|
Acum este 02 Mai 2026, 07:58
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 17:44 |
|
|
|
Ce culori frumoase ai asternut pe pinza! Mult spor in continuare!
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 18:09 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Elenuta, este pur si simplu superb. Sunt indragostita de acest model si nu ma satur sa-l privesc ori de cate ori o gargarita il prezinta in serial. Spor la acusor!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 18:10 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Elenuta, inteleg cum este sa lucrezi doar seara, la lumina artificiala, dupa o zi petrecuta in fata cifrelor si a calculatorului. Dar pasiunea noastra pentru goblen ne face sa ne mobilizam si sa mai conturam cu o ata, doua, modelul in lucru. Fantezia ta are niste culori minunate si sunt sigura ca o sa ne prezinti cat de curand episodul final. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 18:41 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Elenuta, nu ti-am mai vazut de mult Fantezia, iar acum m-a dat gata cand am vazut intreg topicul ei. Stai linistita ca nu bati deloc pasul pe loc. Asa ni se pare la modele mari cum este al tau. Gheisa cu umbrela ei este minunata, iar florile m-au fermecat. Imi place enorm culoarea lor si cum ni le-ai prezentat in acel episod. Mult spor iti doresc si ochi sanatosi.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 18:43 |
|
|
|
Elenuta, este minunat. Nu mai pot sa-mi desprind privirea. Mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 21:37 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Elenuta, este absolut minunat. Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie cat este de frumos. Ai cusut mult, acusi il termini. As vrea sa-l poat coase si eu intr-o zi. Spune-mi, te rog, il cosi cu ata in 3 sau in 2? Multumesc. Mult spor in continuare.
_________________ Gargarita-de-Nottingham
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 22:11 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9076 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Nu ma satur privindu-l, atat este de frumos. Iti doresc mult spor in continuare.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 22 Noi 2010, 23:13 |
|
|
|
Inca ma sperie marimea lui, dar este extraordinar de frumos. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 23 Noi 2010, 01:17 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Si mie mi se pare enorm, dar cred ca este usor. Inca un salt si este la colectie. Mult spor.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu umbrela - goblen lucrat de Elenuta Scris: 23 Noi 2010, 08:31 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Mireille, Alina, Tina, Alia, Abriela, Eli, Paraschiva, Miha, Lenuta, Nico, Mihaela, va multumesc din suflet. Sunt coplesita de atatea cuvinte frumoase de incurajare. Miha, eu lucrez numai cu ata in doua. Va imbratisez cu drag pe fiecare.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|