Acum este 12 Aug 2026, 16:02

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 04 Ian 2011, 10:05 
Neconectat

Nume forum:1
Rodica, am incercat aseara, sa aplanez (si dupa cum am vazut nu am reusit) raptusul de furie, impotriva gargaritelor. Dar nu ai vrut sa vezi si din alt punct de vedere, ci continui sa arunci cu pietre. De data aceasta in mod evident m-ai si ne-ai aratat cu degetul. Si sti ce, intotdeauna am incercat sa dau, nu una, ci mai multe posibilitati cui greseste, iar la tine nu este prima data cand ai astfel de iesiri. Si asta pentru ca esti, Rodica acceptam aceste lucruri pentru ca te consideam una din categorie grea iar idile tale si tot ceea ce faceai aveau valoare, insa de fiecare data cand iti era spus acest lucru nu ai crezut. S-a dovedit si acum si uite la ce s-a ajuns.
Si culmea e, ca toate au inceput de la concursuri, pentru ca nu aveam acelasi punct de vedere cu tine. Si nu e normal sa nu avem acelasi punct de vedere? Dar asta nu inseamna ca trebuie ca acest loc, pe care l-am considerat, casa, familia, oaza de liniste sa devina camp de batalie, ca nu putem sa impunem propriile pareri si ideei asa cum vrem noi.
Atunci nu vine spontan intrebarea, nu e mai bine sa se suspende pe o perioada de timp aceste concursuri vazand ca toate discutiile au plecat de aici?
Iar pentru cuvintele tale atat de grele, care au vizat pe fiecare gargarita in parte si in acelasi timp lipsa de respect pentru cine ne ofera acest spatiu, ce ar trebui sa facem? Sa cerem sa fi suspendata pentru toate injuriile aduse? Si tu sti prea bine ca au fost gargarite care pentru mai putin au trebuit sa traga consecintele.
Nu, Rodica, nu e o propunere ca sa iesi din decor, dar cred totusi ca e necesar sa-ti moderezi termenii si sa nu continui sa provoci scandal, acolo unde nu trebuie.

Imi pare rau ca prin astefel de discutii, am pierdut-o pe Cristina ca bun moderator, acum e riscul sa pierdem si pe Onuta ca moderatoare (sper sa nu va fi asa). Si uite asa, una cate una pleaca din gradina noastra sau evita sa se mai semneze. Si ne intrebm, de ce?

Uite, ce inceput de an frumos avem!

Imi pare rau ca interventia mea va genera alte discutii. Imi asum responsabilitatea si las la decizia ta, Monica, ce va urma in continuare, dar fiecare avem limitele noastre si cand nu se mai poate nu se mai poate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 10:07 
Neconectat

Imi cer scuze, Oana. Ai perfecta dreptate. Dar...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 10:34 
Neconectat

Pupici, Anca. Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Eu doar asta imi doresc: sa am timp si de goblenat. Nu este cazul, din pacate. Am agatat acul in cui de prin decembrie si daca mai apuc sa mai bag o ata in urmatoarele zile/saptamani, va fi mare lucru.

Va doresc liniste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 10:38 
Neconectat

Citesc si recitesc si incerc sa inteleg.

Rodica, nu rezulta din cele scrise de fete ca cineva are ceva cu tine. Fetele au vrut un concurs in care sa patrunda si propunerile lor. Dar tu ai fost teribil de nerabdatoare sa incepi neaparat concursul tau. Iti inteleg orgoliul (am simtit ca esti o fiinta orgolioasa), dar nu inteleg de unde ti-a venit nevoia de a le lovi pe celalalte ce nu au acelasi timp pentru a-l dedica pasiunii noastre comune.
Onuta, eu te apreciez pentru tot ce ai realizat in calitate de moderatoare si nici nu concep sa iti faci promisiuni, juraminte etc.
Maria, te recunosc in caracterizarea facuta de Nic
Nicolae Orban scrie:
Este prima ora cand imi permit sa votez o gargarita. Este vorba de Maria, una din cele mai blande si pacifiste prietene ale acestui forum.
Adauga-ma si pe mine la categoria grea (numar de kilograme pe cantar).

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 10:59 
Neconectat

Anca, cred ca uneori sunt bune astfel de discutii si pe viitor chiar pot ajuta la ceva.
Este pacat ca s-a ajuns pana aici si singurul lucru de care imi pare rau este ca unele gargarite m-au vazut cu ochi rai, cand de fapt eu nu imi doream decat sa fie armonie in aceasta gradina. Este adevarat ca suntem multe, ca nu toate pot fi de acord cu un lucru, dar de data aceasta Rodica a intrecut orice masura.
Nu voi mai modera, de asta fii sigura. Nu voi mai acorda ajutorul meu, tocmai pentru ca am vazut ca unele gargarite interpreteaza altfel mana pe care o intind. Nu pot face un lucru cand stiu ca alte gargarite nu sunt de acord cu ceea ce urmeaza sa fac. Singura mea obligatie ramasa pe acest forum este de a duce la bun sfarsit Gargarita lunii ianuarie 2011, apoi voi disparea din cadru. Nu, nu ii voi face pe plac Rodicai, doar ca am si eu sentimente si un suflet care uneori este stors de puteri si ganduri pozitive.
olteanu rodica scrie:
Dar stiu ca ai tupeu.
Rodica, imi repeti acelasi lucru, dar nu imi dai un raspuns concret. Crezi ca pot afla si eu de unde vine acest tupeu?
olteanu rodica scrie:
Mare lucru, concurs, idei, cine vroia participa cine nu, nu.
Imi permiti sa iti spun ca inainte de a te arunca cu capul in fata sa moderezi, sa mai meditezi asupra acestui lucru? Si stii de ce? Chiar este mare lucru. Atunci cand vrei sa moderezi, creezi un regulament accesibil pentru toate care sa avantajeze cat de cat pe toate gargaritele; toate gargaritele ar trebui sa aiba sanse egale, tocmai pentru ca suntem egale, nu? Poate ca nu sunt un bun moderator, chiar nu m-am gandit la asta pana acum, dar vreau sa stii ca tu esti cu mult sub mine. Imi permit sa iti dau un sfat pentru viitor: daca vei dori sa moderezi, inainte de a primi acordul premiilor, pune-te in acord si cu gargaritele si incearca sa le multumesti pe toate. Incearca sa fii diplomata, calma si un alt punct la fel de important, impartiala. Daca o gargarita nu este de acord cu tine, nu-i sari in cap si nu o jigni, incearca sa gasesti o solutie in care sa multumesti toate partile. Oricum, sfatul meu este sa mai lucrezi la aceste calitati, inainte de a modera. Sa stii ca nu o spun in nume de rau.
olteanu rodica scrie:
"Bisericute" ai creat tu, prin opozitia ta.
Acum poti sa te dezlantui.
Am vazut ca ti se permite, eu nu-ti permit sa treci peste mine, nu esti de talia mea.
Telul meu in viata nu este sa creez grupuri, grupulete. Cred ca singura persoana care s-a dezlantuit in acest loc esti tu, eu doar am raspuns la acuzatii. Am dreptul acesta, nu? Mi se permite sa imi spun parerea, asa cum si tu ai avut aceasta permisiune. Nu uita, aici suntem egale iar talia nu isi are rostul in context.
olteanu rodica scrie:
Faptul ca am tacut pana acum a fost pentru ca am crezut ca vei realiza ca nu esti o moderatoare buna, dar nu, tu ii dai inainte si acum era in pericol sa-ti pierzi locul.
Cursul meu nu a fost sa ajung un moderator bun, deci nu ma afecteaza cu nimic. Care pericol, care loc?
olteanu rodica scrie:
Cand au fost cinstite?
Am inteles ca ai ceva cu mine, dar cu celelalte gargarite ce ai?
olteanu rodica scrie:
Eu atat mai am de spus, ai lipsit cand s-a predat bunul-simt si respectul.
Ba din contra, am stat in primul rand si multumesc celui care m-a invatat ce este bunul simt si respectul. Pune in comparatie replicile tale si replicile mele, apoi trage concluziile. Cine si cum are bun simt, respect? Nu trebuie sa imi dai raspunsul, eu am pus deja in comparatie injuriile si am tras singura concluziile.

Oana, iti inteleg dorinta si imi cer scuze ca nu am tacut; dar crede-ma, chiar nu am putut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 11:00 
Neconectat

Geta, am vazut mesajul tau cand am dat Previzualizare.
Imi pare rau, deciziile sunt deja luate.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 11:48 
Neconectat
Site Admin

Am primit urmatorul mail in inboxul meu si astfel am deschis si acest topic. Soc si dezamagire.
olteanu rodica scrie:
Va rog sa-mi desfiintati contul de pe acest site.
Nu pot continua in acest fel.
Cu parere de rau renunt la o mare dragoste pe care am avut-o fata de forumul dumneavoastra, dar faptul ca niciodata nu am fost lasata sa dezvolt ceva nou si s-au coalizat impotriva mea persoane care nu fac altceva decat sa stea toata ziua pe calculator si sa unelteasca impotriva mea m-au facut sa pierd timp si energie fata de ce ma intereseaza cel mai mult - goblenul.
Eu nu am luat totul ca pe un joc, sunt o persoana serioasa si nu admit ca niste copii rasfatati sa arunce astfel in mine. Nu am nevoie sa ma imbolnavesc pentru asta, imi pot achizitiona orice model imi place doar ca am crezut ca am aceleasi drepturi ca si celelalte si pe langa lucru pot participa si cu idei.
Aveam nevoie de suportul dumneavoastra dar se pare ca nu fac parte dintre favorite.
Mult succes in continuare.
Rodica, dupa ce am parcurs ceea ce s-a scris aici, iti spun ca regret ca ai interpretat eronat si ca de aici a rezultat un sir de replici ce nu fac cinste forumului gazduit de firma noastra.
Citat:
Aveam nevoie de suportul dumneavoastra, dar se pare ca nu fac parte dintre favorite.
La noi nu exista favorite. A se vedea modul egal in care v-am tratat si daruit cate ceva din inima gradinii TTT si modul cum am ajutat pe fiecare in diverse situatii (ba, pe tine, chiar mai mult). Drepturile tale au fost si raman aceleasi pe acest forum, egale cu a celorlalte.
Imi pare sincer rau pentru decizia luata de tine.

Atunci cand am v-am daruit acest forum am gandit ca el va aduce un plus de valoare gradinii TTT, implinindu-ne deopotriva (si pe voi si pe noi) si am sperat in responsabiltatea voastra. Nu ne imaginam (si nu ne imaginam) ca noi trebuie sa devenim arbitri si cerberi la fiecare postare.

Intrucat Rodica a blocat celalalt concurs, va rog pe voi, gargaritelor sa decideti in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 12:32 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Rusinos este ca cele care pana acum imi scriau mesaje de apreciere in topice sunt aceleasi care acum ma blameaza.
Cand au fost cinstite?
Eu atat mai am de spus, ai lipsit cand s-a predat bunul-simt si respectul.
Dar tu Rodica?
Esti o raza de soare, soare de iarna, care in loc sa mangaie, musca?
Eu, cand am venit cu completari, am crezut ca o sa mergem pe aceeasi idee, in loc de sase luni se facea tot anul si se acordau premiile in functie de un punctaj, care era facut oricum sa te premieze lunar atat pe tine cat si pe cele din categoria"grea", dar dadea o sansa si celor care nu dispun de timp. Chiar am argumentat ca eu am participat doua luni, anul trecut si avand timp am fost si premiata si am observat in continuare pana la sfarsitul anului ca au fost cateva Gargarite care au participat mereu si nu au reusit sa ajunga sa fie premiate. De aici completarea mea la ideile tale. Pana la urma eu am continuat sa te simpatizez si sa te sustin, dar ai refuzat sa citesti ce scriu.
Onuta, sper ca o sa revii asupra deciziei luate. Pana acum nu am fost prea atenta la postarile tale pe forum, insa acum inteleg de ce atatea Gargarite te simpatizeaza. Ai castigat inca un fan.
Ideea mea pentru concurs ramane aceeasi. Daca se vrea a se continua, trebuie sa va spuneti parerile sau sa veniti cu noi propuneri. Eu sunt de acord cu toate atata timp cat creeaza loc pentru fiecare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 13:14 
Neconectat

Maria, multumesc.
Am facut o promisiune si aceea de a nu mai sta in calea celor care nu ma vor. Mi-ar face un favor daca s-ar pronunta, pentru ca asa cum este acum, timid mai postez vreo replica intr-un topic.
Am luat decizia de a nu mai modera, in urma unor discutii. Tot in urma cu ceva timp, am mai luat aceeasi decizie si nu mi-am respectat-o, dar sper candva sa reusesc.
Rodica, sa stii ca a fugi nu este singura solutie sau mai bine zis, nu este o solutie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2011, 13:32 
Neconectat

In sfarsit am reusit sa fiu in fata unui calculator si sa ma bucur din plin de gradina. Dar am fost foarte dezamagita de ce am gasit aici.
Rodica, nu trebuie sa te simti data la o parte. Poti sa moderezi in continuare, dar de ce nu ne lasi pe toate sa ne spunem opinia? Sa spunem ce ne-ar place. Suntem egale, avand aceeasi pasiune. Si mi se pare foarte corect sa ne spunem parerea si sa supunem la vot.
Onuta, nu cred ca ai avut tupeu, ci ai tinut ca ideea ta sa fie auzita.
Maria, te sustin in continuare.
Nu este frumos ceea ce ai facut Rodica, cerand sa ti se inchida contul.
Nu stiu de ce esti atat de revoltata si sustii mortis sa fie ca tine.
Eu te admir foarte mult pentru cat lucrezi, dar lasa-ne si pe noi sa ne spunem parerea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: