Acum este 08 Mai 2026, 02:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 31 Iul 2010, 21:37 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc din suflet, Ralu.
Mihaela, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa. Sper sa ai parte de odihna binemeritata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 18:30 
Neconectat

Astazi nu a baut nimeni cafea. Probabil caldura este de vina. Vin eu sa va racoresc cu un tiramisu. Este prajitura preferata a baietilor mei si astazi iata ce a iesit:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 18:32 
Neconectat

Elenuta, pot spune ca ti-a iesit minunat tiramisu-ul. Arata perfect. Eu deja am gustat si este foarte bun.
Multumesc.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 18:37 
Neconectat

Elenuta, un deliciu. Multumesc mult. Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 20:12 
Neconectat

Lori, eu si Marian avem o relatie de mai mult ani, locuim impreuna si banii din jobul principal (ce mai ramane, ca eu am rate) ii punem intr-un card comun care se afla la cel ce achita facturile, intr-o anume zi sau face cumparaturile saptamanale. In buzunarele noastre, raman banii de la al doilea job, dupa ce depunem o suma fixa, fiecare, pentru viitorul nostru apartament intr-un cont comun. Cu restul, eu imi fac mofturile legate de garderoba mea, iar Marian isi plateste hobbiurile (muzica, ski, masina etc.) Cadourile, cotizatia la nunti, botezuri etc. ii adunam din extra castiguri la comun, din timp. La extra castiguri, eu stau mai bine, dar, in momentul de fata, Marian are salariul din joburi mai mare.
Mamica mea a avut aceeasi lejeritate financiara (in timpul liber picta si obtinea un venit in plus cu care isi facea mici placeri), dar salariul ei si parte din salariul tatei se cheltuia pe regia casei, masinii, mancare si educatia mea. Tata avea intotdeauna bani pe care si-i retinea din salariu. Pe mama nu a interesat-o niciodata ce salariu avea tata si m-a invatat ca trebuie sa-mi respect barbatul, acordandu-i creditul acesta. Drept este ca tata ii facea mai mereu surprize mamei, in sensul ca aducea acasa, ba un set de lenjerie lux (cum nu vedeai decat in filme inainte de '90), ba un bibelou special, ba o bijuterie deosebita de colectie.
Concluzionand, cred ca fiecare din cei doi, au nevoie de un venit separat, dar cheltuielile casei raman la comun.
Referitor la cealalta problema, cea a copilului venit pe neasteptate, este tare dureroasa o astfel de reactie a sotului.
Din pacate, barbatii nu seamana cu noi. Au alte preocupari, alte prioriati si pentru multi un copil este o ingradire a libertatii.
Cu tact, dragalasenie si multa senzualitate (din care barbatul trebuie sa inteleaga ca este adulat), o femeie poate provoca o discutie blanda cu partenerul pentru a afla ce se intampla, ce este in mintea lui si de ce reactioneaza astfel. Atentie sporita la lacrimi! Multi barbati sunt iritati, ca sa nu zic, debusolati, de lacrimile nevestei. Pentru unii este chiar un motiv de instrainare si dezertare.
Am observat la o colega de-a mea ca, dupa casatorie, si-a modificat comportamentul fata de sot. Acesta a devenit proprietatea ei, in sensul ca trebuia sa-i raporteze fiecare miscare (de ce a intarziat 10 minute de la servici, de ce nu a platit rata luni si a platit-o marti, de ce nu poarta camasa facuta cadou de ea, de ce nu mananca orez cu lapte facut de ea (desi el ii spusese ca este alergic la lactoza), de unde a mai avut el 10 lei in buzunar, daca ei i-a spus ca a dat tot salariul in casa, de ce nu se duce cu ala micu' in parc acum cand spune ea etc. Rezultatul? El sta mai mult cu fostii lui prieteni cu care ea i-a interzis sa continue prietenia (prietenii lor sunt doar prietenii ei, de dinainte de casatorie) si, mai nou, s-a atasat de o duduie cu care isi petrece ceva timp, in clandestinitate.
Un exemplu, la antipozi: Marian ma roaga sa ne facem timp pentru a oficializa relatia noastra, sa dam drumul unui copil si sa renunt la un job pentru un timp. Eu sunt cea care nu se simte pregatita. Nu-mi doresc sa renunt la cariera mea (unde lipsa mea, poate insemna, numai dupa un an de absenta, o retrogradare), nu avem inca un apartament al nostru (stam intr-o garsoniera la care mai sunt de platit rate) si nici nu am strans inca banii necesari pentru un apartament si nu simt ca a venit momentul sa ma dau jos din carusel ca sa incep o altfel de viata. Parintii mei insista sa le aduc un nepotel, dar parintii lui Marian sunt foarte rezervati la acest capitol.
Si, da, apropos de reclamat sotul la soacra: este cea mai mare greseala, cum zice si Danuta. Desi mama lui Marian ma iubeste (simt dupa felul cum se comporta) nu cred ca ar accepta sa-i critic baiatul pe care il divinizeaza.
Precum vezi, viata poate fi privita din mai multe unghiuri si este deosebit de complexa.

Gabriela, iti doresc sa fii cea mai frumoasa mireasa din lume peste trei saptamani. Emotiile trimite-le la mine.

Nico, un cald La multi ani! si de la mine pentru mamica ta. Imi amintesc anul trecut cum dadeai zor la Ikebana cu liliac ca sa fie gata de ziua mamicii tale. Pupici dulci lui Alexandru.

Mihaela, nu ne spui o noutate. Eu plec in fiecare luna in Austria cate o saptamana si cand intru in Romania, simt ca mor pentru ca stiu ca urmeaza un drum anevoios si periculos.

Olivia iti spun si eu noapte buna si iti multumesc pentru fiecare seara cand imi trimiti urarea cea mai draga mie (sunt mereu restanta la somn).

Elenuta, arata grozav tiramisul tau. Multumesc.

Va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana buna si frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 20:36 
Neconectat

Noapte buna, gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 21:30 
Neconectat

Alice Popa scrie:
Nico, un cald La multi ani! si de la mine pentru mamica ta. Imi amintesc anul trecut cum dadeai zor la Ikebana cu liliac ca sa fie gata de ziua mamicii tale. Pupici dulci lui Alexandru.
Multumesc, Alice. Si Alexandru iti trimite un pupic dulce. Deja doarme si o lasa pe mamica lui sa zboare putin prin gradina.
Olivia, iti multumesc pentru modul placut in care ne spui in fiecare seara Noapte buna!. Sper sa pastrezi cat mai mult aceasta traditie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 04:18 
Neconectat

Alice, am citit cu placere randurile tale si imi pare bine ca tu afronti viata cu o actitudine cat se poate de pozitiva. Cred ca ar trebui sa lasi temerile la o parte in ceea ce priveste o posibila sarcina, mai ales ca un copil, fara sa ne dam seama, ne poate oferi o stabilitate si mai mare a cuplului, cat si un scop in sine in viata de a prospera si mai mult. Asa cum am mai mentionat, acest lucru s-a intamplat in cazul meu. Nu stiu daca locuiesti in Romania, pentru ca in tara noastra se ofera acum niste conditii ideale pentru a avea un copil, exemplu: concediu de doi ani de zile platit.

Elenuta, arata fenomenal prajitura ta si este una din preferatele mele.

Va doresc tuturor momente placute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 08:00 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!
Cat de mult mi-a lipsit zumzetul vostru si zborul lin prin gradina noastra! De aceea, astazi, sunteti invitatele mele la o cafea, sa ma pot bucura de compania voastra si sa aud noutatile care la prima vedere nu sunt deloc putine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Aug 2010, 08:03 
Neconectat

Anca, ma bucur sa te vad din nou zumzaind prin gradina.
Iti multumesc de invitatie la cafea si o accept cu placere.
Va ofer o ciocolatica la cafeluta:

O saptamana frumoasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: