|
Acum este 27 Iun 2026, 16:14
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 01 Aug 2010, 08:41 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Multumesc frumos, fetelor! Multumesc frumos, Sonia pentru sticla de sampanie.
Goblenul urmator este Sfanta bijuterie, insa am zis ca nu mai fac un serial cu el, pentru ca este micut si, probabil, ca va merge repede. Si in plus de asta, mai este prezentat in seriale de mai multe fete. Nu vreau sa plictisesc. Cand o sa il termin, o sa postez fotografia la subiectul uneia dintre fetele care l-au cusut deja, iar mai apoi, inramat o sa il aduc la colectie
Iar, pentru ca acest goblen este mic, o sa fac o noua comanda, de data aceasta o sa aleg unul din modelele cu animale. La acela o sa prezint un serial.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tirca Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 01 Aug 2010, 12:37 |
|
|
|
Lena, te felicit si eu. A iesit minunat, nici nu am cuvinte sa iti spun cat de mult imi place ceea ce ai lucrat tu. Iti doresc mult spor si la Sfanta bijuterie si cred ca ar trebui sa il lucrezi in serial chiar daca este lucrat si de altcineva fiindca fiecare dintre noi lucram diferit. Te pup.
_________________ Cel care are prieteni nu este niciodata singur.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 01 Aug 2010, 14:58 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Felicitari, Lena pentru finalizarea acestui minunat goblen. Il am si eu in ladita si acum ca l-am vazut cusut de tine ma mananca degetele sa-l cos si eu. Spor la acusor in continuare! Pupici.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 01 Aug 2010, 15:07 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Te-am urmarit cu mare drag cat ai cusut acest goblen, desi cand am intrat pe forum era lucrat pana la talia zanei. Stiu ca Magia cascadei va fi unul din proiectele mele pentru viitor. Te-am admirat in tot acest timp si consider ca ai fost o mare curajoasa. Felicitari pentru finalizare. Pupici.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
COSTICA GABRIELA
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 01 Aug 2010, 18:25 |
|
Membru din: 01 Feb 2008, 22:10 Mesaje: 199 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari, Lena!
A iesit o minune. Dupa ce am urmarit serialul pas cu pas si am mai vazut si finalul au inceput sa ma manance buricele degetelor. Ard de nerabdare sa il incep si eu.
Mii de pupici zboara acum spre tine.
Mult spor si la Sfanta bijuterie. Abia astept sa vad primul episod.
Pup.
_________________ Gabriela - Gargarita-Pastel-de-Toamna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 01 Aug 2010, 20:58 |
|
|
|
Ti-a iesit superb. Felicitari!
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 02 Aug 2010, 13:09 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9136 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Lena, a iesit minunat1 Felicitari! Cat despre Sfanta bijuterie, poti face un serial. Il vom urmari cu placere. O calda imbratisare.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 02 Aug 2010, 14:05 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari! Ai reusit un numar de magie cu acul, rezultatul te lasa fara cuvinte. Spor la cusut in continuare.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 02 Aug 2010, 15:23 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ai cu ce sa te mandresti! Este o splendoare de goblen.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Magia cascadei - goblen lucrat de Lena Scris: 02 Aug 2010, 16:33 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Multumesc frumos, fetelor! Sunteti niste dragute. Sa aveti si voi mult spor la tot ce lucrati. Va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|