Acum este 11 Aug 2026, 06:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 24 Noi 2010, 09:26 
Neconectat

Nume forum:1
Onuta, din ceea ce ai scris, eu sunt de acord cu faptul ca trebuie sa existe un serial in paralel al modelului cu care se intra in concurs.
Despre punctare, nu cred ca ar fi prea corecta. Exact cum ai spus, nu toate avem acces intotdeauna la internet sau, si mai probabil, la un aparat foto cu care sa faca fotografii de fiecare data cand termina o culoare sau 10 centimetri. Iti mai dau un exemplu: daca eu particip la concurs, cer punctarea la sfarsit tocmai pentru a fi usor pentru mine, dar si moderatoarei. Lucrez pe diagrame si nu pe culori, cate episoade trebuie sa postez? Sincer, pentru mine ar fi un chin, pentru ca pana la urma punctarea la sfarsit nu ar servi la nimic, pentru ca trebuie sa numar oricum.
Parerea mea este ca regulamentul din acest moment de la concursul lunar este bun asa. In topicul pe care il deschide fiecare pentru un model, gargarita va posta cate episoade vrea si poate.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 09:33 
Neconectat

Onuta cred ca nu este nevoie sa se impuna si lucrul in serial cu ceea ce participi in concurs. Conform regulamentului existent, dupa cate imi aduc eu aminte, poti posta cate episoade vrei saptamanal, minim unul. Deci se cheamaa fi tot un serial. Iar in ceea ce priveste punctajul eu sunt de principiul lejeritatii, nu al incorsetarii. Consider ca actualul regulament este perfectibil, desigur, dar nu in sensul de a impune si mai multe reguli stricte. Nu de alta, dar ne vom pierde in atatea postari, si intr-o parte si in alta, iar ca si modalitate de punctare cred ca este bine asa cum este acum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 11:17 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Despre punctare, nu cred ca ar fi prea corecta. Exact cum ai spus, nu toate avem acces intotdeauna la internet sau, si mai probabil, la un aparat foto cu care sa faca poza de fiecare data cand termina o culoare sau 10 centimetri. Iti mai dau un exemplu: daca eu particip la concurs, cer punctarea la sfarsit tocmai pentru a fi usor mie, dar si moderatoarei, lucrez pe diagrame si nu pe culori, cate episoade trebuie sa postez? Sincer, pentru mine ar fi un chin, pentru ca pana la urma punctarea la sfarsit nu ar servi la nimic, pentru ca trebuie sa numar oricum.
Ralu, multumesc de opinie.
Tocmai de aceea am si scris ca nu este nevoie sa postezi la fiecare 10 centimetri lucrati, poti posta cate episoade vrei, pot fi lucrati si 5 centimetri la un episod, 20 sau 30 de centimetri, nu asta este important. Ceea ce trebuie sa aiba in evidenta o gargarita participanta este orientarea si cat mai mult interes pentru a arata gargaritelor cum/ce lucreaza. Poate ca nu vom avea acces la internet tot timpul, dar putem fotografia inainte, urmand apoi sa postam cand putem. Daca nu avem aparat foto, ceea ce s-a mai intamplat, multe gargarite pot apela la alte mijloace, telefon sau camera web. Daca nici asta nu exista, ar putea exista un subpunct in care o gargarita daca a terminat o culoare si nu poate realiza fotografia, sa anunte, astfel nu va fi penalizata.
In cazul in care doresti punctarea la final, se poate realiza la final punctajul in concordanta cu episoadele postate. Acum citind ce ai scris, si mie mi se pare ca este mult prea mult. Dar putem gasi o solutie. De exemplu, daca ai 120 centimetri lucrati sa exista in serial cel putin 3 episoade (ma gandesc ca asa va fi mult mai usor, 40 de centimetri pentru fiecare episod; dar bineinteles, poti posta si un episod de 10 centimetri, unul de 90 si altul de 20 de centimetri, important este sa ai cel putin 3 episoade pentru 120 de puncte, respectiv centimetri). Solutii sunt, vointa sa avem.
Lorelai Mirela Dobrescu scrie:
Onuta cred ca nu este nevoie sa se impuna si lucrul in serial cu ceea ce participi in concurs.Conform regulamentului existent, dupa cate imi aduc eu aminte, poti posta cate episoade vrei saptamanal, minim unul.Deci se cheama fi tot un serial. Iar in ceea ce priveste punctajul eu sunt de principiul lejeritatii nu al incorsetarii. Consider ca actualul regulament este perfectibil, desigur, dar nu in sensul de a impune si mai multe reguli stricte. Nu de alta dar ne vom pierde in atatea postari, si intr-o parte si in alta , iar ca si modalitate de punctare cred ca este bine asa cum este acum.
Mireille, nu am spus ca in pagina de concurs nu se pot posta mai multe episoade in aceeasi saptamana, dar cate gargarite ai vazut tu de exemplu, in aceasta luna (la concursul lunar de goblen), sa posteze mai mult de un episod pe saptamana la modelul sau?
Si tot printr-un exemplu iti spun: eu ma inscriu in concurs cu Iconita, model nou. In cursul saptamanii nu postez nimic in pagina de concurs, pentru ca nu mi s-a impus nimic, respect doar regula sa postez cel putin o data pe saptamana.
La finalul saptamanii termin goblenul si bineinteles, postez finalul (respectiv episodul saptamanal care este obligatoriu); este destul de lejer pentru mine asa, dar cat de mult am tinut la dorinta voastra de a vedea cat mai mult ce am lucrat eu? Si apoi, va pot intreba daca v-a placut serialul meu?! Oare cum veti raspunde? Personal, consider ca este lipsa de dorinta si interes din partea mea. Concluzia fiind ca de fapt eu nu vreau sa va arat placerea mea pentru goblen si dorinta de a va arata voua ce lucrez, este doar interesul meu pentru concurs.
Consider ca un serial curpinde un inceput, cel putin un episod si finalul; nu doar inceputul si finalul.
Nu spun ca nu imi place cum arata regulamentul acum, dar mi-ar placea sa schimbam ceva. Sa fie altceva nou, altfel ne vom pierde in rutina. Daca voua va place asa cum este si doriti sa continuam asa, nu-i nici o problema. Nu am impus nimic, doar am dat o idee, o sugestie.

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, este doar o parere. Mi-ar placea sa vad ca gargaritele arata mai mult interes pentru noi, celelalte gargarite. Doar atat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 11:56 
Neconectat

Sa stiti ca si eu si mami ne uitam la seriale, nu la concurs, cand vrem sa vedem un goblen cap-coada (de la cartelele cu ata pana la ultimul punct).
De aceea eu as sustine ideea Onutei ca fiecare participanta sa isi deschida si un serial.
Nu va suparati pe mine pentru parere, dar asa a fost la inceput. Intai deschideai un serial si apoi participai la concursuri.
Obiectivul este sa impartasesti cu altii experienta ta pentru ca este un forum pentru goblen, nu pentru concursuri.

Va pup, ca de obicei, pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 12:08 
Neconectat

Cand pot deschide topicul cu concursul lunii decembrie?
Il pot deschide acum?
Onuta, eu cred ca deocamdata ma voi descurca am citit tot despre concursuri si ma simt pregatita. Daca voi avea nevoie, iti pot cere parerea?
Am o nelamurire cate premii se acorda doar premiul 1 si 2?
Pentru ca am vazut ca au fost si 3.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 12:22 
Neconectat

Andreea, nu vreau sa te superi pe mine, dar ar fi mai bine, sa mai citesti putin topicele concursurilor precedente.

Popa Andreea scrie:
Il pot deschide acum?
Pupici.
Dupa parerea mea, stiu ca topicul se deschide in prima zi a lunii, in care se desfasoara concursul si nu acum, cand inca mai sunt atatea zile pana la finalul concursului actual.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 12:35 
Neconectat

Nu ma supar.
Mai am timp sa mai citesc.
Mi-a placut foarte mult cum au moderat gargaritele pana acum si vreau sa incerc si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 13:11 
Neconectat

Popa Andreea scrie:
Il pot deschide acum?
Onuta, eu cred ca deocamdata ma voi descurca am citit tot despre concursuri si ma simt pregatita. Daca voi avea nevoie iti pot cere parerea?
Andreea, atat cat timpul imi va permite, iti voi raspunde cu placere.
Topicul pentru un nou concurs, asa cum ti-a scris si Deea, se deschide in prima zi a lunii. Inainte de a posta regulamentul in topicul principal, ar fi bine sa il postezi aici, sa il vada si celelalte gargarite si sa astepti parerea lor, daca este OK regulamentul, daca mai trebuie adaugat ceva sau daca s-a exagerat cu ceva. Trebuie sa incerci sa impaci pe toata lumea, astfel, cand creezi regulamentul fii atenta la ce reguli scrii. In cazul in care nu exista o solutie de iesire la liman, personal consider ca este bine sa fie aplicat principiul majoritatea bate minoritatea.
Popa Andreea scrie:
Am o nelamurire cate premii se acorda doar premiul 1 si 2?
Pentru ca am vazut ca au fost si 3.
Cred ca trebuie sa mai rasfoiesti topicurile referitoare la concurs.
Admin a decis sa se acorde 2 premii pentru concursul cu goblen (respectiv premiul I si premiul II). Al 3-lea premiu se acorda doar in cazul in care mai exista un alt gen de concurs (cu fotografii, de indicii, etc.).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 13:15 
Neconectat

Cristina Sandu scrie:
De aceea eu as sustine ideea Onutei ca fiecare participanta sa isi deschida si un serial.
Zuza, iti multumesc de sustinere.

Te pupa,

Onuta si Cri, aveti dreptate.
Ca regula (pentru moderatoare), va rog sa instituiti obligativitatea realizarii unui serial cu modelul cu care fiecare participa la concurs.
Asa nu vor mai aparea suspiciuni, asa cum s-a intamplat nu cu mult timp in urma.
Este penibil si pentru moderator si deosebit de jenant si pentru celalalte participante la concurs ce se vad nevoite sa aduca observatii in acest sens.
Nu este o munca in plus, intrucat linkul de la o imagine se poate posta imediat si in celalalt topic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 13:48 
Neconectat

In seara asta voi posta regulamentul.
Iti multumesc Onuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: