Lumea este interesata ori de bani, ori este prea prinsa de cariera, ori cine stie ce alte motive care fac rau relatiilor in aceste vremuri.
Este un mare noroc sa gasesti pe cineva cu care te potrivesti, cu care poti discuta si poti face lucruri impreuna, poti cladi o viata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Iul 2010, 21:11 
Neconectat

A tine banii separat intr-o familie mi se pare cea mai mare greseala ce se poate face intr-o familie. Eu am avut o prietena care trecea exact prin aceasta situatie cu sotul, dar culmea si cu socrul. La ei in casa banii stateau la barbati, ei plateau la piata, ei faceau cumparaturile. Eu una nu pot sa concep acest lucru. Oare cum procedeaza cand trebuiesc platite facturile de utilitati? Impart totul pe din doua? Pentru copil cum vor proceda? Impart cheltuilelile? Asa ceva nu este de admis, dar se pare ca din ce in ce mai multe femei trec prin aceasta situatie si, fara sa fiu rea sau insensibila, cred ca este si greseala lor ca accepta aceasta situatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: