Acum este 09 Aug 2026, 21:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 09 Ian 2011, 07:48 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragele mele.
Este un frig de crapa pietrele. Dar in cafenea este cald si miroase a cafea, asa ca va invit alaturi de mine.
Bica m-am trezit cu gandul la tine. Astazi vei scapa de problemele din apartament.
Sonia si tu esti in gandurile mele si vreau sa te incurajez ca totul va fi bine. Dumnezeu este acolo sus si vegheaza asupra ta. O sa fi prezenta in rugaciunile mele. Imi esti tare draga.
Va pup dragele mele si va doresc o duminica frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 08:15 
Neconectat

Adelina, iti multumesc mult. Am mare nevoie de rugaciunile tale. Maine plec la spital si sunt tare speriata, dar am incredere ca Dumnezeu este mare si ca va avea grija si de mine.

Pupici dulci,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 10:00 
Neconectat

Abriela, daca cineva m-ar pune sa aleg intre un tort simandicos si un ecler cu crema de vanilie si ciocolata, cu siguranta as alege eclerul. Nu ne pui si noua reteta? Sunt migaloase la facut sau usor?

O duminica placuta tuturor!

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 10:26 
Neconectat

Vin si eu la o cafea, un ceai, un ecler (Abriela, tare bine arata!).
Sonia, fii optimista. Ai sa vezi ca asa, finalul va fi cel asteptat. Toate gandurile bune se indreapta catre tine.
Va doresc o zi frumoasa, cu soare si zambete.

Cu o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 10:28 
Neconectat

Ralu, credeam ca viata ta este mai usoara in Italia. Observ insa ca nu te poti detasa de robotitul tipic femeii din Romania.
Cand am citit ce ai scris, m-am vazut pe mine. Esti extraordinar de activa si eficienta.
Mi-ai smuls un zambet cu programarea facuta de tine referitor la curatenie de pe scari. Oricum, tu ai rezolvat ceva. La noi, lista s-a dovedit ineficienta, - coji de seminte si guma mestecata, gasesti fara gres. Asa ca eu si vecina mea (cea cu pisicuta) facem cu randul de la etajul nostru pana la intrarea in bloc. Inainte, barbatii nostri faceau in fata blocului, de la scari pana la alee. De cand Bicu nu mai poate face nimic, nici vecinul nu mai iese. Am avut o femeie de servici pe care o platea toata scara si care venea doar o data pe saptamana, apoi a renuntat pentru ca i s-a parut putin pentru cat primea (20 lei/luna).
La noi, fiind saptamana dupa Boboteaza, potrivit credintei primite de la mama mea, nu pot sa spal si nu iti spun cate ma asteapta.
Imi place ideea cu funda care arata sexul noului venit pe lume. Sa ii traiasca! Cand se naste un copil, Domnul zambeste.
Imi place si darul tau. Copertina este cuvertura sau este panza fina ce se pune deasupra patutului sa apere pruncul de insecte si praf?
Pupici de la mine pentru tine si la fel de multi pupici pe manutele micutului tau.

Abriela, multumesc pentru eclere. Nu am mai facut eclere de o vesnicie, poate unde cer ceva timp si rabdare.

Oana, eclerele cer mai multa atentie. Cam cat un tort. Punctul meu de vedere. Pupici pe manute pentru minunile tale.

Maria, Adelina, astazi dimineata vroiam sa merg la biserica. Nu am mai putut pentru ca afara este un polei cum rar vezi. M-am intors cu cateii in casa si mi-am pus ciorapi peste cizme ca sa pot merge.
Cand m-am intors, suna telefonul. Cuscrii m-au anuntat ca nu pot circula pe asa un polei si ca nu vin in seara aceasta. Ce sa mai zic? Mi-am pus din nou ciorapii peste cizme si am fost sa cumpar mancare pentru catei. Am mers cu atat frica sa nu cad de ma dor muschii acum.

Sonia, nu am ajuns la biserica, dar am aprins candela pentru tine. Domnul este mare in iubirea lui si va avea grija si de tine, in mod special, mai ales ca suntem atatea care ne rugam pentru tine, pentru sanatatea ta si savarsirea cu bine a operatiei.
Maine este operatia? La ce ora?

Onuta, tare avem nevoie de soare sa topeasca poleiul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 10:56 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute.

In aceasta dimineata, mi-am dezlipit cu greu fata de perna. Fiind ultima zi a sotului de concediu, am dormit un pic mai mult, asa ca gogosile mele au sarit din program pentru ca nu mai am timp sa le fac. La pranz, suntem la socri, la masa.

Bica, aseara in graba sa scriu, nici nu mi-am dat seama ca am amestecat italiana cu romana. Imi cer scuze, este doar obisnuinta de zi cu zi, de a vorbi in italiana. Copertina este o paturica facuta pentru carucior, din lana.
Imi pare rau ca blanosii te vor necaji si astazi, dar stii cum se zice: mult a fost, putin mai este.

Bica, sa stii ca saptamana de dupa Boboteaza am tinut-o cu sfintenie intotdeauna aproape. Anul acesta, sa ma ierte Dumnezeu, dar nu am avut cum sa imi schimb obiceiurile, caci nu mai reuseam sa termin treburile la timp. Uneori imi aduc aminte de o fraza zisa de un parinte: nu este pacat ce bagi in gura, ci este pacat ce scoti din gura.

Poate ca reusesc sa fac o fotografie astazi la funda cea imensa care ajunge pana la vecinul de sub ea. De obicei, si la masina se pun aceste fundite, roz sau bleu. Ca o idee, va arat cum era casa cumnatei mele cand a nascut:

Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 12:09 
Neconectat

Ralu, este foarte frumos obiceiul acesta cu funditele. Cand am fost in excursie in Italia, la Sienna, pe strazile medievale ale orasului, la o poarta am zarit o funda foarte mare roz. Prietenul nostru care ne-a insotit ne-a explicat despre ce este vorba. Este o idee foarte frumoasa de a arata lumii bucuria pe care o ai in casa.
Va urez tuturor o duminica frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 12:10 
Neconectat

Onuta, iti multumesc mult.
Bica, iti multumesc din suflet. Sa te-auda Dumnezeu. Nu stiu daca maine ma va opera. Mai intai trebuie sa imi faca analizele si apoi sa se decida ce fel de operatie va fi (daca pancreasul e bine am sanse de laparoscopie, daca nu facem operatie clasica). Eu sper sa ma opereze maine ca sa castig o zi si sa revin acasa vineri dar, cine stie? Daca nu o sa ma opereze maine, atunci marti dar nu stiu ora.

Pupici dulci,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 13:16 
Neconectat

Citat:
fraza zisa de un parinte: nu este pacat ce bagi in gura, ci este pacat ce scoti din gura.
Este adevarat, Ralu. Ma mai gandesc ca Domnul, Tatal nostru nu ne pedepseste pentru ca muncim. Anul acesta, tin mortis la acest obicei pentru ca a cazut intr-o zi in care eu am am avut mare cumpana in viata. Este felul meu de a-i multumi Domnului ca traiesc. In alti ani, nu a fost nevoie sa spal dupa Boboteaza pentru ca nici nu se simtea la cosul de rufe. Dar, nu te gandi ca atunci cand a fost nevoie, nu am facut-o.
Multumesc pentru lamurire.
Bine ca te-ai mai odihnit! Duminica frumoasa in continuare!
Nemaipomenit de frumoasa ideea de a imparti bucuria ta cu oricine trece pe strada. Multumesc pentru fotografie.
Sonia, eu m-as bucura sa nu fie maine intre anume ore (vezi ce a postat Jeni, la Astre, referitor la luna). Oricum, Domnul este deasupra astrelor si va avea grija de tine. Te imbratisez strans ca sa primesti putina forta si de la mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Ian 2011, 20:48 
Neconectat

Sonia, am o rugaciune, in seara aceasta pentru tine. O sa fie bine, ai sa vezi.
Sigur o sa fie laparascopie.
Pupici.

Ralu, imi place mult.
Pupici stii tu pentru cine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: