Acum este 05 Iun 2026, 18:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Amanunt de toamna - concurs de fotografii noiembrie 2010
MesajScris: 24 Noi 2010, 10:10 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Potrivit regulamentului, la concurs puteti participa numai cu fotografiile personale (nu luate de pe net, nu puse la dispoztie de altcineva fara sa le cunoasteti sursa).

In urma unei simple treceri in revista a imaginilor trimise de voi, am observat la una dintre participante ca a trimis imagini ce s-ar parea ca sunt preluate de pe net.

O rog pe respectiva sa trimita un mail catre adresa noastra de concurs si sa ceara retragerea imaginilor respective, in cazul in care acestea sunt luate de pe net sau sunt puse la dispozitie de altcineva fara sa le cunoasca sursa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Amanunt de toamna - concurs de fotografii noiembrie 2010
MesajScris: 24 Noi 2010, 11:29 
Neconectat

Nico as putea sa te rog sa imi zici daca ai primit mailul meu?
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 14:08 
Neconectat

Dani, Ralu, va multumesc pentru sfaturi. Chiar imi sunt utile. Deja am numerotat fotografiile, dar inca primesc mail-uri asa ca trebuie sa o cam iau de la capat.
Adelina, in momentul in care primesc fotografiile trimit mail de confirmare. Incerc sa dau cat mai putin detalii despre mail-urile primite pe adresa concursului, tocmai pentru a pastra, pentru moment, anonimatul participantelor. Consider ca asa este cel mai bine pentru buna desfasurare a concursului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 14:10 
Neconectat

Imi cer scuze daca am scris ce nu trebuia, Nico.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 14:14 
Neconectat

Nu ai de ce sa iti cer scuze, Adelina.
Te pup si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 18:55 
Neconectat

Monica, stiu ca nu vei da nume, dar cred ca ar trebui sa stim daca este vorba despre fotografii de luna trecuta, sau din lunile anterioare.
O calda imbratisare,

Lenuta, raspunsul l-a dat Marie, mai jos.
O calda imbratisare pentru tine, de aici, de acasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Noi 2010, 19:07 
Neconectat

Permite-mi sa raspund in numele Monicai. Eu mi-am retras pozele din concursul "Amanunt de toamna" pentru ca am modificat originalul, incadrandu-le in photoshop. Bineinteles ca atunci cand le-am trimis nu m-am gandit ca odata modificate, originalitatea lor nu mai imi apartine in totalitate.
Departe de mine gandul de a trisa; imi cer scuze atat in fata Monicai cat si in fata voastra.
Nu imi ramane decat sa sper ca le veti accepta.
Pup.

Este bine cum ai procedat, Marie si un exemplu pentru concursurile foto ce vor urma. Fotografiile nu trebuie prelucrate.
Moderatorilor le sugerez sa mentioneze acest deziderat in regulamentele viitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Noi 2010, 09:27 
Neconectat

Marie, a gresi este omeneste. Avand in vedere ca nu s-a specificat acest lucru in regulament, faptul ca nu pot fi modificate propriile fotografii, cred ca esti disculpata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Noi 2010, 09:40 
Neconectat

Nico, mult succes in moderarea concursului si multa sanatate, puiului tau!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Noi 2010, 09:41 
Neconectat

Mie mi-ar fi placut sa vad fotografiile, Marie.
Monica, n-ar putea fi o sectiune si cu fotografii prelucrate, atentie, prelucrate nu preluate. S-ar putea sa vedem lucruri interesante.

Letitia, dar cine va opreste? Exista atatea topice unde sunt fotografii personale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: