Diferenta: model imprimat si imprimare by Admin TTT (3903 mesaje), la 26-11-2007 La Rogoblen se fac imprimari dupa fotografii si acest serviciu este distinct de modelul de goblen, datorita faptului ca singurul nostru merit este ca preluam imaginea de la beneficiar, o aducem la un nivel optim cu ajutorul softurilor grafice, dupa care o imprimam pe panza.
Imprimarea costa intre 15-25 lei (marime maxima A3);
Modelul de goblen imprimat incumba implicarea intregii echipe de la creatie pana la sectorul de productie, iar activitatea se intinde, adesea, pe o perioada ce poate depasi pragul de 30-40 zile lucratoare. Un model de goblen imprimat se realizeaza asemenea unui model cu diagrama, conform organigramei produsului si normelor ISO, carora le suntem tributari inca din 2005, moment in care a inceput auditarea Rogoblen de catre firma germana TUV.
Costul unui astfel de produs personalizat poate ajunge pana la cateva sute de euro.
Am facut aceasta departajare intre cele doua produse pentru ca este necesar sa se inteleaga ca o imagine imprimata la firma noastra nu este totuna cu un model de goblen imprimat si, ades amestecarea celor doua notiuni poate duce la confuzie, in defavoarea noastra.
Replica: Ha! ha! by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 27-11-2007 Barbatul... tot barbat!
Trebuie avut grija! Sunt misogina?

Replica: Stiati ca... by Admin TTT (3903 mesaje), la 28-11-2007 iconul din dreapta (hartie si creion) ce apare in dreptul topicului pe care l-ati scris, daca il activitati (dati click pe el), puteti corecta ceea ce ati scris acolo?
Cand am timp, intru si mai perii unele postari, acolo unde lipsesc litere din cuvant, nu exista pauze etc. Numai ca nu am timp sa fac acest lucru la toate topicurile.
Replica: Am descoperit-o de mult! by Serban Birtalan (345 mesaje), la 28-11-2007 Despre facilitate vorbeam!
Foto cea mai de sus acum am descoperit-o si... merita ce face batranul...
Da, Cornelia esti
androgina!